Şimdi Ara

Bioxcin - BitkiDerman Kullananlar, bilgi sahibi olanlar içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • önce bi doktora git saçının neden döküldüğünü öğren vitamin eksikliği veya beslenememe gibi sorundan oluyorsa gerekli vitaminleri al.eğer erkek tipi dökülme varsa fda onayı almış minoxil ve finasterid denen maddelerin olduğu ilaçları kullan.yanlız bunların azda olsa yan etkileri var ve ömür boyu kullanmak zorundasın ayda 50 lira desen yılda 600 lira yapar.yada hiçbirşey kullanma iyice döküldükten sonra 5 yılda ilaca vereceğin parayla git saç ektir.
  • Arkadaşlar sizlere Kullandığım bütün tedavileri anlatayım;

    bepanthen ve evigen ampul= Kısmi olarak biraz faydasını gördüm sadece dökülme konusunda ve canlılık konusunda.

    Bioxcin= Hemen hemen 3 kutu ampul ve tedavi süresince şampuanını kullandım, getirisi kocaman bir sıfır. genetik dökülme tipiniz varsa kesinlikle hiç işe yaramıyor, normal dökülmede mevcut bende ondada bir işe yaramadı, hatta olan saçlarımıda kaybettim diyebilirim.

    onlarca şampuan= piyasadaki her şampuanı denedim şu saça iyi geliyor dediler aldım, bu saç dökülmesi için özel dediler aldım ama bunlarda hiç bir işe yaramadı.

    Bitkisel yağlar= İnternetten okuduğum, televizyondan gördüğüm her formulü denedim ama genetik dökülmelerime hiç etki etmedi, hatta suna dumankaya nın, sığır ilikli bir tarifi var onu dahi denedim, anlıyacağınız bunlarda kocaman bir sıfır.

    minoxidil= Kullandığım süre içerisinde kesinlikle etkisini gördüm, saçlarım kalınlaştı, kel bölgelerimden saçlar çıkmaya başladı, hatta o kadar çok kalınlaştıki saçlarım kel bölgelerimi (sağ ve sol alın) büyük oranda kapattı, ama gel gelelim yeter bu kadar dedim ve bir bıraktım 1 ay sonra hiç birşeyden eser yoktu.

    maden suyu= Ankaralı bir berberin haberi üzerine sözde arkadaşının kafasına şaka olarak dökmüş ve saç çıkmış, şişelerce maden suyunu kafama boşalttım hiç bir işe yaramadı.

    Ve özellikle bitkisel yağlarla ilgili bir sürü formul denedim ama sonunda anladımki her tedavi bir tedavi gerektiriyor, tüm bunları keşke denemeseydim diyorum şu an keşke doğal akışına bıraksaydım, çünkü saça takviyede bulunuyorsunuz ve tüm doğal akışını bozuyorsunuz.

    şuan biotin kullanıyorum sadece saç kalınlaştırmak için işe yaradığını söyleyebilirim vede beyaz sabunu keşfettim artık dökülme minimumda ve kendimi kel olarak, yanları açılmış bir insan olarak kabullendim (tabi kabullenmek zor oldu ).

    Ben kabullenemem dökülmesin diyorsanızda tavsiyem; ilk önce doktora gidip muayene olun test ve tahlil yapmadan reçete yazarsa verdiklerini almayın ezbere yazıyorlar, kan taklili saç tahlili felan yaptırıpta vitamin eksikliği varsa kullanın, sonra ömrümün sonuna kadar para veririm saçım dökülmesin diyorsanız, propecia ve proscar adında iki tane hap var, yanılmıyorsam proscar normalde prostat için ama firma bakıyor saçta çıkartıyor gramajını düşürüp fiyatını arttırıp saç ilacı olarak propecia ismiyle piyasaya sürüyor, bu iki ilacı kullanabilirsiniz feci yan etkileri var bir yakınım bu ilaçla birlikte bir kutuda viagra alıyordu, bu ilaca artı olarakta minoxidil kullanabilirsiniz, ama bu ikisini yeter artık saçım dökülebilir dediğiniz zamana kadar kullanmanız lazım, bıraktıktan kısa bir süre sonra dökülecektir.




