Şimdi Ara

Bir Aang'e Bakıyorum Bir Korra'ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biri 11-12 yaşında dünyayı gezerek yüzyıllık savaşı bitiriyor. Tüm bu sırada hem kaçıyor, hem sıfırdan element kullanmayı öğrenmeye çalışıyor. Final sahnesinnde 4 elementi aynanda kullanarak helal be dedirtiyor.

Diğeri küçük yaşlardan beri eğitilip hazırlanmasına rağmen rağmen her sezon temiz bir dayak yiyip oturuyor.

İkiside Avatar yuh be.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Çünkü biri erkek biri kız. Şaka bir yana, ben de Avatar'dan sonra Korra'yı izleyememiştim. Sarmamıştı hiç.
  • Aynen benide sarmadı.
    Bak şimdi hocam biri imdb ye göre 9.2 , benzerlerinde 1. sırada

Korra i ise 2mizde sarmadı diyoruz. Şaka gibi
    Ciddi ciddi kalite olarak Ang Almanya ise Korra Papua Yeni Gine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlamakYetmez -- 15 Haziran 2016; 0:57:16 >
  • Çok farklı hikayeler ve zamanlar. Ozai o zamanlar fazla şişiriliyordu. Amon falan ozaiyi yener
  • Ozai Amona tek atar yalnız Amon kim arkadaş ya (güç açısından karizma olarak Korra daki elle tutulur nadir karakterlerden biriydi)

Korrada belkide izlediğim bütün dizi filmler içinde en büyük hayal kırıklığıdır TLA dan sonra Korra serisi tek kelimeyle rezalet aange bayılmazdım ama sağlam karakterdi Korrayı yatırır kaldırır tokat manyağı yapar

Şimdi de açıp Zukonun solo bi bölümü vardı onu izleyecem canımı çektirdiniz
  • The last airnbender'ın müzikleri bile yeter. Ayrıca dünya tarihinde daha hiç bir dizi yada filmde başrolde atarlı gıcık soytarı tiplerdeki kişiler varsa tutmuyor o yapıt. Mesela korra; sürekli atar peşinde herşeyin dikine gidip artist artist dolaşıyor. Sevdiğini seviyor mu sevmiyor mu oda belli değil zaten. Sevdiği de kimi seviyor o bile belli değil anasını satayım çok saçma .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korra'nın 2x7 ve 2x8 efsanedir yalnız. wun yani ilk avatar. bence bu 2 bölüm, aang'li bölümlerden bile iyiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    geçmişi anlatan bolumleri diosanız 4 sezon onu korra yerine 2 bolum ilk avatar izlemeyi tercih ederim

keske uncle iroh veya başka bir karakteri dizi yapsalar da avatar evrenini tekrar görebilsek

amca nın açıklanmayan konuları vardı ruhlar ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.