Şimdi Ara

Binance'e Üye Ol, 5 USD Kazan !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 USD Kazanmak için gerekli üyelik bağlantısı (BURADAN) 

Promosyon dönemi: 25/02/2021 saat 03.00 (TSİ) - 12/03/2021 saat 02.59.59 (TSİ)

Binance İtibari Para Davet Programı, hem size hem de arkadaşınıza 5 BUSD bonus kazanma şansı sunuyor. Davet edebileceğiniz arkadaş sayısı ile ilgili hiçbir kısıtlama bulunmuyor. Yani, ne kadar çok arkadaş davet ederseniz o kadar fazla bonus kazanacaksınız. Bu promosyon yalnızca iki hafta sürecektir ve belirli bölgelerdeki kullanıcılar için geçerlidir.

Nasıl katılabilirim? Yapmanız gerekenler:

• 1. Adım: Özel davet bağlantınızı/QR kodunuzu oluşturun, not bölümüne “FiatInvite” yazmayı unutmayın ve varsayılan kutusunu işaretleyin. Daha fazla bilgi için bu rehber okuyabilirsiniz.
    • 2. Adım: Özel davet bağlantınızı/QR kodunuzu daha önce Binance'e hiç kaydolmamış bir arkadaşınızla paylaşın.

3. Adım: Arkadaşınızın promosyon dönemi içerisinde Binance hesabına kaydolmak için davet bağlantısına tıklaması (veya QR kodunu taraması) gerekmektedir.

• 4. Adım: Arkadaşınızın hesabını açtıktan sonraki 7 gün içerisinde kredi/banka kartını (Visa/Mastercard) kullanarak en az 50 USD değerinde kripto alması gerekmektedir.

Not: Alım emrinin tamamlanmasının ardından hem siz hem de arkadaşınız 5'er BUSD bonus almaya hak kazanacaksınız.

Faydalı Bağlantılar:

Hüküm ve Koşullar:

• Bu promosyonun desteklendiği ülkeler ve bölgeler şunlardır: Avustralya, Belçika, Brezilya, Kanada, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Almanya, Hong Kong, İtalya, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Güney Afrika, İspanya, Türkiye, Birleşik Krallık ve Ukrayna. (Bizi takip etmeye devam edin. Bu promosyonu yakında sizin ülkeniz için de açacağız!)
    • Referans verenin bonusu:Bonusunuz, promosyon dönemi sona erdikten sonra 7 gün içinde doğrudan spot cüzdanınıza yatırılacaktır. Kullanıcılar, Hesap Merkezi > Cüzdan > Dağıtım Geçmişi bölümünden ödüllerini görebilir.
    • Referans verilenin bonusu:Arkadaşınızın bonusu nakit kupon şeklinde gönderilecektir. Kullanıcıların ödüllerini aldıktan sonra 7 gün içinde Hesap > Ödül Merkezi bölümüne giderek kuponlarını paraya çevirmeleri gerekmektedir. Kuponlar devredilemez ve satılamaz. Nakit kuponunuzu nasıl paraya çevireceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.
    • Bonusu yalnızca ana hesap alabilecektir. Alt hesaplar, bu etkinlikte ayrı bir bağımsız hesap olarak değerlendirilmeyecektir.
    • Bu promosyona yalnızca promosyon döneminde referans ile Binance hesabına kaydolan kullanıcılar katılabilecektir.
    • Davet edebileceğiniz arkadaş sayısı ile ilgili hiçbir kısıtlama yoktur.
    • Binance, 50 USD'nin hesaplanması için 25/02/2021, saat 03.00'teki (TSİ) USD ile itibari para birimi dönüşüm kurunu baz alacaktır.
    • Binance; değişen piyasa koşulları, sahtecilik riski ya da diğer sebeplere bağlı olarak promosyon kurallarında değişiklik ve ayarlama yapma hakkını saklı tutar.
    • Binance olarak sahtecilik riski nedeniyle her hesaba ödeme yapılacağının garantisini veremeyiz. Ancak, bu konuda olabildiğince iyi niyetli bir çaba gösteriyoruz.
    • Binance, hacim artırıcı sahte işlemleri, yasa dışı olarak toplu kaydı yapılmış hesapları, kendi çıkarına yapılan işlemleri ve piyasa manipülasyonu vb. olarak kabul edilen işlemleri geçersiz sayma hakkını saklı tutar.

Risk Uyarısı: Kripto para alım satımı büyük risk içerir ve tüm sermayenizin kaybına neden olabilir. Kaybetmeyi göze alabileceğinizden daha fazla yatırım yapmamalı ve içerdiği riskleri tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız. Alım satım yapmadan önce lütfen deneyim düzeyinizle satın alma hedeflerinizi göz önünde bulundurun ve gerekirse bağımsız finansal danışmanlık alın. İkamet ettiğiniz ülkedeki yasal gereklilikler uyarınca Binance hizmetlerini kullanmanıza izin verilip verilmediğini tespit etmek sizin sorumluluğunuzdadır. Kripto varlıklara yapılan yatırımlar, Finansal Ombudsman Hizmeti kapsamında olmayıp, Finansal Hizmetler Tazminat Programı kapsamında korumaya da tabi değildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.