Şimdi Ara

Bioblas kullananlar gelin konusacaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su an 19 bitti 20 e dogru yardiriyorum vize donemleri falan cok sacim dokuluyor tabiki stres bas etken ama 17 yasinda oss e hazirlanirken dokulmeye basladi galiba herseyi kafama cok takan birisiyim. Gecmis seneki resimlerime bakiyorum her sene azaliyor ve gitgoide canim sikilmaya basladi. 1 haftadir bioblas kullaniyorum her gun iki kere banyo yapiyorum dus esnasinda sacimi kopurttukten sonra 3-4 dk kadar sampuan kafamda duruyor. Uzun sure kullananlar deneyimlerini paylasabilirler mi napacaz ya yas daha genc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başlık biraz kavgaya davet gibi olmuş :) saç dökülmesini bilmiyorum ama ben kepeğe karşı kullanmıştım yaklaşık 2 yıl, ama öyle böyle değil tabaka tabaka kepek dökülüyordu kaşıntı yaralar falan filan 2 sene sonucunda bıraktım 22 yaşındayım 20 yaşımda bırakmıştım kullanmayı zira acayip kurulaştırdı saçlarımı o dönem; fakat tamamen kepeksiz saçlarım var şuan şunu da ekliyeyim kaç sefer doktora gittm önerilen özel şampuanlar dahil head & shoulders clear pantene blendax aklına ne geliyorsa kullandım geçirmemişti belki senin sorununla ilgisi pek olmayabilir şampuan hakkında kepek sorununa çözüm olduğunu söyleyebilirim.
  • Uzun süre kullandım ama değişen birşey yok maalesef.Şimdiler de zigavusu kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

Uzun süre kullandım ama değişen birşey yok maalesef.Şimdiler de zigavusu kullanıyorum

bende fiyto kullanıyorum zigavus u sarımsak özlü diye duymuştum. FİYTO da sarımsak özlü ... fena değil... ancak zigavus u merak ettim. memnunmusunuz dökülme azaldı mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: QualityAndSteady

Su an 19 bitti 20 e dogru yardiriyorum vize donemleri falan cok sacim dokuluyor tabiki stres bas etken ama 17 yasinda oss e hazirlanirken dokulmeye basladi galiba herseyi kafama cok takan birisiyim. Gecmis seneki resimlerime bakiyorum her sene azaliyor ve gitgoide canim sikilmaya basladi. 1 haftadir bioblas kullaniyorum her gun iki kere banyo yapiyorum dus esnasinda sacimi kopurttukten sonra 3-4 dk kadar sampuan kafamda duruyor. Uzun sure kullananlar deneyimlerini paylasabilirler mi napacaz ya yas daha genc

Kasinti, sebum, sebore gibi sorunlarin var mi? Saclarinda incelme veya minyatürlesme gibi sorunlarin var mi? sac yoğunluğunda azalma var mi? Bunun gibi faktörlerden dökülmenin genetik olup olmadiğini anlayabilirsin.

Herseyden önce iyi bir dermatloga gitmelisin. Birazda üstelemelisin. Cünkü sac dökülmesiyle fazla ilgilenmiyorlar. Kellik baslanginca, Finasteride gibi tedavilerle saclarini koruyup, kayiplarin coğunu tekrar kazanabilirsin. Bunun icin gerekli testleri alip, gittiğin doktorun onayini alman gerek.

HairDX isimli bir test var. Fiyatini bilmiyorum ama İstanbulda yapildiğini biliyorum. Finasteride verilecek cevabin bile belli olduğu bir test. ABD ve Avrupada yaptiranlar memnun olduklarini söylüyorlardi.

Ayrica, sampuanlardan bir sey bekleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

Uzun süre kullandım ama değişen birşey yok maalesef.Şimdiler de zigavusu kullanıyorum

bende fiyto kullanıyorum zigavus u sarımsak özlü diye duymuştum. FİYTO da sarımsak özlü ... fena değil... ancak zigavus u merak ettim. memnunmusunuz dökülme azaldı mı ??

Evet dökülmelerim azalmış durumda
  • Bende Bioblas kullanıyorum.Azda olsa saç dökülmesi vardı ama şimdi hiç yok.Resmini göndereceğim şampuanı kullanıyorum
     Bioblas kullananlar gelin konusacaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 15 yşaındayım dökülüyo kardeşim :Dbi eczanede analiz yaptırdım bana bi bitkisel şampuan gösterdi sarımsaklı kokmuyo 17,5 tl alıcam yakında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.