Şimdi Ara

Binaya nasil sebeke baglattirabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir hafta 10 gün sürmüştü ilk mesajıma dönmeleri, 2. sinde 2-3 günde dönmüşlerdi Umarım iyi sonuçlar çıkar sizin için.
    @Slash
  • quote:

Orijinalden alıntı: Like A Beast

Bir hafta 10 gün sürmüştü ilk mesajıma dönmeleri, 2. sinde 2-3 günde dönmüşlerdi Umarım iyi sonuçlar çıkar sizin için.
    @Slash

Beklemekteyim ben de. Umarım ilgilenir de mahrumiyet bölgesindeymiş gibi ev telefonu bağlatmak için aylar/yıllar boyu beklemek zorunda kalmayız.
  • Arkadaşlar hazirandan beri bekliyoruz hala gelmediler btk, şikayetvar 4441444 gibi yerlere şikayetim var ama hala gelen giden yok evdede haliyle internet yok nasıl bi çözüm uretebilirim ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj24

Arkadaşlar hazirandan beri bekliyoruz hala gelmediler btk, şikayetvar 4441444 gibi yerlere şikayetim var ama hala gelen giden yok evdede haliyle internet yok nasıl bi çözüm uretebilirim ??

up.
  • @dj24 Benim 6 ay kadar sürmüştü bağlatma mücadelem, sürekli birileriyle iletişime geçin farklı kanallardan sorununuzu söyleyin, bağlı bulunduğunuz telekoma gidip altyapı sorumlusu yada kim varsa onla görüşmek isteyin, Mutlaka haftada bir kere arayıp durumu sorun, bıktırma taktiği uygulayın.
  • quote:

@dj24 Benim 6 ay kadar sürmüştü bağlatma mücadelem, sürekli birileriyle iletişime geçin farklı kanallardan sorununuzu söyleyin, bağlı bulunduğunuz telekoma gidip altyapı sorumlusu yada kim varsa onla görüşmek isteyin, Mutlaka haftada bir kere arayıp durumu sorun, bıktırma taktiği uygulayın.

Bi internet için bu kadar uğraşılırmı yav biri yazmış ev teli önemli sene 2013 kaç kişi kullanıyoki bu zıkımı evde ?
    Ayrıca tek bi kişi için ben şirket oluyum net götürmem danası anasını geçer bulun 5 10kişi paşa paşa getirir bu kadar basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@dj24 Benim 6 ay kadar sürmüştü bağlatma mücadelem, sürekli birileriyle iletişime geçin farklı kanallardan sorununuzu söyleyin, bağlı bulunduğunuz telekoma gidip altyapı sorumlusu yada kim varsa onla görüşmek isteyin, Mutlaka haftada bir kere arayıp durumu sorun, bıktırma taktiği uygulayın.

Bağlı bulunduğum telekomu ve altyapı sorumlusunu nasıl ve nerden ogrenebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj24

quote:

Bağlı bulunduğum telekomu ve altyapı sorumlusunu nasıl ve nerden ogrenebilirim ?

Bulunduğunuz ilçe de varsa telekom müdürlüğü oraya gidin onlar yönlerdirir sizi büyük ihtimalle.
  • Zannetmiyorum küçükyalı tt müdürlüğüne gittim adamlar da biz bekliyoruz bütçe yok diyorlar numara felan vermediler

@Like a Beast

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj24 -- 30 Ekim 2013; 23:35:49 >
  • 2 kere BTK şikayetine rağmen hala bir sonuç yok, altyapı çalışmaları devam etmekteymiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.