Şimdi Ara

Biosdaki Ünlem İşareti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

casper notebook'a format atmadım istedim attımda neyse acılışda cd rom vardı onu biosdan harddisk yapayim dedim yaptım ama yaparkende

harddiskin yanına bi ünlem işareti koydum nasıl koydum bende bilmiyorum bilgisayar harddisk'i görüyor ama acılışda harddisk yok f12 yapıp boot secenekleri geliyor sadece cd rom ile lan var harddisk'i acılışa alıyorum bios'un ayarlarını sıfırladım ama netsimse ünlem işaretini götüremedim f1 yapıp help ekranından tuşlara bakıyorum normal bildigimiz tuşlar bastım hepsine ama ne fayda

nettimse bulamadım dedim üstaklara soralim

yardımcı olursanız çok sevinirim

şimdiden teşekkürler hepinize kolay gelsin

• diskini çıkart pc yi aç gidicek o =) sonra tak yine varsa doru bana gel =))
  • notebook hocam bu içini acamıyorum :)
  • işte diski çıkartman lzm garantili ise götür servise yoksa kurtulamassın =)
  • peki bu ünlem işareti hangi tuş ile ekleniyor bilgin varmı ?

bi tuşa bastık diye garantiye götürmek sacma geliyor direk yanıt vercene mantıklı bir acıklamasını yaparsın direk garantiye götürebilirim cozum yolu aramam hemi bilgilenmiş oluruz.
  • tuşla alakası yok o ünlem ya hdd nin olmaddıgını yada hdd nin sorunlu oldugunu söyler sana ama bazende böle takılı kalır kurtulman için diski çıkartıp takman lzm okee
  • oda cok zor ya servis resmen işkence başka çözüm yolu olan varmı arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PCI Aygıtı Sarı Ünlem
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teknik servis ile görüşüp içini acarsam sorun olmucagını soylediler bende acıp harddisk'i soktum actım bilgisayarı bios'u default yaptım sonra tekrar harddiski bagladım sorun kalmadı

teşekkür ederim bilsemki06
  • Ünlem İşaretini Aygıt yöneticisinde Kaldırmayı denedinizmi?
    Anladığım kadarıyla Önemli birşey değil Ozaman kaldırın.
  • hocam tam okumadınız sanırım bilgisayar acılmıyor :)

ama sorunu hallettim söküp tekrar takınca sorun kalmadı ünlem işareti kayboldu ve harddisk'i görmeye başladı bios

tekrar teşekkürler
  • ünlem işareti donanımın devre dışı kaldığını gösteriyor. ünlem işareti olan sürücünün üzerine geldiğinizde bios ekranının sağında nasıl geri aktif edeceğinizi yazar. mesela benim toshibada shift+1 yapınca ünlem kayboluyor
  • Benim Casper nirvana m760s de de bios ekranında cd sürücü ünlem işareti çıkıyordu ve cd den windows kurulumunda wpe init yazılı bir cmd ekranı hatası verip takılıp kalıyordu. Ünlem işaretini şift+1 tuşuyla kaldırınca düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.