  • birçok arkadaş tecrübelerini güzel bir şekilde anlatmış.Minoxidil gibi 30 senedir kullanılan ilacı burdaki doktorlar yeni ve mucizevi bir olarak görmekteler ayrıca bütün vücuttaki DHT oranını oldukça düşüren propecia denen ürün var...saç derisinde saç kökünü öldüren DHT ile mücadele edilmezse elinize pek birşey geçmez.bunu propecia ile yaparsanız bütün vucudunuzdaki hormonla oynadığınız için etkilerinide göze almalısınız.
    hem saç köklerini öldüren DHT yle sadece saç derisinde mücade edip -vucuda zarar vermeyen- hem de saç derisinde kan akışının zayıflamasından kaynaklanan dökülmeyi önleyen -kan akışını hızlandırarak- bir ürün yada ürünler kullnmanız gerekmektedir
  • Sen paranı biriktir ilerleyen zamanlarda saç ektirirsin. BitkiDerman kullandım vede o eziyete çekene kadar saçım dökülsün daha iyi dersin buna emin ol. İşin kötüsü bende işe de yaramadı. :D Bir ümit diye firmalar parayı götürüyor bende böle bişey yapmayı düşünüyorum.
  • Bioxcin Şampuana : Bende 2 haftadır kullanıyorum. İlk kullanımlarda normalden fazla dökülme görülür. Nedeni ölü saçları köklerinden ayırıyor. Ve düzenli kullanımda yeniden saç oluşmasını sağlıyor. Ölü saçları deriden ayırması güzel bir şey, çünkü deriyi yani kökü tazeliyor. Yeniden oluşumuna katkı sağlıyor. Bu yüzden ilk kullanımda biraz fazla dökülme yaşanır.

    Şunuda bilmek lazım. Bioxcin her insana uycak diye birşey yok! Kullanan arkadaşlar; ''Ben kullrandım, hiçbir işe yaramıyor, boşa para vermesin.'' Gibisinden konuşmasın... Her cilte uycak diye bir şart yok. Denemeden bilemezsiniz.

    2 haftalık kullanımda birazda olsa dökülmede hafif azalma olduğunu hissetdim. Yeniden saç oluşumunu daha sağlayamadım. Çünki 2 hafta gibi bir süre oldu... Daha yeniyim.

    Birde arkadaşlar saç dökülmesine karşı en en en önemli olay, moralimizi düzgün tutmakdır... Neden derseniz; Moralimizi yüksek tutar, stresden birazda olsa uzak durursak eğer faydasını çok görürüz. Ve emin olun daha iyi olur. İnsan kendini daha iyi hisseder ve bunun yanında Bioxcin veya herhangi bir ürün kullanır ve inanırsak bu kullandığımız ürüne daha faydasını görürüz. Biraz daha basite indirirsek psikolojik bir olay.

    Bu dediklerimin tam tersini yaparsak eğer, daha cok saç dökülür... yani psikolojik durumumuz bizi çok etkiliyor.
    Moralimizi yüksek tutmalı ve tedaviye inanmalıyız... Moralimizi yüksek tutup ve yanında tedaviye inanırsak emin olun daha faydası görülür.
    Erkek tipi saç dökülmesinden saç şekil cizgisi değişmeye başlar. Ve alından arkaya doğru yanlarda açılma gözükür. Bunu gibi durumlar işde... Bence birçok kez dediğim gibi moralimizi yüksek tutup stresden uzak durmak en güzel çözüm yolu...Faydasını daha çok görürüz. Tabii bunun yanında bir bakım ve düzenli beslenme gibi kurallarada dikkat etmemiz gerekir. Zaten moral yüksek oldumu gerisi gelir...

    Benim durumuma gelince; Tepe bölgesinde seyrelme yok denecek kadar az. Uzun saçlıyım. Ama alın kısmında yan taraflara doğru biraz açılma gördüm. Bu açılan yerlerde gene ufak sarı tüyler var, yani bunların saça dönüşümü ileride gerçekleşir mi? O bölgede yeniden saç oluşumu ve eski haline geri dönüş ileriki zamanlarda olurmu acaba??? Ailemde genetik olarka bir dökülme yokdur. Bioxcin şampuan yanında Doktor tavsiyesiyle Advantan S çözelti kullanıyorum.

