Şimdi Ara

!!!BİOS KONUSUNDA PROFESYONEL YARIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN GİGABYTE ANKARTIMIN BİOSUNU UPDATE ETTİM AMA BALGİSAYARI RESTART ETTİKTEN SONRA BİRDAHA AÇILMADI..
    ARKADAŞIMIN GİGABYTE I DAHA GÜNCEL DİYE ONUN BİOSU "@BİOS" DİYE BİR PROGRAMLA BENİM PC YE KOPYALADIM BENİMKİNİN BİOSUNU YEDEKLEYİP BİR DİSKETE KAYDETTİM
    ONUN KİNİ BANA YÜKLEDİM HERŞEY YOLUNDA GİTTİ COMPLETED YAZISI ÇIKTI....
    TAMAMA BASTIM BİGİSAYARI YENİDEN BAŞLATINCA YENİ AYRLARINIZI YAPIN DİYE BİR MENÜDEN SONRA PC Yİ NORMAL BİR ŞEKİLDE KAPATTIM KAPTIŞ O KAPTIŞ.. NASIL DÜZELTEBİLİRİM (ANAKART YENİ GARANTİSİ DEVAM EDİYOR) BİOS HİÇ AÇILMIYOR. DEVREYE GİRMİYOR YANDIM...!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmACUN3263 -- 6 Şubat 2006 13:35:03 >

• aynı programla kendi eski biosunu yeniden yüklersen sorun kalmaz
  • PROGRAM WİNDOWS ALTINDA ÇALIŞIYOR.. MS-DOS TE ÇALIŞSA BİLE OLMAZ PC HİÇ AÇILMIYOR.. GÜÇ DÜĞMESİNE BASIYORUM IŞIKLAR YANIYO FİZİKSEL AKSAMLAR ÇELIŞIYOR FAKAT NE EKRAN KARTINE HDD NE BİOS NEDE BAŞKA BİRŞEY DEVREYE GİRMİYOR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lahmACUN3263

PROGRAM WİNDOWS ALTINDA ÇALIŞIYOR.. MS-DOS TE ÇALIŞSA BİLE OLMAZ PC HİÇ AÇILMIYOR.. GÜÇ DÜĞMESİNE BASIYORUM IŞIKLAR YANIYO FİZİKSEL AKSAMLAR ÇELIŞIYOR FAKAT NE EKRAN KARTINE HDD NE BİOS NEDE BAŞKA BİRŞEY DEVREYE GİRMİYOR...

biosu resetlemeyi bi dene sonucu yaz

bu arada gigabyte anakartların çoğunda biosu anakartın üstünde başka bir alana yedekliyor diye biliyorum biosu resetleyince muhtemelen ya eski biosunu yüklemene izin verecek ya da en azından bilgisayar dosta açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae_ -- 5 Şubat 2006 13:46:19 >
  • denedim pili çikardım olmaddı
    "cms" gibi adı olan bir temizleme jumper var onu denedim olmadı cipsetim i865 bende öyle birşeyler duymuştum ama olmadı. hani bir yedek bios varmış virüs saldırılarında geri eski biosu yüklüyormuş ama intel anakartlartda oluyodu diye biliyorum..

bide bios anakarta sabit yani değiştirilebelen modellerden değil....
  • falla benim önerebileceklerim bu kadar ama anakart modelini yazarsan belki başka çözümler bulabiliriz
  • ama resetlemesi için hatalı bir yükleme olması gerekiyor benim yükleme başarılı geçti..

acaba diyorum çipsetlemi uyuşmadı.. intelin farklı bir çipseti olabilir . biosu tamamen silmek için bir yontem olasa.. yeniden yükleme yapabilirdim ama ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakartlarınız aynı olsa bile eğer modelleri aynı deilse biosları uyuşmaz zaten hem güncel anakartın için en güncel biosu internetten indirebilirsin bundan sonra aklında olsun
  • biliyorm bir gaflete yenildim
    modele bakmadan işe kalkıştım sonuçta zararla oturdum.
    şunu bi tamir edim bundan sora bilmediiğim şeylere kalkışmiicam zati...

acaba diyorum garantiyemi versem
    sence kaça patlar
    bide yardımın için tşekkürler....
  • garantiye verirsen muhtemelen yaparlar götür hemen bence

kolay gelsin
  • COK SAOL... HA BU ARADA BAŞKA YARDIM VE YORUMLARA AÇIĞIM...
  • aynısı benım basımada geldı kadıkoy psajında bıosu yazdırabılırsın ben yazdırdım 15 mılyondu 10 kakıkada yazdılar.Ama hangi programla yazdıklarını bılmıyorum bılseydık bıos ucunca bızde bu programı kulanıp kendımız yazabılırdık bıosu bılenler mutlaka cıkarhangı programla yazdıklarını saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 5 Şubat 2006 14:25:55 >
  • sen büyük ihtimal yanlış biyosu yükledin bende aynı @bios adlı programla yükledim ve interneten biosu indiri işaretledim benim anakartım bx2000 almasa ramen bana başka ankartlarında biosları nı gösterdi eğer sende buna dikkat etmeyip ilk olanı seçtiysen büyük ihtimal bundan olmuştur
  • adanadayım ben nereden yazdırabilirsek artık ariicaz.. ama benim bios anakarta sabit..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.