Şimdi Ara

BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
30
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Dikkat çekici bir oyun serisi olarak karşımıza çıkan BioShock için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise ilk oyunun Remastered sürümü için yepyeni bir HD doku paketi bizlere sunuluyor. Yaklaşık 5 GB boyutunda olan yeni sürüm klasik nişancı oyununu PC'de tekrar oynamak isteyenlere hitap ediyor.
     
    BioShock Remastered'da birçok doku sorunu yer alıyor
     
     
     
    BioShock'un orijinal sürümü bildiğiniz üzere 2007 yılında çıktı. Yeniden düzenlenmiş Remastered sürümü ise 2016 tarihinde piyasaya sürüldü. Birçok oyuncu yeniden düzenlenmiş sürümde çeşitli sorunların olduğunu ve oyunun bulanık göründüğünü belirtiyor. Düşük çözünürlüklü dokular nedeniyle oyun belli oranda eleştiriliyor. Ancak şimdi yeni paketi kullanarak daha net ve yüksek kaliteli bir deneyim elde edebilirsiniz.
     
    Daha fazla ayrıntıya girecek olursak mod geliştiricisi 'FCH823' tarafından geliştirilen HD doku paketi, 2.300'den fazla dokuyu elden geçiriyor ve daha net bir oyun deneyimi sunuyor. Oyunda yer alan ortamların, nesnelerin, panoların ve daha fazlasının artık yüksek çözünürlüklü dokuya sahip olduğunu aktarabiliriz. Aynı zamanda remastered sürüm içerisinde yer alan bazı hataların da bu paketle birlikte düzeltildiğini belirtmekte fayda var.
     
    HD doku paketi ilginizi çektiyse buradan indirebilirsiniz.
     
    Karşılaştırmalı ekran görüntüleri
     
     
     
     
     
     
     
    Oyunun temelinde neler var?

    Dikkat çekici oyun dinamikleri ve ortamları ile beraber bizlere sunulan yeniden düzenlenmiş sürümde gerçekten de üst düzey bir yapıyla karşı karşıya kalıyoruz. Daha önce hiç görmediğimiz silahlarla ve taktiklerle beraber oyuna atılmaya hazırlanıyoruz. Oldukça eski bir yapay zeka barındıran ve bilim kurgu temasıyla beraber bizleri buluşturan yapımda kendimizi farklı taktiklerle ön plana atmaya çalışıyor ve bugüne kadar oynadıklarımızdan farklı bir ortamda kendimizi görmeyi bekliyoruz.

    Oldukça sevilen bir yapı ve seri olarak bizlere sunulan bu yapımda gerçekten de oynanması gereken bir içeriğin olduğundan bahsedebiliyor ve bununla beraber biz de oyundaki yerimizi almak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Ek olarak basit tabancalardan bomba atarlara kadar çok farklı şekillerde ilerleyebileceğimiz yapımda elde ettiğimiz tüm içeriklerle beraber ilerlemek durumunda kalıyor ve farklı bir nişancı oyunu deneyimiyle beraber ön plana çıkmak için burada farklı hamleler gerçekleştirmek durumunda kalıyoruz.

    Elbette yapım içerisinde farklı karakterlerle beraber tanışabiliyor, bu karakterlerle farklı ortamlara doğru geçiş yapabilir ve elimizden geldiğince kendi DNA'mızı değiştirmeye zorlayarak yeni yeteneklerin ve becerilerin kilidini açabiliyoruz. Daha önce göremediğimiz silahlarla ve içeriklerle beraber ilerleyebileceğimizi bildiğiniz üzere üçleme şeklinde karşımıza çıkan yapımda hikayenin devamı niteliğinde olan diğer oyunları da deneyimleyerek nereye gideceğine bir bakış atabiliyorsunuz.

