Şimdi Ara

BİMEKS Notebook / Netbook %40'a varan indirim (Seri Sonu Ürünler) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
9.307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 965tlyede acer i3 + harici 1gb ekran kartı + 3GB ram 5820tg ,son dakika operasyonu ile magazadan aldım,yoksa saniye farkıyla satılmıstı,pilinin 8 saat gitmesi bu ekran kartı ve işlemcisiyle harika bir sey.I5 li packart bell ise 10 dk once satıldı dediler onun ekran kartı gt330du sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 5 Kasım 2010; 23:43:46 >
  • bu saatte nerden aldın ben gıttım magazaya kalmamıstı i5 işlemcılı olan i3 de baktım oda yoktu istanbul forumdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

buarada hp mini netbooktan baya memnunum... 720p hd videoları kmplayer ile çok akıcı bişekilde oynatıyor ...

ancak 1080pde kasıyor ... belki bi kaç ayar yapılsa açabilirama bilmiyorum ...

bugun bende aldım daha açmadım kutusunu birazdan açarım
  • samsung n150 model netbook 384 tl yazıyor şimdi anlamadım internete özel fiyat mı mağazalarda bulabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

Niye kimse beğenmedi bu toshiba yı anlamadım ürünün hizlial fiyatı 1766 tl.Bu fiyat olduğuna göre muhakkak artı ları vardır.Dii mi?Yoksa yokmudur

Yok hocam bir artısı. Olsa niye söylemeyelim :) Aldığın fiyattan Toshiba meraklısı birine ittirebilirsen ne âlâ. Dahili ekran kartlı cihazlar ortalama 700-800'den gidiyor sıfır olarak. Bimeks'te bile vardı yani bir sürü.

Hızlıal zaten referans olamaz. Çok pahalı sattığı ürünler de oluyor, ucuza sattıkları da oluyor. Genelde F/P oranına bakar kullanıcılar. Bu cihazın da F/P ürünü olması söz konusu değil. Yakınından bile geçmez. Dediğim gibi, Toshiba meraklısı birine, multimedya ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla satabilirsin belki aldığın fiyattan. Ben olsam yarın uygun bir fiyat belirler ve satışa koyardım. Geç kaldığın her gün, sana daha az para olarak dönecektir.

Sadece hizlial dan bakmadım fiyatına pek çok yerde fiyatı bu civarlarda hatta üstünde.Muhakkak vardır bi artısı diye düşünüyorum.Yani herşey ekran kartı değil.Sadece oyun hastaları için önemlidir belki.Benim eski pc pavilion dv 9420 ydi mesela çok fonksiyonel bi aletti ekran kartı düşüktü ama pek çok artısı vardı.Buda öyledir diye düşünüyorum umarım yanılmam :)

• saat 8 gibi bursa magazasından aldım,stok da zaten orada gozukuyordu
    quote:

Orijinalden alıntı: ercazn

bu saatte nerden aldın ben gıttım magazaya kalmamıstı i5 işlemcılı olan i3 de baktım oda yoktu istanbul forumdan
  • arkadaslar sizce aşağıda bulunan hp alınırmı çok günlük kullanım için alıcam fiyat nasıl sizce baya bu üründen var stoklarında.

http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/default.aspx?kid=132
  • Ben arkadaşa bunu aldım arkadaşlar:http://www.bimeks.com.tr/urun/112584/hp-mini-210-1110et-wv979ea-.aspx
    Zamanında da araştırmıştım, alırken de baktım çok uygun. Hala birkaç mağazada var görünüyor. İlgilenirseniz, 720p filmleri sorunsuz oynatabilecek güzel bir netbook. Şuralarda varmış:
    Denizli Forum (258) 215 12 90
    Eskişehir Espark (222) 333 03 77
    Kastamonu (366) 214 92 43
    Trabzon Forum (462) 330 07 07
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/1321/112583/hp-mini-210-1100et-wr253ea-.aspx

ben de bugun izmir forumdan bu ürünü aldım
    506tl ye geldi ve hepsiburadada 700tl fiyatı var
  • Forum'dakilerin çoğu öğrenci ya da benzeri amaçlar için notebook arıyor tahminimce. Bu yüzden de ne Acer 4820TG ne de 3820TG işinizi görür. Çünkü biri 14 diğeri 13.3" ama maalesef ikisi de Bimeks'te kalmamış. İŞ amaçlı kullanmak için alacaktım, birilerinin herkesi gaza getirmesi yüzünden bu taşınabilir modelleri kaçırdım

Oyun, internet için alacaklar 5820TG alsın da diğerleri de bize kalsaydı bari

3820TG'den fırsat olarak alıp da makul bir karla satan varsa haber versin lütfen.

• electroworld kartalda asus n61ja-jx119r var 1299lira son 1 adet. oyun severlere duyurulur.
  • güzel bencede gittim baktım süper fiyat kırmışlar. haftasonuna kadarda devam ediyorlarmış
  • Laptop kampanyası bitmiş, linkler anasayfaya yönlendirilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

süper kampanya yapmışta

http://bimeks.com.tr/urun/1002/111613/acer-as3820tg-i5-430m-lx-pv102-060-.aspx

bunu alabilen oldumu

şahsen almış bulunmaktayım 1.014TL maximum 6taksit Bimeks Adanadan aldım son 1adet kalmıştı ayrıca nette görülenler teşhir ürünleri değil onları netten değil sadece şubeden satıyorlarmış oradaki görevli söyledi hatta 770tlye i3 harici ekran 13.3 kartlı packard bell ve 1058tlye i5 gt serisi packard vardı adamın biri 2tane alacaktıki kasadaki görevli işlem yapamadı sonrada ürünlerden birinin netten Denizliye satıldığını söyleyip müşteriye vermedi siz netten ürün alınca otomatik seri numarasını bloke ediyor ve o ürünü sadece siz satın alabiliyorsunuz bence güzel bir sistem ödemeyi yap sonra yok stok bitti yok para iadesi uğraş derdi yok birde 119lira farkla garantiyi 5yıla uzattırdım ürün çok harika bu fiyata çok çok ucuz dvd yazıcıda mevcut

• hp mini için ayrı bi konu açtım orda sorun ve çözümleri paylaşabiliriz ...

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=44385838
  • indirimler geçtimi? site açılmıyor da şu anda.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.