Şimdi Ara

Bimeks te Samsung S5620 Monte + Kargo 479 TL (Mağza + İnternet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cok guzel bir telefon tavsiye ederim su an bu msji bu telefonla yaziyorum
  • Bimeks paralel ithalat satışına başlamıştı sanırım. Bu telefon da paralel ithalat mı acaba?
  • çok iyi fiyat.
  • Gerçekten böyle birşey var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

Bimeks paralel ithalat satışına başlamıştı sanırım. Bu telefon da paralel ithalat mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

Bimeks paralel ithalat satışına başlamıştı sanırım. Bu telefon da paralel ithalat mı acaba?

Eskişehir bimeks i arayıp sormuştum.Bazıları telpa bazıları başka ithalatçı firma garantisinde fakat paralel ithalat değil dediler.Tabi tam olarak sorup öğrenmek kesin emin olunca almak lazım.
  • Arama motorlarında daha ucuzu yok, ama bimeks olunca "hayırdır inşallah" diyesi geliyor adamın.

Yine teşhir ürün çıkmasın da...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapalı kutu + Telpa olduğu iddaa ediliyor.Alıp paylaşacak yok mu?Kendimi yakıp alayım mı?
  • bu cihazda sesli navigasyon var mı? Bir de wireless ile internete girme performansı nasıl? Saygılar..
  • Güzel fiyat.
  • Kapalı kutu + Telpa + 2 Gb Hafıza Kartı ile gelmekte.
  • bugün vatan gazetisinde a-101 mağazasının inserti vardı.375 lira fiyat vardı..haftaya satılacakmış..bi bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanim

bugün vatan gazetisinde a-101 mağazasının inserti vardı.375 lira fiyat vardı..haftaya satılacakmış..bi bakın derim.

Yok artık.
  • a101 de daha ucuz koşun tabi kalmışsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraedmit

a101 de daha ucuz koşun tabi kalmışsa

Anladığım kadarıyla hem spot hem stok az.Alan varsa yorum yazsada öğrensek.
  • a101 de haftaya değil yarın satısa sunuluyor . 375 tl

http://www.a101.com.tr/pop_spot2/
  • spot cihaz değil sordum ben geçen gittiğimde. yarın gidip alacam inşallah kalırsa tabi. tek kötü yanı ne biliyor musun taksit yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.