Şimdi Ara

bios yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba anakartımın modeli asus p5kpl am se dün biosunu güncelledim asus un sitesinden indirdim fakat farklı bir modelinkini yalnışlıkla yükledim yüklediğim bios P5KPL-AM IN/ROEM/SI modeline aitmiş yükleme sorunsuz gerçekleşti asus update ile bilgisayar kapandı açıldı normal çalışıyodu fakat 1 saat sonra mavi ekran hatası aldım windows beklenmeyen bir hatadan kurtarıldı diye daha sonra ekran kartı çalışmayı durdurdu msj geliyor fakat 2 sn sonra normale dönüyor oyunlarda ise donuyor ama ctrl+alt+delete yapıp görev yöneticisini başlatınca tekrar oyuna girdiğimde kaldığı yerden dvm ediyor ..

tekrar biosumu eski haline getirmek istediğimde asus update kendi anakartın orjinal biosunu anakarta uygun olmadığını söyleyip işlem yapmıyor flash bellek ile değiştirmeye kalktığımda bios üzerinden yine aynı hatayı veriyor ne yapabilirim öneriniz varmı ????

yardımlar için şimiden teşekkürler

• zobe_s666 Z kullanıcısına yanıt
    bıos'u sıfırlayıp denedinizmi?
  • denedim fakat bi işe yaramadı şu an biosun sürümüne baktığımda hala daha orjinaline dönmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobe_s666

denedim fakat bi işe yaramadı şu an biosun sürümüne baktığımda hala daha orjinaline dönmedi

kendi guncek biosundan flashlayinca hata veriyorsa daha eski sürümleri bi deneyin bakalim ne tepki verecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus un sitesinde sadece 1 tane var p5kpl/am/se için eskileri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobe_s666

asus un sitesinde sadece 1 tane var p5kpl/am/se için eskileri yok

evet tek bios var işin garibi bu zamana kadar neden hiç güncellenmemiş
  • Kötü bir durum olmuş.Eğer eski bios'u atmayı başarabilirseniz sorunlar çözülecektir ama çizgi elektronikte çalışmadım ki.Anakarta başka ne şekilde bios atılır bilmiyorum.İsterseniz onlarla bir konuşun fiyat bilgisi alın.Sonra yollayın atsınlar olması gereken bios versiyonunu.Bildiğim kadarıyla çeşitli makinelerle çalışmayan anakarta bile bios atılabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.