Tükçe bıos ilk defa duydum. eger bıos güncellemesi felan yapmadıysan bıos içinde dil seçmesi olması gerekir.Ama türkçe bıos ilk defa duydum Kolay Gelsin..
bende oldugunu sanmıyorum ama ben biosun ayarını bozdum ve dilinden anlamıyorum hani diyorum turkce olsa biraz daha kolay olur
quote:
Orjinalden alıntı: xcoll
bende oldugunu sanmıyorum ama ben biosun ayarını bozdum ve dilinden anlamıyorum hani diyorum turkce olsa biraz daha kolay olur
Şimdi anladım arkadaşım ben seni yanlış anlamışım Kasanın içini aç yassı yuvarlak bi pil var içinde onu sök bide kasanın power kablosunu prizden çek 10 dk kadar bekle daha sonra pili yerine tak birde fişi prize tak bıos standar fabrikadan çıkarkanki haline gelir.Ya da bıos a girebiliyorsan sağ tarafta Load Default Settings var onu tıkla yes de çıkarkende kaydet kapat .. Kolay Gelsin
aslında ben bunları yaptım yıne olmadı bendekı sorun su vf rom a vf takıyorum vf makına goruyor ama veri yok ama içinde neden ben Load Default Settings den yaptim ama değğerini yapmadım nasıl olacak cozebilirmisin
en mantıklı yöntem arkadaşın dediği bios pilini çıkarmak..
yav tam olarak pili nerde oldugunu bilmiyorum nasıl gürecegim pili resim felan yokmu