Bildirim
binary sayıyı tersten yazma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
neyi hallediyosun anlamadim ben? -
bir sayı giriyorum binary sayı sistemine çeviriyor girdiğim sayıyı 1 ve 0 lara yani. ekrana yazdırdığım da ise tersten yazıyor. mesela 8 sayısını giriyorum binary karşılığı 1000 olmasına rağmen ekranda 0001 yazıyor. bunu nasıl tersten yazdırırım diyorum. -
su anki halinde recursion yapmadan print ediyorsun yani ilk 0 print ediyo sonra binary i cagiriyo, daha sonra 0 print ediyo daha sonra binary i cagiriyo daha sonra 0 print ediyor binary i cagiriyo daha sonra da 1 i print ediyor baska bisey cagirmiyor cunku y o zaman 0 oluyor. Iste bu print islemini yapmadan once cagirirsan daha sonra print edersen bu sefer ilk fonksiyona girdiginde binary i cagirir, daha sonra bidaha cagirir daha sonra bidaha cagirir daha sonra bidaha cagirir, y 0 oldugu icin cagirmaz, sonra 1 i print eder bu stack (yani fonksiyonun cagrildigi kisim) bitince, bi oncekine gecer 0 i print eder, o da bitince oteki 0 i print eder, daha sonra da ilk cagirdigimiz yere gelir orada da 0 i print eder ve program sonlanir. -
üstad harbiden eyvallah güzel anlatmışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom1453 -- 13 Ekim 2015; 14:16:27 > -
pratik amaçlı iteratif'ini de yap
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X