Şimdi Ara

BIOSTAR T-POWER I45, 635MHz FSB hızı alarak, 600MHz FSB hızı alan Asus''un P5QE modelini geride bıraktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •            

     

                                                            

     

     

     

     

     

     

    BIOSTAR T-POWER I45, 635MHz FSB hızı alarak, 600MHz FSB hızı alan Asus''un P5QE modelini geride bıraktı!

     

     

    BIOSTAR T-POWER I45 ve Asus P5QE anakartları, Avrupa''nın en çok bilinen hızaşırtma sitesi olan www.overclex.net web sitesinde performans anlamında büyük bir rekabet içerisinde!

     

    http://www.overclex.net/hardware/257/30/cartes-meres/7-cartes-meres-P45

     

     

     

     

     

     


    Biostar Hakkında

    1980''lerde IT endüstrisi nefes kesen bir büyüme ile süreci geliştirirken, 1986 yılında deneyimli kurucusu, BIOSTAR MICROTECH INTERNATIONAL CORP tarafından kurulmuştur. BIOSTAR, başlangıç olarak XT form faktörü olan anakartların üretimine yoğunlaşmıştır. İş hacmini ve büyüme seviyesini belirli bir seviyede tutmak için BIOSTAR, yeni yatırımlar yapmış ve işgücü seviyesini arttırmıştır. Bu doğrultuda yeni ürün dizaynlarına ve geliştirmelerine gidebilmiş, bilgisayar endüstrisinde rakipleri arasında rekabetçi bir ortamda kalmayı başarabilmiştir. İlerleyen yıllarda BIOSTAR, cirosunu ciddi oranda arttırmış ve 1999 yılında ISO 9001 sertifikasını alma hakkına sahip olmuştur. Aynı sene içerisinde BIOSTAR halka arzını gerçekleştirmiştir.

    http://www.biostar.com.tw/

     

     

     

     

    Mascom Hakkında

     

    1994 yılında Bilişim sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Mascom Bilgisayar Tic. Ltd. Şti., sektördeki en son yenilikleri yakından takip ederek ithalatçı/distribütör kimliği ile bu yenilikleri iş ortakları üzerinden Türkiye''deki kullanıcılar ile buluşturan, güvenilir bir dağıtım kuruluşudur.

     

    Mascom Bilgisayar, portföyünde bulundurduğu; bilgisayar bileşenlerinden çevre birimlerine, ağ ürünlerinden tüketici elektroniği ürünlerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesi ile günümüzde artık ortak bir payda da toplanmaya başlayan bilişim ve elektronik sektörlerindeki çok çeşitli ihtiyaçlara çözüm sunmaktadır. Mascom Bilgisayar''ın, her yıl yenilerinin katıldığı, aralarında Kodak, BenQ, HIS, A4-Tech, Biostar, Edimax, Dane-Elec gibi kendi alanlarında öncü ve yenilikçi birçok dünya markası ile dağıtıcılık kontratı bulunmaktadır. Mascom Bilgisayar, yaygın satış ağı ve etkin satış sonrası hizmet desteği ile büyüyerek faaliyetlerini sürdürmektedir.

     

    http://www.mascom.com.tr/

     

     

     

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.