Şimdi Ara

Bime girmeye utanıyordum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artik bimden cikmiyorum.Bir suru sey aliyorum bedavaya aliyormusum gibi geliyor.Patitonun rufflesa benzeyen cipsi ağzina kadar dolu ve rufflesdan daha iyi.Diğer tutku biskrem cakmasi gibi puskevitleride iyi tek sorun cakma cikolatalarda.Becerememisler.Onun disinda tum cakma puskevit ve sade cipsler guzel

Not:Baharatli cips ve tuzlu cubukta tuz ve baharat yok gibi onuda söylemiş olayım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç de değil, bimin çoğu çakması orijinalinden çoook daha kötü tada sahip yani o paraya değmez derecede ve sıkıyolar da bi süre sonra ürün çeşitliliği yok. Bimden alıcağım pek bişey kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamkat -- 11 Nisan 2015; 11:39:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • utanmak ne demek herkesin bütçesine göre mesela üçler migros çok pahalı marketler çeşit fazla ama pahalı ben asgari ücretle çalışıyorum tam 1000 tl alıyorum mesela ben yaklaşık 15 küsür yıldır bimden alışveriş yapıyorum bütçem oraya el veriyor ben ordan le cola alıyorum mesela geçende misafir geldi zero yokmu dedi bende dedim bu var içersen iç içmezsen market orada bu kadar basit.
  • Bim ne
  • Hocam çakma çakma demişsiniz ama o çakma dediginiz ürünler ülker gibi ünlü markalar yapıyor sadece isim degiştirip kar payını az alıyolar
  • Bimle beslenen insan fazla yaşamaz acı gerçek bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug34

utanmak ne demek herkesin bütçesine göre mesela üçler migros çok pahalı marketler çeşit fazla ama pahalı ben asgari ücretle çalışıyorum tam 1000 tl alıyorum mesela ben yaklaşık 15 küsür yıldır bimden alışveriş yapıyorum bütçem oraya el veriyor ben ordan le cola alıyorum mesela geçende misafir geldi zero yokmu dedi bende dedim bu var içersen iç içmezsen market orada bu kadar basit.

Hocam misafir sormuş, niye atarlandiniz misafire
    kalkıp gitti mi sonra?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne hali var ise görsün :)
  • quote:

utanmak ne demek herkesin bütçesine göre mesela üçler migros çok pahalı marketler çeşit fazla ama pahalı ben asgari ücretle çalışıyorum tam 1000 tl alıyorum mesela ben yaklaşık 15 küsür yıldır bimden alışveriş yapıyorum bütçem oraya el veriyor ben ordan le cola alıyorum mesela geçende misafir geldi zero yokmu dedi bende dedim bu var içersen iç içmezsen market orada bu kadar basit.

Bime sırf le cola gibi şeyler için giidilmezki migrostaki aynı marka bimdede var fiyat farkıda var neden migrostan alayımki
  • Topi Tanem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Bime sırf le cola gibi şeyler için giidilmezki migrostaki aynı marka bimdede var fiyat farkıda var neden migrostan alayımki

Ben sırf cola için gitmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.