    Bunun dışında yapım içerisinde oldukça farklı bir nişancı deneyimiyle ön plana atılabileceğimizi yapım kimyasal fırlatıcılara kadar çok çeşitli sistemleri bizlere sunuyor. Farklı bölgelere doğru ilerleyebildiğimiz ve bu bölgeleri keşfedebildiğimiz yapımda tuhaf olayların meydana geldiğini görebiliyor ve akabinde ise kendimize farklı bir nişancı oyunu içerisinde hissedebiliyoruz. Yapımda ilerlemeye çalıştıkça farklı görevler karşısında biz de kendimizi hayatta tutmaya çalışıyor ve karşımıza tuhaf düşmanların ve robotların çıktığını söyleyebiliyoruz.
     
    '' 

    Arka planda özel bir hikayenin anlatıldığı yapım boyunca basit tabancalardan dikkat çekici mekaniklere sahip silahlara kadar oldukça farklı silah kütüphanesi ile beraber karşı karşıya kalır ve bu silahları elimizden geldiğince geliştirebiliyoruz. Bunun dışında karakterimizin belli başlı yetenekleri bulunuyor. Bu yeteneklerle beraber kendi canımızı arttırabiliyor, daha ölümcül silahlarla beraber hızlı bir şekilde ilerleyebilir ve aynı zamanda etraftan topladığımız kaynaklarla beraber yeni silahlar üretebiliyoruz. Zanaatkarlık mekaniği sayesinde yeni silahların kilidini açabiliyor, daha farklı silahlarla beraber yer alabiliyor ve aynı zamanda oyun içerisinde yer alan otomatlar dahilinde farklı silahların sahibi olabiliyoruz.

    Yapım içerisinde sınırlı sayıda kaynaklarımız olduğundan dolayı elbette otomatların burada ön planda olduğunu söyleyebiliriz. Oyunda yer alan otomatlar boyunca farklı cephaneleri satın alabiliyor, silahlarımıza güçlendirmeler ve babalar takabiliyor ve aynı zamanda kendimizi burada can paketleri sağlayabiliyoruz. Oyunda elbette belli oranda bir canımız bulunuyor. Bu can barı ile beraber kendi canımızı doldurmak durumunda kalır ve aynı zamanda DNA'mızı değiştirmeyi zorlayarak daha farklı şekillerde güçlendirmelerle karşı karşıya kalabiliyoruz.
     
    Nişancı ve aksiyon sistemiyle birlikte yer alabileceğimiz yapımda çocukların kullanıldığını söyleyebilir ve arka planda yer alan hikayenin hem ara sahnelerde hem de karakterler arası diyaloglarla birlikte bizlere aktarıldığını görebiliyoruz. Oyunda yer alan hikaye daha çok bir anlatıcı tarafından bize sunuluyor ve bununla beraber dikkat çekici karakterlerle karşı karşıya kalabiliyoruz.

    Oyunun aynı zamanda şu anda yeniden düzenlenme sürümü bulunuyor. Bu sürümle birlikte elimizden geldiğince ilerlemek durumunda kalıyor ve ek olarak daha gelişmiş sistemlerle birlikte oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Eksiksiz bir cephaneliğe sahip olacağımız yapımda dikkat çekici ortamlara doğru geçiş yapabiliyor ve kendimizi anlatıcının eşliğinde hikayeye kaptırmak durumunda kalıyoruz.
     
    '' 

    Elbette bilim kurgu temalı yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca bu hikaye boyunca istediğimiz şekilde ilerleyebiliyor, hikaye içeriğiyle birlikte kendimizi oyuna kaptırabiliyor ve akabinde ise buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışabiliyoruz. Çünkü oyun dahilinde çok özel unsurların bize sunulduğunu söyleyebiliyor ve oyunda dilediğimizi gerçekleştirebiliyoruz. Yapım boyunca ilerlemeye çalıştığımız esnada zorlu görevlerle karşı karşıya kalıyor, ilk etapta kolay daha sonrasında ise zorlu unsurlarla karşı karşıya kaldıktan sonra hızlı bir şekilde ilerleyebiliyoruz. Daha önce göremediğimiz ortamlara geçiş yapabileceğimiz ve buraları keşfedebileceğimiz yapım ilgi çekici unsurlarla birlikte karşımıza çıkıyor ve oyun içerisinde her bir ortamda farklı düşman çeşitliliği, manzaralar, hikaye içeriği ve daha fazlasını görebiliyoruz.

    Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca irili ufaklı düşmanların haricinde bir de patron savaşları bulunuyor. Bu patron savaşları gerçekten de zorlu bir yapıya bünyesinde barındırıyor ve bunları ortadan kaldırmak için öncelikle onların nasıl saldırdığını öğrenmek durumunda kalıyor ve yapım içerisinde gerçekten de zorlanabileceğimiz bir sistemle karşı karşıya kalabiliyoruz. Daha çok karanlık ve gerilim dolu atmosferlerle yer alabileceğimiz yapımda kendimizi sular altında inşa edilmiş bir şehirde bulabiliyor ve burayı istediğimiz şekilde keşfetmek durumunda kalıyoruz.

    Tam kumanda desteğiyle birlikte oyunu istediğiniz şekilde kontrolcü ile birlikte oynayabiliyor, aynı zamanda klavye ve fare ile de oyunu deneyimleyebiliyorsunuz. Bu tamamen size kalmış durumda ancak oyun elbette genel olarak klavye ve fareyle daha rahat bir şekilde oynanabiliyor. Kontrolcüyü kullanarak nişancı oyunlarını oynamak oldukça zorlu bir yapıya sahip olabiliyor. Ancak kontrolcü ile nişancı oyunlarını oynamaya alıştıysanız elbette bu yapımı da dilediğiniz şekilde oynayabilirsiniz.

    Bunun dışında oyun içerisinde yeniden düzenlenmiş bir sürüm olduğundan dolayı 4K çözünürlük desteğinin olduğunu söyleyebiliriz ve oyunu daha net bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca 4K monitörünüz bulunuyorsa muhakkak oyunu 4K çözünürlüğe eşitlemeniz ve oyundan daha fazla verim almanız gerekiyor. Bu da oyunda yer alan yeni teknoloji desteklerinden birkaç tanesi diyebiliriz.
     
    '' 
     
    Yeniden düzenlenmiş sürümüyle dikkat çekici oyun dinamikleri ve ortamları sunan bu yapım, üst düzey bir deneyim vadediyor. Oyuncular, daha önce hiç görmedikleri silahlar ve taktiklerle oyuna atılmaya hazırlanıyor. Bilim kurgu temasıyla, eski bir yapıyı bünyesinde barındıran oyun, farklı taktiklerle kendimizi ön plana atmamızı sağlıyor. Sevilen bir seri olarak sunulan bu yapım, oynanması gereken içerikler barındırıyor ve oyuncular, basit tabancalardan bomba atarlara kadar geniş bir silah yelpazesiyle ilerleyebiliyor. Oyunda, farklı karakterlerle tanışabilir, yeni yeteneklerin ve becerilerin kilidini açmak için DNA'mızı değiştirmeye çalışabiliriz. Üçleme şeklinde karşımıza çıkan yapım, hikayenin devamı niteliğindeki diğer oyunları da deneyimleme imkanı sunuyor. Kimyasal fırlatıcılara kadar uzanan çeşitli sistemleriyle, farklı bir nişancı oyunu deneyimi yaşatıyor.

    Zorlu bir deneyimle karşı karşıya kaldığımız yapımda elimizdeki cephaneliği en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor ve bununla beraber farklı noktalara doğru ilerlemek durumunda kalıyoruz. Çünkü oyun yapısı gereği çizgisel bir sistemle yapıyı bizlere sunuyor. Bununla beraber kendimizi mücadele odalarında bulabiliyor ve mücadele odaları içerisinde elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Bunun dışında farklı puanlama sistemleriyle beraber karşı karşıya kalıyor ve en iyi şekilde oyundaki yerinizi almak durumunda kalıyorsunuz. Ek olarak yapım içerisinde elbette Steam başarımları bulunuyor.
     
