Şimdi Ara

Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
19.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tadı kötü bir kere yedim bir daha yemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Ürünün tadı gayet güzel firma da sağlam da aklınızda bulunsun paketi açtıktan sonra buzdolabında bekletseniz bile çok çabuk bozuluyor. açık halini 1 günde fazla bekletmeyin derim.

nesi güzel yapma
  • Bilmem ben beğeniyorum:D muhtemelen içine koydukları MSG yani mono sodyum glutamat nam diğer çin tuzu tadını bana hoş yapıyor:D
  • attım beyler pişman oldum aldığıma
  • Bunu alacağınıza alın 5 lira alın kemiksiz tavuk göğsü. Koyun derin dondurucuya, 20 dakika sonra donmaya başlayan eti çok kolay zar gibi doğrayabiliyorsunuz. Doğradığınız tavukları sıvı yağ, karabiber, isterseniz doğranmış bir sarımsak, kırmızı biberi eğer varsa isot,ve tuzla karıştırıp kızgın yapışmaz tavaya atıp pişirin. Dondurma kısmı hariç bunları yapmak pişirmesi dahil en fazla 15 dakika sürüyor. Hayatınızda yediğiniz en güzel tavuk döner oluyor. Aynısı kırmızı et ile de yapılabilir.
  • dün bende aldım bundan 2 paket. nasıl pişireyim diye bakarken burayı gördüm. görmez olaydım, iştah kalmadı.!
  • bunları hala alan var mı?

zerre lezzet yok zaten neyden üretildiği belli değil, bunlara para mı verilir. bimden et ürünü alınmaz, zorda kalırsan kıyma al gerisine bulaşma.

bimdeki en pahalı %100 dana sucuk bile garip bişey yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyue

attım beyler pişman oldum aldığıma

ablam almış bikere, eve getirdi fiyatı görür görmez at onu çöpe dedim. neden diye sordu, paketi açınca görürsün nedenini dedim.

açtı deneme olsun diye bitane pişirip tadına baktı ve paketi attı çöpe.

kendiniz evde çok güzel şeyler yapabilirsiniz, kıymalı makarna, gözleme vs vs.. çok lezzetli ve pahalı olmayan şeyler. üstelik ne yediğini de bilirsin.

Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li

ben elimden geldiğimce evde yapmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Nisan 2014; 11:32:23 >

• İyi değil yerken içim kalkmıştı.
  • Kebab değil kebaptır o. Tamam ingilizce kelime kullanmayı seviyoruz da bari orjnali türkçe olan bir kelimeye yapmayın bunu.
  • Ya tost yap ya da iki yumurta çak aga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.