Şimdi Ara

bios sıfırlanırsa bilgisayar açılır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: yerli_13

abiler sağolun eğer silinmişse nasıl yükleyebilirm? anakart intel 845G pentium 4.2 işlemci 40 GB hhd

4.2 'mi???
    öyle bişi var mı ki?
    yoksa pentium4, 2ghz mı?
  • karşında siyah ekran bulursun. ve yeniden yazılması gerekir eprom un
  • Muhtemelen açılmayacak ama sıfırlamaktan kastın nedir? Default ise, yani fabrika ayarlarıysa açılır.Keşisel ayarlarını yapman lazım.Yoksa Eprom'u silmekse açılmaz ama eprom uygun kapıları yükleyen eprom yükleyicisi ile biosun disjketini indrirsenwww.driverguide.com dan olur.Kolay gelsin..
  • sıfırlanırsa açılış esnasında bilgiler otomatik olarak yüklenir ve bilgisayar açılır.fakat silindiyse korkarımki bi bilgisayarcıya götürüp biosunu pic olarak programlatman gerekir.inşallah sadece sıfırlanmıştır.Kolay gelsin...
  • görüntü kararırsa silinmiş demektir ama biosun tekrardan yüklenmesinin bence en pratik yolu aynı markadan mobo su olan birinin anakartına kedi biosunu takıp yazmaktır.Bide arkadaşının anakartı gigabyte ise bir sorun olmaz çünkü onların çift biosu var ve bios 0 lanmışsa herşeyi fabrika ayarlarına geri döner.
  • benimde bir sorum olucak benim pc power saving mode diyor sonrada görüntü giidyor ama pc açık kalıyor bunun için bios sıfırlasam bir şey olur mu benim sıkıntım geçer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.