Şimdi Ara

Bios'tan Boot Etmeden Calisan Linux

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazi is yerleri ve cafeler, biostan boot etmeye izin vermedigi icin usb diske kurulan linux'u kullandirmiyorlar. USB diskten Boot etmeden kullanilan linux varmi? :(

eğer bios da uyumluysa F11 yada F8 ile boot seçenekleri gelir. ve usb yi oradan boot edebilirsin.
    2. olarak disket içinde boot seçeneklerine ihtiyacın var.

ÖZGÜRLÜK İÇİN...
    İnsanlar başaklara benzer, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
    Montaigne

• selam, maalsef bioslar uyumlu olmuyor ve f11 yada f8i kullanamiyorum. yada bioslar sifreli oluyor..
    2. secenek olarak bahsettiginiz "disket icinde boot secenekleri" ni tam olarak anlayamadim, yardimci olursaniz sevinrim..

"Bütün dünya bilmeli ki; kaşıimızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftir; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının(haysiyet) yok olduğunu ilan eylemektir." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnr0663
    2. secenek olarak bahsettiginiz "disket icinde boot secenekleri" ni tam olarak anlayamadim, yardimci olursaniz sevinrim..

Disk demek istemiştim galiba tam hatırlayamıyorum yanlış yazmışım.
    usb ye linux istiyosan bu siteye git ve en baştaki torontoyu indir.ftp://ftp.nluug.nl/pub/os/Linux/distr/mandrakeclubnl/mcnlive/Toronto/
    iso olarak gelir. bi cd ye yazdır.
    biosdan cd yi ayarla açılsın.
     Bios'tan Boot Etmeden Calisan Linux

Flash diski tak ve resimdeki yere tıkla kurulumu yapacaktır.

bunu kullanacağın yerlerdeki biosu kırmakda sana kalıyo.

ÖZGÜRLÜK İÇİN...
    İnsanlar başaklara benzer, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
    Montaigne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.