    Bu başarımları elde etmek için zorlu bir mücadeleye geçiş yapmak durumunda kalıyor ve elimizden geldiğince burada yüksek çözünürlüklü dokularla modellemelerle ve arayüzle beraber karşı karşıya kalabiliyoruz. Elbette yüksek çözünürlüklü dokularla beraber oyun deneyimini en üst seviyeye kadar ulaştırabiliyor, bu seviyeyi en iyi şekilde elimize tutabiliyor ve ilgi çekici modellemelerle beraber karşı karşıya kalabiliyoruz. Elimizden geldiğince ilerlemeye çalıştığımız ve kimyasal fırlatıcılardan bomba atarlara kadar farklı silahlarla düşmanları ortadan kaldırdığımız yapımda acımasız bir sistemin olduğundan bahsedebilir ve bu sistemle beraber gidişata yön verebiliyoruz. Basit tabancalardan bomba atarlara kadar elimizdeki tüm cephaneliği düşmanlara karşı kullanabileceğimizi yapımda görüyoruz.

    Bunun yanı sıra yönetici yorumlarının odasının olduğundan bahsedebiliyor ve bu odayla beraber burada neler olup bittiğini görebiliyoruz. Farklı bölgelere ilerleyip keşfedebildiğimiz bu yapımda, tuhaf olaylar yaşanıyor ve kendimizi farklı bir nişancı oyununun içinde buluyoruz. İlerledikçe karşımıza çıkan çeşitli görevler ve tuhaf düşmanlar, hayatta kalmamızı zorlaştırıyor. Arka planda özel bir hikayenin anlatıldığı bu oyunda, basit tabancalardan dikkat çekici mekaniklere sahip silahlara kadar geniş bir silah yelpazesi mevcut. Bu silahları geliştirebiliyor ve karakterimizin yetenekleri sayesinde daha ölümcül hale getirebiliyoruz. Etrafımızdan topladığımız kaynaklarla yeni silahlar üretebilir ve zanaatkarlık mekaniği sayesinde farklı silahların kilidini açabiliriz. Oyun içinde sınırlı kaynaklar bulunduğundan, otomatlar önemli bir rol oynuyor. Bu otomatlardan cephane satın alabilir, silahlarımızı güçlendirebilir ve can paketleri temin edebiliriz. Oyunda, can barımızı doldurarak hayatta kalmak ve DNA'mızı değiştirerek farklı güçlendirmeler elde etmek de mümkün.
     
    '' 
     
    Nişancı deneyimiyle öne çıkan bu yapımda çeşitli güçlendirmeler elde etmek durumunda kalıyor ve bu güçlendirmelerle beraber hızlı bir şekilde oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Oyun içerisinde ilerlerken bir yandan görevleri yapmak durumunda kalıyor ve diğer yandan ise zorlu bir yapı ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Yapım içerisinde tuhaf düşmanların olduğunu görebiliyor ve bu tuhaf düşmanların farklı şekillerde karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. Aynı zamanda onları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Çeşitli silahlarla ve taktiklerle beraber ön plana çıkabileceğimiz yapımda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebilir ve bu deneyimimizi kendimize göre özelleştirip kişiselleştirebiliyoruz.
     
    Bugüne kadar oynadıklarımıza farklı olarak farklı ortamlarda bulunduğumuz yapımda gerçekten de dikkat çekici ortamlarda ve manzaralarda kendimize bulabiliyor ve bu ortamlarda kendimizi kaybederek istediğimizi gerçekleştirebiliyoruz. Oyun içerisinde ilerlerken esnada elbette sağda solda çeşitli cephanelikler toplayabiliyor, daha farklı silahlarla beraber oyundaki yerimizi alabiliyor ve anlatıcının eşliğinde ilerlemek durumunda kalıyoruz. Oyunda daha çok karanlık ve gerilim dolu atmosferin olduğundan bahsedebilir ve kendimizi sürekli olarak "Acaba karşımıza neler çıkacak?" diye telkin etmek durumunda kalıyoruz. Tüm bu unsurlarla beraber yer alabildiğimiz yapımında hayatta kalmanın tüm yollarını aramak durumunda kalıyor ve burada başarılı bir şekilde yol almak tamamen bizim işimiz oluyor.

