Şimdi Ara

BİR 2006 VOLVO DIESEL S 40 HİKAYESİ....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Ekim 2007; 17:56:37 >

• hocam biz volvoya niyetlenmiştik bir ara.ulusoy oto da tanıdıklar vardı.dedik volvo sağlam ve taş gibi araba ondan volvo alıcaz artık.dedik biraz servisi-parçası nasıl sorunları varmı bilgi verin.bizi volvolara servis veren bir servisin sahibine gönderdiler.adamlarda servis tıka basa volvo dolu.adamlar birde volvo konsunda bilinen tecrübeli adamlar.servis acaip şık ve moderndi.neysee
    servisin sahibinin yanına gittik ve volvo alıcaz dedik.bize hangi modelini düşünüyorsunuz dedi.s40 dedik.yüzümüze baktı güldü.tanıdık olduğunuz için açıklıyayım volvo s60 dan sonra volvo dedi.s40 önermedi.bizde kös kös döndükama 2 ay sonra ikinci el çok iyi fiyata s40 2.0t aldık.alırken satanda servise volvoya gitmeyin benim iyi tanıdığım tamirciler var demişti.sonra kullanınca anladık.aletin servis işçilik ve parça ücretleri acaip kazık.babam ulan buna para yetiştireceğime gider jeep alırım dedi.öylede oldu zaten.8ay kullandık sattık.
    volvo servis ve yedek parça olarak acaip kazık.belki markalar içinde mercedes bmw de dahil en kazığı volvodur
    birde s40 1.6 dizel motor ford focustada var citroen c4 dede var.servis ve satış sonrasını düşünürsen dizel diye volvo almak akıllıca değil.sadece ismine fazladan para verirsin.s40 larda cidden öyle s60 s80 ler gibi safkan volvo değil

not: biz öyle volvo için tavsiye ettikleri tamirciye gittiğimizde bir volvo s60 görmüştük.adam arka yandan ttekerlek kısmına darbe yemiş ama çok ciddi birşey yok.ama tüm perde hava yastıkları filan falan açılmış.tamirciye sorduk masraf ne kadar diye.bize 1.4milyar dedi.ama arabanın sahibi ilk servise gitmiş yetkili servis 3.5milyar veya üstü bir masraf çıkarmış.düşün hocam bu volvocular bu kadar insafsız.acaip milleti doğruyorlar

kana susamış bunlar kanaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 30 Eylül 2007; 21:58:01 >

• Görünen köy kılavuz istemez....Sildim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Ekim 2007; 17:57:48 >
  • 2006 Volvo'ları bilmem ama 2001 Volvo s40 1.8 kullanıyorum ve gayet memnunum ben. Volvo yedek parçalarının normalin üstünde pahalı olduğunu kabul ederim ama abartıldığı kadar değil. Kaliteli malzeme her zaman normale göre daha pahalıdır. Volvo'ya sağlam denmesinin sebebide budur zaten. Kaliteli malzeme, kalite ve sağlamlık getirir. Normal olarak biraz daha para.. Sac kalınlığının diğer tüm marka araçlara göre daha kalın olduğunu sanırım artık söylemeye gerek yok. Bu kalınlık size güven getirmesi ile birlikte sizden biraz daha para götürüyor tabii ki.. Tekrar söylemekte fayda var abartıldığı kadar değil.

Sn. Taşkafa, arabanın durduk yere arıza yapması tabii ki kabul edilebilir bir olay değil ama arıza durduk yere olmayabilir. Aracın geçmişini ve servisten sonraki kullanımını bilmek gerekir.

Sn. TheGate, Volvo'da kaza anında güvenlik özelliklerinin devreye girmesi (hava yastığı vs..) güvenliğe verdiği önemden kaynaklanmaktadır. Eğerki s60'ta hava yastıkları açılmışsa, demekki açılması gerekiyormuş. Güvenlik özellikleri konularında tartışmaya girmem Volvo için. Aracımı almadan yaptığım araştırmalardan ve kullandıktan sonra gördüklerimden ve öğrendiklerimden biliyorum çünkü. Çok ciddi bir kaza atlattım ve arabanın nasıl devrilmediğine, nasıl uçmadığına hala inanamıyorum.

• Sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Ekim 2007; 17:59:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hokka

2006 Volvo'ları bilmem ama 2001 Volvo s40 1.8 kullanıyorum ve gayet memnunum ben. Volvo yedek parçalarının normalin üstünde pahalı olduğunu kabul ederim ama abartıldığı kadar değil. Kaliteli malzeme her zaman normale göre daha pahalıdır. Volvo'ya sağlam denmesinin sebebide budur zaten. Kaliteli malzeme, kalite ve sağlamlık getirir. Normal olarak biraz daha para.. Sac kalınlığının diğer tüm marka araçlara göre daha kalın olduğunu sanırım artık söylemeye gerek yok. Bu kalınlık size güven getirmesi ile birlikte sizden biraz daha para götürüyor tabii ki.. Tekrar söylemekte fayda var abartıldığı kadar değil.

Sn. Taşkafa, arabanın durduk yere arıza yapması tabii ki kabul edilebilir bir olay değil ama arıza durduk yere olmayabilir. Aracın geçmişini ve servisten sonraki kullanımını bilmek gerekir.

Sn. TheGate, Volvo'da kaza anında güvenlik özelliklerinin devreye girmesi (hava yastığı vs..) güvenliğe verdiği önemden kaynaklanmaktadır. Eğerki s60'ta hava yastıkları açılmışsa, demekki açılması gerekiyormuş. Güvenlik özellikleri konularında tartışmaya girmem Volvo için. Aracımı almadan yaptığım araştırmalardan ve kullandıktan sonra gördüklerimden ve öğrendiklerimden biliyorum çünkü. Çok ciddi bir kaza atlattım ve arabanın nasıl devrilmediğine, nasıl uçmadığına hala inanamıyorum.

bir önceki kasa volvo s40 lar aslında mitsubishi carisma. mitsubishi volvo ortak üretimi araçlar.

o bakımdan sorunsuz olmaları gayet normal:)

bir mitsubishi sever olarak bundan gurur duymaktayım belirteyeyim dedim.

hayırlı günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 2008 1.5 blue hdi hak.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.