Şimdi Ara

Bimeks 368 tl hediye çeki satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 313 ve 55 tllik iki adet hediye çeki satılık arkadaşlar

çekler 2015 mayıs ayına kadar geçerli.

Gold çekleri lle takas olur

ikisine istediğim fiyat 340 tl

iletişim pm
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi segmentation_fault! -- 23 Mayıs 2013; 3:42:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kredi kartıyla alsan 368 tl'lik bi şey puanıdır ıvır zıvırıdır zaten 340 tl ödemiş olursun nette.
    taksit imkanı da cabası. 28 TL için kim bu riske girer ki? fiyatı bence gözden geçirmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssysm -- 22 Mayıs 2013; 13:56:02 >
  • Bence de ssysm haklı. En fazla 250-275 olmalı... 28 TL için peşin + risk değmez diye düşünüyorum.

Ama sonuçta herkesin kendi takdiri tabi.
  • bencede 250 tl uygun fiyat. satmak istersen pm atarsın..
  • Hocam bu çek satışını neden tek tarafın karı gibi düşünüyorsunuz anlamıyorum. 368 tllik çeki 250 liraya alıp kar etmeyi düşünüyorsunuz. Benim 128 tllik zararım nolacak burda? Ürün iadesinden oluşan hediye çeki bu, ben bu fiyatı ödüyorum yani. Yeri geliyo 1- 2 liralık çekin hesabı yapılıyo 28 tlyi küçümsemişsiniz. Bu konuların amacı iki tarafında çıkarına olmalı bence bencil davranılmamalı. Taksit düşünüyorum kardeş ben desen sanalpazardan ilan açarım bi şekilde hallediriz

Fiyatım şu an bu düşünen olursa pm atar konuşuruz. Bimeksten bi ürün denk gelir ben alırsam da kaldırım ilanı. 250ye satmamı beklemeyin onun yerine 370lik ürün alır sıfır açılmamış kutusunda faturalı onu 340a yine satarım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.