arkadaşlar ben bu anakartın üzerindeki onboard ekran kartı olan ati x1250 yi kullanıyorum öncelerı çok problemliydi oyunlarda takılma ve donmalar oluyodu daha sonra ati driver olarak 7.11 kurdum tüm sorunlar giderildi size önerim atinin 7.11 driverini kullanmanız
mrblar anakartından spdif out kablosuyla ses çıkışı alan varmı yada bu kabloyu satan biyer bilen?tşkler
ARKADAŞLAR BİOSTAR TA690G İLE voltaj vermeden x2 4000 2.1 den 2.7 e rahat çıkıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: özgüç
ARKADAŞLAR BİOSTAR TA690G İLE voltaj vermeden x2 4000 2.1 den 2.7 e rahat çıkıyor...
benimde aynı sistem ama 2800 mz yapıyor def. voltaj ile
quote:
Orjinalden alıntı: oyuncular
@murat-i- cafe'de oynatmaya düşündüğünüz oyunlara bağlı, fakat ayırabilecek bütçeniz varsa HD3650 veya HD2600XT serilerini düşünebilirsiniz. Ama sadece online oyunlar olacaksa O/B VGA yeterlidir diyebilirim.
Kafede oyunların çoğunu yüklemek istiyorum düşük kalitede çok mu kötü oynatır?eğer çok kötü ise şöyle yapalım. SAPHIRE 521 mb ddr2 mi yoksa 256 mb ddr3 mü?
quote:
Orjinalden alıntı: murat-i-
quote:
Orjinalden alıntı: oyuncular
@murat-i- cafe'de oynatmaya düşündüğünüz oyunlara bağlı, fakat ayırabilecek bütçeniz varsa HD3650 veya HD2600XT serilerini düşünebilirsiniz. Ama sadece online oyunlar olacaksa O/B VGA yeterlidir diyebilirim.
Kafede oyunların çoğunu yüklemek istiyorum düşük kalitede çok mu kötü oynatır?eğer çok kötü ise şöyle yapalım. SAPHIRE 521 mb ddr2 mi yoksa 256 mb ddr3 mü?
Burada monitor çözünürlükleri önemli, mesela 1280/1024 olacaksa 256 MB DDR3 yeterlidir. Az daha bekleme imkanınız varsa HD3850 serileri epey ucuzlayacak gibi görünüyor. Onlar işte tam olur sizin için
tamam oyuncular teşekkür ederim. Eylül ayına kadar inşallah iner.
quote:
SAPHIRE 521 mb ddr2 mi yoksa 256 mb ddr3 mü?
Tabiki 256 Mb DDR3.Arada ufak bir fark var ama performansı harika.128 Bitlik bir ekran kartından alabileceğin maximum performansı alıyorsun.İyi de OC oluyor ve ısınması da o kadar fazla değil...Kesinlikle tavsiye ederim...
arkadaşlar biostar ta690g anakartlarında yazılımla fan kontrolü var mı?
quote:
arkadaşlar biostar ta690g anakartlarında yazılımla fan kontrolü var mı?
war t-utility fan control geliyo. cpu ve boarda bağladığın kasa fanlarını ayarlıyabiliyosun programla.
daha açık anlatabilir misin nasıl olduğunu t-utility fan control kurcaladım ama bişeyler olmadı....
quote:
daha açık anlatabilir misin nasıl olduğunu t-utility fan control kurcaladım ama bişeyler olmadı....
programı açıp calibrate diceksin.. o fanları bi süre optimum için deniyo sonra belrili bi düşük seviyeye getiriryo. ardından auto tikini kaldırıp kendin manuel de değiştirebilirsin..
@mercan2317 Sistemin iyi lakin ram o kadar iyi değil.OC düşünüyorsan ram ini de ona göre almalısın.CORSAIR tavsiye ederim fiyatına gore per formansı çok iyi.Ayrıca 2 GB yerine 2*1 Gb alman performans açısından daha iyi olur dual çalıştığından dolayı.Yok daha sonra bu 2 gb ın yanına bi 2 gb daha almayı düsünüyorsan başka tabi...
quote:
Orjinalden alıntı: eagle58
@mercan2317 Sistemin iyi lakin ram o kadar iyi değil.OC düşünüyorsan ram ini de ona göre almalısın.CORSAIR tavsiye ederim fiyatına gore per formansı çok iyi.Ayrıca 2 GB yerine 2*1 Gb alman performans açısından daha iyi olur dual çalıştığından dolayı.Yok daha sonra bu 2 gb ın yanına bi 2 gb daha almayı düsünüyorsan başka tabi...
peki bugün bir bilgisayarcıda konuşurken anakartın ddr3 destekli olması gerekir dediler bu ekran kartı için bu doğrumu
quote:
peki bugün bir bilgisayarcıda konuşurken anakartın ddr3 destekli olması gerekir dediler bu ekran kartı için bu doğrumu
Bunu diyen sana hangi bilgisayarcıymış. Ya da buna bilgisayarcı denebilir mi onu da bilemem. HD4870 de de GDDR5 var o zaman DDR5 destekli anakart mı arayacaksın.
Bu tamamen saçmalık.Benim imzama bakarsan HD3650 kullanıyorum GDDR3 bulunan.
teşekkür ederim sende biostar kullanıyorsun ama kafamı karıştırdılar biostar için servis desteğinin yetersiz olduğu garanti sıkıntısı olduğu söylendi ben elazığdayım kimse biostar getirmek istemiyor hep gigabyte a yönlendiriyorlar ne dersiniz