Şimdi Ara

BIOSTAR TF560A2+ , CREATIVE SB 5.1VX ve diğerleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ANAKARTIM; BIOSTAR TF560A2+ 940 pin (AM2+) işlemci soketine sahip olup PHENOM X4 9850 ile kullanılmıştır.

Ayrıca anakart DDR2 533/667/800/1066 MHz hızlarındaki ramlerin tamamını desteklemektedir.

Anakart Nforce560 chipsetli olup 4 ADET DDR2 RAM Slotuna sahiptir.

Satma amacım sistemimi güncellememdir.

Anakart'a en son versiyon bios güncellemesi yaptım. Bu güncellemeyle beraber sistemim windows 7 de gayet hızlı ve stabil bir şekilde çalışmaktaydı.

Anakartın sadece 1 adet jak girişinde problem vardı. Bu da ses sistemimin 1 hoparlöründe cızırtı yapmaktaydı.
    Ben CREATIVE in 5.1VX ses kartını alarak bu sorunu ortadan kaldırdım. Ayrıca bu ses kartı ile anakartın kendi ses çıkışından çok daha kaliteli ve temiz bir ses alarak sorunu çözdüm.

Bunun dışında anakartın ram soketlerinde,sata, USB vs girişlerinde kesinlikle en ufacık bir problem BULUNMAMAKTADIR.

Anakartı almak isteyen arakadaş ile evimde her türlü BENCHMARK, OYUN vs testlerini yaptıktan sonra Alışverişi gerçekleştirmek isterim. Tabi Benim elimde şu an işlemci ve DDR2 ram bulunmamaktadır. Alacak olan arkadaş yanında işlemcisini ve ram'ini getirmelidir.

ANAKARTIN WINDOWS7 için gerekli olan bütün driverlarını bir cd ye çekip vereceğim.

ANAKART ve SES KARTI için istediğim fiyat : 65TL
    Eğer istenirse elimde IDE çıkışlı Samsung DVD-RW : 20TL
    IDE çıkışlı Samsung 40GB Harddisk : 10TL
    QUAKE marka 220Watt powerlı ATX Tower KASA : 10TL

Parçaların Hepsi birden alınmak istenirse Fiyatım 100TL dir.
    PARÇALAR İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUYU SİTE ARACILIĞI İLE MESAJ ATARAK SORABİLİRSİNİZ...

İYİ FORUMLAR...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

AMD PHENOM II X6 1090T , ASUS M5A87 , CORSAIR 2*4 GB DDR3 1600MHz , MSI 1GB GTX460 Hawk Talon Attack , (500+200+160) GB HDD, KONSOL: XBOX 360S 250 GB + Kinect, TV: SAMSUNG 32C630

• pm

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

AMD PHENOM II X6 1090T , ASUS M5A87 , CORSAIR 2*4 GB DDR3 1600MHz , MSI 1GB GTX460 Hawk Talon Attack , (500+200+160) GB HDD, KONSOL: XBOX 360S 250 GB + Kinect, TV: SAMSUNG 32C630
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.