    Nişancı ve aksiyon sistemiyle öne çıkan bu yapımda, çocukların kullanıldığına tanık oluyoruz. Hikaye, hem ara sahnelerde hem de karakterler arası diyaloglarla aktarılıyor ve daha çok bir anlatıcı tarafından sunuluyor. Dikkat çekici karakterler ve gelişmiş sistemlerle donatılmış yeniden düzenlenmiş sürümde, eksiksiz bir cephaneliğe sahip olarak ilerliyoruz. Bilim kurgu temalı bu oyunda, anlatıcının eşliğinde dikkat çekici ortamlara geçiş yapıyor ve hikayenin içine çekiliyoruz. Oyunda dilediğimiz şekilde ilerleyebiliyor ve zorlu görevlerle karşılaşıyoruz. İlk etapta kolay olan görevler, zamanla daha zorlu hale geliyor. Yeni ortamlara geçiş yaparak buraları keşfediyor ve ilginç unsurlarla karşılaşıyoruz. Oyun boyunca farklı düşman çeşitliliği, manzaralar ve hikaye içeriği ile zengin bir deneyim sunuluyor.
     
    '' 

    Kısaca toparlayacak olursak, oyun boyunca irili ufaklı düşmanların yanı sıra zorlu patron savaşları da bulunuyor. Bu patron savaşları, gerçekten zorlayıcı bir yapıya sahip ve onları ortadan kaldırmak için saldırılarını öğrenmemiz gerekiyor. Karanlık ve gerilim dolu atmosferlerde geçen bu oyunda, kendimizi sular altında inşa edilmiş bir şehirde buluyoruz ve burayı keşfetmek durumundayız. Oyun, tam kumanda desteği sunuyor ve bu nedenle kontrolcü ile oynayabileceğiniz gibi klavye ve fare ile de deneyimleyebilirsiniz. Genel olarak, klavye ve fare ile daha rahat oynanabilirken, kontrolcü ile nişancı oyunlarını oynamaya alışkınsanız bu şekilde de keyif alabilirsiniz. Yeniden düzenlenmiş sürümde 4K çözünürlük desteği bulunuyor ve bu sayede oyunu daha net bir şekilde oynayabiliyorsunuz. 4K monitörünüz varsa, oyunu bu çözünürlükte oynamanız tavsiye edilir, böylece oyundan daha fazla verim alabilirsiniz. Bu da oyunun sunduğu yeni teknoloji desteklerinden sadece biri.

    Yeniden düzenlenmiş sürümüyle dikkat çeken bu yapım, oyun dinamikleri ve ortamlarıyla üst düzey bir deneyim sunuyor. Oyuncular, daha önce hiç görmedikleri silahlar ve taktiklerle oyuna atılmaya hazırlanıyor. Bilim kurgu temalı ve eski bir yapıyı bünyesinde barındıran oyun, farklı taktiklerle kendimizi ön plana çıkarmamızı sağlıyor. Sevilen bir seri olarak sunulan bu yapım, oynanması gereken içerikler barındırıyor ve oyuncular, basit tabancalardan bomba atarlara kadar geniş bir silah yelpazesiyle ilerleyebiliyor. Oyunda, farklı karakterlerle tanışabilir ve yeni yeteneklerin kilidini açmak için DNA'mızı değiştirmeye çalışabiliriz. Üçleme şeklinde karşımıza çıkan yapım, hikayenin devamı niteliğindeki diğer oyunları da deneyimleme imkanı sunuyor. Kimyasal fırlatıcılara kadar uzanan çeşitli sistemleriyle, farklı bir nişancı oyunu deneyimi yaşatıyor. Zorlu bir deneyimle karşılaştığımız yapımda, elimizdeki cephaneliği en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor. Farklı noktalara doğru ilerlemek durumunda kalıyor ve her adımda daha karmaşık ve heyecan verici zorluklarla yüzleşiyoruz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.