Şimdi Ara

BioShock 2 (2010) / Remastered (2016) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.026
Cevap
2
Favori
56.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunum geliyo be ... belki daha çok var ama bukadar aç bi şekilde beklediğim başkada bi oyun yok gerçekten videosu olsun resimleri olsun yine MÜTHİŞ Bİ OYUN GELİYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 8 Mart 2009; 12:46:11 >
  • quote:

BioShock 2 (2010) / Remastered (2016) [ANA KONU]

İlk Mektup:

İsteğiniz üzere 17 Şubat sabahı Lehinch Sahilinde, üzerinde not bulunan fotoğrafların örneklerini ele geçirdim.
    Yerel yetkililer olayın vehametinin farkına varmadıklarından dolayı başka sorularınız olursa benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Saygılarımla Jeremiah Lynch

9 Mart 1967

HABER:

Sahildeki Garip Ayak İzleri

Lehinch Sahili, Co Clare- Lehinch Sahilinin kumsal şeridi Atlantik’in ve Moher Falezlerinin nefes kesici manzarısına ev sahipliği yapmaktadır. Şayet bölgedeki bir vatandaşın söylediği doğruysa, sahil bilinmeyen bir yaratığın uğrak noktası olabilir.

Jeremiah Lynch(71) erken saatlerdeki bir sabah yürüyüşü esnasında gizemli ayak izlerinin fotoğraflarını çekti.

Sıradan bir vatandaş ise İrlanda’nın, Himalaya’lardaki “Tibet Kara Adamı” ya da Amerika’daki “Koca Ayak” gibi yaratıkların uğrak yerine dönüştüğünü düşünebilir lakin bunu Koca Ayak’tan ayıran kısım, yaratığın ayaklarının metal ile kaplı olması.

Lynch ise bu metal ile kaplı ayak tabanlarının hiçbir sivil ya da askeri ayakkabı çeşidine benzemediğini belirtti. Lynch, “Bunlar bizden tamamıyla farklı bir medeniyetin ürünleri olabilir” deyip ekliyor, “sıra dışı uzun adımlar var”.

Lynch’in antikacı olarak yörede bir ünü var ve Burren bölgesindeki Stonehenge benzeri yapıtların antik kökenleri üzerine özel olarak kitap basmıştır.

Yerel yetkililer, Lynch’in gözlemlerini gönülsüzce dosyaladılar. Kom Yar. Michael Whelan, yerel güvenlik güçlerinin daha önceleri Liscannoy Koy’unun yüzeyinden “gizemli kırmızı ışıkların” geldiğini söyleyen Lynch’e aşina olduklarını belirtti.

• Bu arada somethinginthesea adlı site bunlara benzer birkaç tane daha belge varmış, onları da boş bir vakitte çevirmeye çalışırım. Siteden okuduklarım gösteriyor ki kızları kaçıranların Big Daddy'ler değil de galiba onların yerini alacak olan, oyunun PS3 versiyonun sonunda da gösterilen teaserda gördüğümüz uzun boylu ve ince yapıda olan "Big Sister" lar olacak gibime geliyor. Ve oyun Rapture'da geçmeyecekmiş gibime de geliyor. Umarım ilk oyunki gibi sağlam bir senaryosu olur, grafikler aynı kalsa da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl+alt+delete -- 8 Mart 2009; 22:03:46 >
  • çeviri için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctrş+alt+delete

Bu arada somethinginthesea adlı site bunlara benzer birkaç tane daha belge varmış, onları da boş bir vakitte çevirmeye çalışırım. Siteden okuduklarım gösteriyor ki kızları kaçıranların Big Daddy'ler değil de galiba onların yerini alacak olan, oyunun PS3 versiyonun sonunda da gösterilen teaserda gördüğümüz uzun boylu ve ince yapıda olan "Big Sister" lar olacak gibime geliyor. Ve oyun Rapture'da geçmeyecekmiş gibime de geliyor. Umarım ilk oyunki gibi sağlam bir senaryosu olur, grafikler aynı kalsa da olur.

Dostum bayağı uğraşmışsın çeviriler için teşekkür ederim.
  • @ctrş+alt+delete

Çeviriler için teşekkürler.

2 yeni resim

• Big Sister

• @Silver_Sky
    gameinformer dergisi nisan ayındaki sayısında 10 sayfalık ön inceleme gibi bir şey yayımlayacak bioshock 2 hakkında. ama bilmiyorum ya, şu big sisterlar bir tuhaf görünüyor bir şeye benziyorlar ama bir türlü çıkaramadım.
  • İlk oyundan da güzel olucak gibi inşallah bekliyoruz.

Bu arada ilk oyunu bitiremedim. Kursam mı acep
  • quote:

İlk oyundan da güzel olucak gibi inşallah bekliyoruz.

Bu arada ilk oyunu bitiremedim. Kursam mı acep

valla ben de öyle umuyorum.. bence oyunu mutlaka kur ve zor derecede bitir, mükemmel oyun. ama ses konusunda biraz problem yaşayabilirsin, şahsen ben big daddy ve little sister'ların ses çıkardığını bilmiyordum. bir kaç gün önce youtube da bir videoda gördüm, little sister wake up mr.bubbles diyip içimi parçalıyordu:)
  • @smd
    Oynamayanları Bid Daddy' ler öpüyormuş

@ctrş+alt+delete
    o kıyafetin içinden spider splicer(en hızlı ve çevik splicer türü) gibi birşey çıkar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 11 Mart 2009; 20:06:38 >
  • @Silver_Sky
    büyük ihtimal. oyunda big daddy ve little sisters kombinasyonu saldırılar olursa,,vayyy vayyy,, süper olurdu.
  • yarısını falan oynamıştım açıkçası. nedense bir daha kurmak istemedim. neyse boş vakit bulursam kurayım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 11 Mart 2009; 20:18:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctrş+alt+delete

@Silver_Sky
    büyük ihtimal. oyunda big daddy ve little sisters kombinasyonu saldırılar olursa,,vayyy vayyy,, süper olurdu.

little sister' lar saldırmasın ya, ben kıyamıyorum onlara
  • ilki gibi müthiş bir oyun geliyor.
  • biran öncve çıksında oynıyalım sabırsızlanıyorum ... orjinal bile alabilirim belki
  • Big sister çok saçma olmuş.Modellemesini beğenmedim bir kere Big Daddy neyimize yetmiyordu?Bir de bunu öldürmekle uğraş
  • arkadaşlar ilk oyunu oynamamıştım ama yazın oynamayı planlıyorum. ama siz yinede bana ilk oyunun hikayesini spoiler wermeden bi özet geçebilrmisiniz?
  • Bindiğimiz uçak Atlantik okyanusunun ortasında düşer. Her nasılsa düşen uçaktan sağ kurtuluruz ve gözümüzü açtığımızda Andrew Ryan' ın okyanusun altında
    yarattığı ütopyaya (Rapture) giden kapıyı (deniz feneri) görürüz ancak rapture' da işler hiç de iyi gitmemektedir.................................
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Bindiğimiz uçak Atlantik okyanusunun ortasında düşer. Her nasılsa düşen uçaktan sağ kurtuluruz ve gözümüzü açtığımızda Andrew Ryan' ın okyanusun altında
    yarattığı ütopyaya (Rapture) giden kapıyı (deniz feneri) görürüz ancak rapture' da işler hiç de iyi gitmemektedir.................................

özetin özeti bu olsa gerek saol yinede nasıl o tuhaf mekanda oynanıo onu anladım hiç olmazsa

ama bi kaç bişey daha anlatsaydın iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 12 Mart 2009; 17:37:15 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.