Şimdi Ara

Biostan Hep AHCI olarak kullanıyorum Acaba Sıkıntı olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeycruez -- 11 Mart 2013; 11:14:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeycruez

Durum Aynen Başlıkta belirttiğim gibi.

Ne sıkıntısı olsunki biosun ahciyi destekleyipte ide(native) kullanmak saçma olurdu
  • zaten ide kullanamazsınız, xp için ide modu geçerlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhanlı35

zaten ide kullanamazsınız, xp için ide modu geçerlidir

Düzeltme:

AHCI XP'de de kullanılır, kurulumu yapabilmek için AHCI sürücülerini göstermek gerekir.

Windows 7/8 IDE Modunda da çalışır, ama %30 yavaş kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mselcuks

quote:

Düzeltme:

AHCI XP'de de kullanılır, kurulumu yapabilmek için AHCI sürücülerini göstermek gerekir.

sonuç itibari ile sağlıklı değil öyle değil mi
  • quote:

Sonuç itibariyle kulaklan dolma bilgiyle yorum yapma, kimseye bir yardım etmediğin gibi yanlış öğretiyorsun.

Başka konularda da aynısını yapıyorsun:
    http://forum.donanimhaber.com/m_72428026/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72713243

Kendini ölçmeyi öğren, yeterli bilgin yoksa o konuda yorum yapma.
  • quote:

quote:

Sonuç itibariyle kulaklan dolma bilgiyle yorum yapma, kimseye bir yardım etmediğin gibi yanlış öğretiyorsun.

Başka konularda da aynısını yapıyorsun:
    http://forum.donanimhaber.com/m_72428026/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72713243

Kendini ölçmeyi öğren, yeterli bilgin yoksa o konuda yorum yapma.

Ben kimseye kulaktan dolma bilgiler vermiyorum, ayrıca linkini verdiğin konuda kastetmek istediğim ortada, Windows açılana kadar bütün donanım maksimum çalışmakta ve daha çok ısınmakta.. ben bunu anlatmaya çalıştım..

Diğer konuya gelince win 7 yüklü bir cihazın bios ayarlarından achi modunu ide yaptığında Windows açılmaz Windows başlatılıyor kısmından sonra mavi ekrana düşer.

Son olarak burası paylaşım sitesi, elimizden geldiği kadar insanlara faydalı bilgi vermek amaç. kelime hatası, bilgi eksikliği olabilir, bunları sert bir ifade yerine daha mütevazi bir şekilde belirtmek hepimizin görevi diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben kimseye kulaktan dolma bilgiler vermiyorum, ayrıca linkini verdiğin konuda kastetmek istediğim ortada, Windows açılana kadar bütün donanım maksimum çalışmakta ve daha çok ısınmakta.. ben bunu anlatmaya çalıştım..

Diğer konuya gelince win 7 yüklü bir cihazın bios ayarlarından achi modunu ide yaptığında Windows açılmaz Windows başlatılıyor kısmından sonra mavi ekrana düşer.

Son olarak burası paylaşım sitesi, elimizden geldiği kadar insanlara faydalı bilgi vermek amaç. kelime hatası, bilgi eksikliği olabilir, bunları sert bir ifade yerine daha mütevazi bir şekilde belirtmek hepimizin görevi diye düşünüyorum

Gel bir daha bakalım neler yazmışsın:

quote:

bu değerleri dos ortamında görüyorsan normaldir bilgisayar dos ortamında çok fazla ısınır, Windows açıldıktan sonra normale düşmeye başlar.
    yinede fanları kontrol et

Orası DOS ortamı değil, POST (Power On Self Test) ekranı denen açılış aşaması.
    Siyah ekran olunca öyle düşünmüşsündür.

Açılış anında test yaptığından tüm parçaları tam güçle çalıştırır, o nedenle ısınır.

DOS ise Disk Operating System kelimesinin kısaltması.
    PC'lerde kullanılan, komut satırına dayanan Windows öncesi işletim sistemlerine verilen ad.
    Halen de Windows 7/8'in içinde komut satırı vardır ama artık DOS yok.

Başka konulara da buna benzer şeyler yazmışsın.
    Doğrusunu kesin bilmediğin konularda yorumda bulunmamaya çalış lütfen.

------------------

quote:

Düzeltme:

• quote:

quote:

Gel bir daha bakalım neler yazmışsın:

quote:

bu değerleri dos ortamında görüyorsan normaldir bilgisayar dos ortamında çok fazla ısınır, Windows açıldıktan sonra normale düşmeye başlar.
    yinede fanları kontrol et

Orası DOS ortamı değil, POST (Power On Self Test) ekranı denen açılış aşaması.
    Siyah ekran olunca öyle düşünmüşsündür.

Açılış anında test yaptığından tüm parçaları tam güçle çalıştırır, o nedenle ısınır.

DOS ise Disk Operating System kelimesinin kısaltması.
    PC'lerde kullanılan, komut satırına dayanan Windows öncesi işletim sistemlerine verilen ad.
    Halen de Windows 7/8'in içinde komut satırı vardır ama artık DOS yok.

Başka konulara da buna benzer şeyler yazmışsın.
    Doğrusunu kesin bilmediğin konularda yorumda bulunmamaya çalış lütfen.

------------------

quote:

Düzeltme:

Keşke bu güzel uyarıyı başında yapsaydın ya.. Neyse yine de teşekkür ederim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.