Şimdi Ara

bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ilk parti olan gmd ler ips sonrakiler maliyet dusurme icin farkli panel kullaniyorlar

4gb lerin cogu ips 16 larin cogu ne hatirlamiyorum ama ips degil fark bu yani bi nevi gm in attigi kazik

Muhtemelen bimeks teki ips panelli model elindeki ips olmayan panel be yazikki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rektal muayene

Ilk parti olan gmd ler ips sonrakiler maliyet dusurme icin farkli panel kullaniyorlar

4gb lerin cogu ips 16 larin cogu ne hatirlamiyorum ama ips degil fark bu yani bi nevi gm in attigi kazik

Muhtemelen bimeks teki ips panelli model elindeki ips olmayan panel be yazikki

Adamlar neden böyle bir şey yapsınlar ki ? Ayrıca ben elimde ki telefonun ekranının ips olduğunu düşünüyorum öncelikle açı farkından oluşan görüntü farkı yok ikincisi güneş te hiç bir şekilde sorun olmuyor güneş çok tepede olduğunda patlaklıgı sonuna kadar açıyorum görüntü sorunu olmuyor. Bence bu durum gm nin atmış olduğu bir kazık olarak düşünülemez kesinlikle düşünülemez çünkü benim her işimi gören 700 tl ye temin ettiğim bir telefon var . ayrıca bana verdiği aşırı güven samimiyet i de bir kenara atamam . Şuan gm discovery kullanıyorum ama haziran gibi elite alacağım yani almayı düşünüyorum. Buu düşünceleri bende ne samsung ne de apple gibi bir marka OLUSTURAMAMISTIR. Bilakis insanları soyup soğana çeviren bir çok marka gibi o ikiside yerini almış durumda BENİM GÖZÜMDE.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cennterr C kullanıcısına yanıt
    Bu rastgele benim uydurdugum bi olay degil sahsen hic elime gmd almadim ve gmd ye karsi bi dusuncem yok bu olayi gene bu forumdan bi arkadas kanitlamisti cok iyi hatirliyorum mobil olmasam o konuyu bulurdum

Telefonundan ve sirketten memnun olabilirsin ama malesef benim dedigim olay gercek sonraki partilere maaliyet dusurmek icin farkli panel taktilar isim yapinca millet gozu kapali aldi kimse ips mi sorgulamadi hos cevremde alan insanlarin -sozum meclisten disari- birak ips yi androidden haberi yoktu

Neyse demem o ki uydurma bisey yok olay dogru ama hala 700 lirayi verdigine pisman olmana gerek yok telefon f/p olarak iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: cennterr

demin fotograf çektimde geldim :) bu arada ekrana çift tıklama ile kilit açılma olayı yok telefonda.
     bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\ bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\ bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\ bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\ bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\

Yazılımı bilmem ama, ekranlar arasında bariz fark var...

• quote:

Orijinalden alıntı: cennterr

demin fotograf çektimde geldim :) bu arada ekrana çift tıklama ile kilit açılma olayı yok telefonda.
     bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\ bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\ bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\ bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\ bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\

Panel işinden anlamam ama,sizin ekranınız daha sağlıklı gibi.Sanki 4 GB'lık ekranı solmuş gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bunun nedeni sonraki partilerin ips ekranli degilde tft ekranli olmasi

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85299349&p=1#85299349

• quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

İşte yarın ki güncelleme ile bizim telefonumuzda öyle olacak dostum [launcher,ayarlar menüsü] Ekran parlaklığı ile ve o ortamda ki ışıklandırma ile size öyle gelmiş olabilir.

Hiç olmadı parti parti küçük farklar var kafaya takmayın, Senin canın sağolsun istersen benimkini yollayım sana dostum
    Yeter ki canını sıkma

Hocam bana yollarmısınız daha bir GMD bile yok bende :(

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

quote:

İşte yarın ki güncelleme ile bizim telefonumuzda öyle olacak dostum [launcher,ayarlar menüsü] Ekran parlaklığı ile ve o ortamda ki ışıklandırma ile size öyle gelmiş olabilir.

Hiç olmadı parti parti küçük farklar var kafaya takmayın, Senin canın sağolsun istersen benimkini yollayım sana dostum
    Yeter ki canını sıkma

Tamam dostum gazeteye sardım yolluyorum kargo senden

• quote:

quote:

quote:

Yeter ki canını sıkma

hocam kargo adresini nereden vereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisyen.sinan35 -- 6 Mart 2014; 16:32:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeter ki canını sıkma

PM at hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeter ki canını sıkma

PM at hocam

atıyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisyen.sinan35 -- 6 Mart 2014; 16:36:10 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.