Şimdi Ara

BİOSUMU MODLAYACAĞIM BAKARMISINIZ ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ekran kartımın biosunu modlamak istiyorum elimde orjinal bios ve sonradan yüklediğim bios var ama ben bu son yüklediğim biosu biraz daha iyi hale getirmek istiyorum kartım imzada biraz bilgilendirebilirmisiniz yani kartım defaultta kaç v ile çalışıyo ramlerimin gidebileceği en üst nokta nedir falan

• helal valla arkadaşlar ya kimsemi bilmiyor bunu diye inanmadığım bir soru soruyorum ??
    kimsemi bilmeeeeeeeeezzz ?????
  • slm dostum guru3d de nvidia bios modifier tool var program sorunsuz
    voltaj saat hızları ve kademeler deıstırılebılınıyor ayrıca ramlerın kodunu alarak samsung sıtesıne bakabılırsın
    max hız ıcın.referans olarak 6600 gt nın de bıos unu cek karsılastır edıtorde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcoshnile -- 1 Şubat 2006 21:11:30 >
  • dostum zaten gördüğün üzre resimde modifier var bende ama kartımın şimdiki voltajlarını nereden bakacam yok ramlerde zaten haddinden fazlasına çıktı ama ben az bişey voltaj vermek istiyorum
  • Nibitor adlı prugramı yukle ordan okut bios u ozaman öğrenirsin voltajı
  • eywallah indiriyorum şimdi bakalım na göre biraz voltaj artırırım peki bu gpu ya kaç verirlir en fazla stok fanla ???
  • yaw dostum programı indirdimde read bios dediğim zaman hata veriyor red bios bölümünde yalnızca select device tıklanabilir onuda tıklayınca cant start device:2 diye bir hata veriyor anlamadım gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMİ ROM DOSYASI LAZIM BULAMIYORUM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6800 ve üstü kartlarda vga nın gpu suna giden voltaj ayarlanilabiliyor
    Nibitor yardımıyla ancak saat hızlarını değiştirip kaydedebilirsin yada ancak 6600 extreme biosu bulcaksın GT extreme değil
    6600 lerinde DDR1 li extreme e yakın modelleri vardı onların gpu voltajı defaulttan biraz daha yüksektir onu kullanırsan işe yarar büyük ihtimal
  • Hangi versiyonu indirdin sen 2.6a olanını indir
  • 2.6 olanı indirdim zaten ama bu hatayı verdi anlamadım neden bu extreme biosunu nerden bulabiliriz acaba?
  • eee ben kartıma şimdi kaçar volt gidiyo öğrenemiyecekmiyim zaten şimdiki bios orjinal biosu değil ama ben nasıl öğrenecem arkadaşlar ya biraz daha voltaj vermek istiyorum yardımcı olun

voltaj verirsem hızlar biraz daha gider değilmi???
  • fazla zorlama benim gibi kartını yakacaksın kendimizi frenliyelim eldekinden olmuyalım zaten kartı modlamışsın
  • valla aslında birazda tırsmaya başladım yani kart 300/500 dü oldu 540/637 bilmiom aslında hedefim gtleri geçmek ama kart daya 3 aylık gidersede baya üzülürüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.