Bimar Ankara'ya HTC 10 Telefon batarya değişim işlemi için gittim. 1 ay önce cihazın ilk sahibi batarya değişim işlemi yaptırmış, buna karşılık işletme tarafınca 3 ay garanti temin edilmişti. Ancak 1 günü rahatça çıkarması gereken telefonun şarjı 2 saatten fazla gitmemekteydi. Sahibi cihazı verirken durumu izah etti, garanti servisine ücret ödemeksizin işlem yaptırabileceğimi bildirdi. Cihazı garanti servisine götürdüğümde, kendilerinin yaptıkları hatalı işlemi düzeltecekleri, lakin ekranda gölgelenme olursa şahsımın sorumluluk alması gerektiğini belirtildi. Bunun üzerine tamir işiyle ilgilenen s. Beyle görüştüm, kendisi ekranın görüntüsünde gölgelenme riski olacağını belirtti. Bu duruma onay verdim, 3 gün sonra cihazı teslim almaya geldiğimde ekranın dokunmatiğinin basmadığı belirtildi. İlgili s. Beyle görüştüğümde, tabiri caizse bambaşka bir beyefendiye, dokunmatik konusunda bilgilendirmediğini bildirince ''Ya ben ne dediğimi biliyorum'', durumu izah etmeye çalıştığımda ise ''Ya sende hep başka yerden vurmaya çalışıyorsun'' gibi saygıdan tamamen uzak bir tavırla karşılaştım. Durum karşısında Tüketici Heyetine gitme şansım olmadı, nitekim işletme tarafından size resmi anlamda hiçbir evrak teslim edilmemekte, dolayısıyla olası hukuksal süreçte hiçbir hukuki zemin oluşturulması mümkün olmamaktadır. Normalde 60 TL bandında satılan pil için 190 TL ücret verilen bir işlemde yukarıda açıkladığım vaziyet yaşandıktan sonra, mecburen cihazı alıp işletmeden ayrıldım. Yukarıdaki durumu bilginize sunar, Potansiyel müşterilerin durumu göz önünde bulundurmasını, bu işletmede benzer sorunlar yaşayanların paylaşmasını, yetkili kimselerin ise tarafıma ulaşmasını önemle rica ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmazyeni -- 2 Şubat 2021; 19:26:35 > |
Bildirim