    Tahminimce o bölgede kökler ölmemiş, ölseydi eğer tekrardan ufak sarı tüyler oluşmazdı... Bu tüylerin saça dönüşümü garantilimidir.
    Son olarakda sadece bioxcin şampuan kullanıyorum. Seruma başlama konusunda kararsız kaldım... :S
    Saçlarım kısa olduğu zaman hiç dökülmüyordu. Ne zaman uzatma sevdası oldum, işde o zaman böyle sorunlarla karşılaşdım. Saçı kısaltmak daha iyi bir çözüm olacak ama alışamam diye yapmıyorum. Hep erteliyorum... İleride saçı kısaltmakda çözüm olmayabilir. Dikkatli olmam lazım.

    Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
    Teşekkür ederim.




  • ?
  • Arkadaşlar genetik saç dökülmesine etkili olan ilaçlar:

    Minoxidil: Fda onaylı her genetik dökülmeye etki edemeyebiliyor etkili olması şans işi ama ömürboyu hergün kullanmanız lazım bırakırsanız saçınız başladığınızdan daha kötü duruma geliyor tam kel kafada saç çıkartmıyor 1 saç folikülünden bir kaç tane çıkardığı için saçlar gürleşiyor kel kısımlardaki kıllar gürleşiyor, yan etkileri:minoxidil maddesi normalde tansiyon ilacı iken keşfedildiği için çarpıntı yapıyor ben günde önerilen 1ml kullanmama rağmen öleceğim zannettim yığıldım kaldım 1 ay kullanıp derhal bıraktım

    Finasterid: proscar,propecia en bilinenleri aynı şirket biri proscar 5mg 22tl diğeri propecia 1mg 80tl civarı ben proscarı 5e bölüp 2.5ay kullandım dökülme baya azaldı saç çıkmadı zaten 1 sene sonra çıkıyor fakat bununda yan etkilerinden korktum sertleşme sorunu, meni şeffaflaşması, kasık sızlaması oldu zaten abd' de uzun süre kullanıp iktidarsız kalanlar falan olmuş internet siteleri bile var araştırırsanız erkeklikmi saçmı sorusuna ben erkeklik cevabı verdim

    Bioxcin ürünleri: ben 5 yıldır şampuanını kullanıyorum başlarda 1 sene serum kullandım Erkek tipi saç dökülmesinde saç çıkarmıyor bu kesin bioxcin şampuan özellikle son çıkan forte içeriğinde kanserojen sodium laurent sulfate olmayan şampuanlardan biri bu madde hem kanserojen hemde uzun süre kullanımda cilde oldukça zararlıymış araştırınız yurtdışında bu maddenin kullanılmadığı diş macunları,sıvı sabunlar üretilmeye başlanmış bioxcin serum strese ve diğer faktörlere bağlı dökülmeyi durdurabilir ben saç çıkartan kimseyi görmedim.

    Bioderman: kullanmadım fakat şikayet sitelerinde baya bir dayamışlar memnun kalanlarda inandırıcı değil ona 190tl para sayacağınıza elma sirkesini hafif kaynatın içine ısırgan otu doğrayın soğutun sarımsak ezip iyice karıştırın bu karışımı saçınıza gün aşırı uygulayın alın size en baba bitkiderman kaptırmayın paranızı bunlara

    Sonuç: Şimdiye kadar saçı çıkaran gördüğüm en gerçekçi ürün Minoxidil bir arkadaşım 4-5 ay uyguladığında saçları baya gürleşmişti seyrekken 2 ay bıraktı sonra bir anda kel kaldı hergün ömürboyu kullanılacak bir ürüne hiç bulaşmamak lazım hem kalitelileri pahalı pekçok sahtesi dolanıyor piyasada yan etkisi tehlikeli en baba çözüm güvenilir bir yerde saç ektirmek yada 3-5 sene sonra kesin çözüm bulunacakmış dişimizi sıkmak sakın kimyasal olayına girmeyin ileriki ümitlerinizide yok etmeyin bence bolşans




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.