Şimdi Ara

Binekler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BENCE: VALLA BILMIYORUM OYUNU OYNAMIYORUM AMA ÇOK İSTIYORUM OYNAMAK AMA ÇOK ZOR AÇMAK AMA WOW NE AMA AMA AM AAMAMAM AMA A A A AMAMMM M MAMA OFFFFFFF AGA YA YUKLE OYNA YOKMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H1U1 -- 28 Eylül 2005, 13:59:39 >
  • Bence en güzel mount Elf lerin kaplanları...
  • kaplan hop hop hopluyor koşarken çok hoşlanmadım açıkcası at daha sarsıntısız gidiyor

O kadar kasıp millet pala epic mount alıyor ama hala summon ederken mana harcıyor deli oluyorum bu meseleye o yüzden gittim 800g verip normal at aldım mana derdim yok artık, eskiden ata biniyon bişi lazım oluyor inmen lazım tekrar biniyon hop 1000 mana gitti bu ne yaw. Hadi lvl40 ta beleş geldide bu 60 da gelen öle değilki ıkındıra ıkındıra veriyolar zaten

Ha bu arada ZG deki boss lardan bi tanesi epic raptor düşürüyor haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmengi -- 4 Ekim 2005, 10:41:45 >

• buyrun size rare binek, ZG'de tiger bosstan düştü...he-man'in titreki

• annaa binek düşüyomu!
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

buyrun size rare binek, ZG'de tiger bosstan düştü...he-man'in titreki

• benim beğendiğim binek ivory raptor beyaz beyaz ne güzel
  • allah kısmet ederse bu akşam ZG deki tüm bossları süpürecez
  • ahanda en güzel binek
  • quote:

Orjinalden alıntı: conqu

ahanda en güzel binek

high warlord/grand marshall warrior'lardan uzak durmak lazım Pat diye bi herif var, aynı bu tarzda, herifteki Sword min 400 vuruor hele mage falansan, 2000'leri götürüyor herif havada
  • paladin atı kokuyomuş sanırım artık
  • kokuyo sari sari 100luk ati test serwerinda oynadim bide rank kodo su wardi paladinleirn ustunde basilarinda saniyom rank olunca kododa alabiliyonus ne kadar dogru bilmiyom tabi
  • Bitane Undead bitane Tiger War Drop binek olarak ama %0.1 bile deil drop chance ... - Kodo olayı yalan , Bug var o yüzden oldu o , Normalde olmucak -
  • ELF KAPLANLARI HE-MAN İN "ATILGANINA" BENZİYORRRRRRRRRRRRRR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

paladin atı kokuyomuş sanırım artık

bizim atlara hastalık bulsatı abi, sarılık oldu atlar
  • Night elf mount - swift frostsaber
  • bence night elflerin stormsaber'ı süper
  • ikisi birbirlerine çok benziyo zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.