Şimdi Ara

---**-- Bimekste--Toshiba 37WL67Z 37'' Lcd Tv........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba 37WL67Z 37'' Lcd Tv - bu gün gazetede ilanı vardı 2,499.00 YTL+ 250 hediye çeki veriyoo..

bilginize

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=8930&promotionId=558&ref=007.1

...........yaramazmış hd ama interlece yani geçişlerde problem olur akıcı olmaz .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 1 Eylül 2007; 4:33:13 >

• bu urun gecen ay 2,199 ytl ıdı aldatmaca ya ınanmayın tekno sa da 1,999 ytl ıdı mersın de uc adet teknosa magazası var carsı da olan da ucuz urunler bulunmakta ben de orada gordum 12 taksıt pesın alımlar da ayrıca % 10 ındırım yapıyorlar ılgılenenlerın dıkkatı ne
  • Bimeks ürünleri her zaman pahalı olur.
  • zaten tru hd miş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caps Lock

Bimeks ürünleri her zaman pahalı olur.

evt piyasaya gore pahali ama musteri mennuniyeti satıs sonrası teknik servis cok iyi tebrik ediyorum kendilerini vede kampanyalarını takip ediyorum piyasalardan daha ucuz verdikleride oluyor her urun icim gecerli degildir pahali olması.........
  • meşhur teknosa numaraları ;;;

elinde olmayan ürünleri siteye çok düşük fiyatla koyup ilgi çekme

daha önce kallavi müşterilerine sattığı, onların az kullandığı ve beğenmediği veya bozduğu ürünleri, lavi müşterilere tekrar satma, sonra müşteriyle ilgilenmeyip garanti için ithalatçıya şutlama

elinde çok çeşit göstermek için aynı ürüne çanta, kart filan eklentisi yaparak ürün sayısını arttırmak (veya arttırdığını sanmak) (örnek; digital fotoğraf makinaları)

gözün kör olmasın e mi tekne SA !...
  • http://www.teknofiyat.com/?search=Toshiba+37WL67Z&altlimit=&ustlimit=
    nasıl uygun değil senin (brburak) baktığın 1999 ytl olan ürün 1366*768 çözünürlüklü 37c3000 modelidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    VESTEL 42 PF6011 FULL-HD LCD Tv
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.