Şimdi Ara

Bimde 220 tlye Hometech HT 8C 7.85'' Tablet PC (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
17.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • almayın diyenler 200 lirayı geçtim 300 liraya simkart takılabilen daha iyi özelliklerde tablet tavsiye edebilir mi
    ayran tuzluydu
  • Öluculugunde bi sınırı olur 220 TL ye nasa uzay mekiği mi bekliyordunuz 220 TL eder makine 2 sene garantisi var bi arıza olursa servisi var sıkıntı çıkarsa hakem heyeti var hoparlör sesi çok kötü geri kalan herşey 220 TL eder çoluk çocuk İnternete yeni başlamış ihtiyarlar rahatlıkla kullanırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pajalusta

Aldım bende şuan test aşamasındayım iade etmekle etmemek arasındaki ince çizgideyim ama araşdırıyorum buna yakın fiyatlarda bunun gibi tablet yok ilk izlenimlerimi vereyim ekran kalitesi kötü geldi bana direk karşıdan bakdığın zaman parlama yapıyo ekran ve karanlık görünüyo tabletin en kötü donanımına gelicek olursak bu hopörlör kesinlikle berbat ses seviyesi çok az ve ses kalitesi çok kötü düzgün bi hopörlör takmak bu kadar masraflı olmazdı bence kamera zaten 0.3 e 2.0 çok bi beklentiniz olmasın hız normal dokunmatik normal hediye verilen deri kılıf baya kaliteli güzel malzeme kaliteside çok kötü bi yere cep boyundan yere düşürsen tablet dağılcak gibi uygun ve güzel tablet önerileri varsa 300 tlye kadar iade edebilirim heran

Düşünme iade et direk, sıcagıyla geri vermişsindir umarım.
    Ben akşam eve geldim actım, sim kartttan facebook uygulaması inene kadar 30 dk geçti. sonra kuruldu. actımuygulamayı biraz gezerken sıkışınca uygulama kapandı. seskalitesi yok zaten. ekran tam karşıdan baksan bile parlıyo tuhaf. hemen gittim iade ettim.

• Ürünü iade etdim başka tabletlere bakıcam ekran tam karşısından düz baktığında bile parlıyodu karanlık oluyodu ve sesi çok bozuk ve az çıkıyodu bütün hepsinde aynı galiba bu modelin
  • Bunu çocugun eline vereceğine, 200 lirayı çocugun eline ver oynasın daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D :D parayla oynarken yırtsa bile bu cihazdan daha az risk var mı diyorsun hocam?

• Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    Bu cihaza kıyasla, paranın yok olma ihtimali daha az.

• Adam alıyor hadi 2000 lira maaş.

1000 lira kira

500 lira fatura

250 lira yol parası ıvır zıvır çerezden giden para

250 liraya karnını mı doyursun yoksa tablet isteyen çocuğun eline bu tabletimi versin yoksa senin dediğin gibi kalan son parasını çocuğun eline oynasın diye mi versin.?

Şımarmayın ya 2 dakka gönül ister ki herkes ipad pro kullansın alan var alamayan var bu yorumlarınızı okuyan gerçekten kullanılmayacak kadar kötü sanacak cihazı.

Bizzat iş yerinde çalışan bir amcanın küçük çocuğu için aldım. Youtube a da giriyor, tarayıcıyada, çatır çutur oyunda oynatıyor, müzikde çalıyor. Gayetde sağlam cihaza benziyor. Kılıfıda var kalın önlü arkalı full korumalı. Tam çoluk çocuk işi bir cihaz.

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Orjinal bulduğun Modelin internet adresini verebilirmisin
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Proprietor @ 4 Ocak 2018 01:42:19

2 sim kart girişi var mesaj alma özelliğide arama özelliğide yok aktif edilebilecek gibi de değil asıl modelini internet bulmuştum ama ona uygun rom yok

Orjinal bulduğun Modelin internet adresini verebilirmisin
  • Buyur kardeş ben vereyim İnternet adresini

http://www.nolur.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 7 Eylül 2018; 10:38:11 >
  • eeozguc E kullanıcısına yanıt
    www. bombabomba .com

İsmail YK ya selam söylersin hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon özelliği aktif olsa alacaktım bu ürünü sıcak fırsat olurdu.

Ama bu şartlarda almam.

Sırf internete gireyim diyorsan harbiden 1 gb ram kanser eder birde marka dandik bozuldumu elinde kalır.(Alternatif soranlar 250-300 tl ye ikinci el 2 gb laptop ya da 150 liraya netbbook lar var 2gb ramli-Ayrica bu markanin Laptobu var hani şu bime 600 liraya gelen Letgoda sıfır kutuları cihazın 300 lira.220 lira az para değil boşa savurmayın...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 7 Eylül 2018; 17:43:46 >
  • Aldım ben ekran görüntüsü kötü yanlardan görünmeyen su eski laptoplardan tek iyi tarafı kılıfı idi ona rağmen 1 ayda çocuk pert etti şimdi nerede onu bile bilmiyom bir ara üzerinde tepiniyolardi;) bence film YouTube için bile yaramaz bir kaç yüz verip üzerine ikinci elde olsa iyi birşey alınmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.