Şimdi Ara

Bim Teleskop Beykoza Özel açılış 39 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün sabah 9:30 da beykoz riva bim açılışındaydım tatil beldesi olmasına rağmen nerden baksanız 50 kişi gelmişti

indirimli olan ürünler ise
    Fuji Finepix S2500HD Dijital Fotograf Makinesi 199 tl ye aldım
    mehtap 8 parça tencere seti +mehtap ketıl 39 tl
    bim teleskop 39 tl
    hp 1050 yazıcı 35 tl
    arcelik tost makinesi 10 tl
    4 tane yazıcı 2 tencere takımı 2 teleskop 1 fotoraf makinesi aldım çıktım

sulu kuru süpürgeler 39 dan king çaycılar 19 dan king blender 12 tl den gitti
    casio foto mak 175 tl idi

baya bir teleskop vardı teleskop almayı düşünen arkadaşlar var ise 39 tl ye mevcut bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 13 Mayıs 2011; 18:47:48 >

• Bim eskiden böyle yapmazdı. Açılışlarda ekstra birşey olmazdı, doğru dürüst açılış bile yapmazdı, rekabet neler yaptırıyor. Güzel fiyata güzel ürünler almışsınız. Hayırlı olsun.
  • Yandan girmeli notebook masası da varmıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Yandan girmeli notebook masası da varmıydı?

yok hocam görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 13 Mayıs 2011; 19:11:02 >
  • fiyatlar iddialı.
    ürünler stoklu ve zararına olsa gerek
    yoksa fabrika fiyatları bile değil.
  • printer fiyat iyi
  • bugün de devam ediyor mu aynı fiyatlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52radikal

bugün de devam ediyor mu aynı fiyatlar

evet ama çeşit kaldığını sanmıyorum telekop kalmıştır baya bi vardı çünki stok nerden baksıanız 30-40 tane vardı
  • offf ankarada olcaktı ki 1500 lirayı gömerdim...böyle bir indirim yok yani çokk iyimişşş...tost makinası 10 liradan hepsini almak gibi bir çılgınlık yapardımm yanii :D
  • "Fuji Finepix S2500HD Dijital Fotograf Makinesi" isimli 9 Mayıs'ta açtığınız konuda Beykoz'da BİM açıldığını, makinayı incelediğinizi ve forumdaki arkadaşların görüşlerini öğrenmek istediğinizi belirtmiş, bahsettiğiniz şubenin adresi ile ilgili sorulan sorulara herhangi bir cevap vermemiştiniz. Bu konuda da, aynı şube açılışından mı bahsediyorsunuz?

http://forum.donanimhaber.com/m_48902570/tm.htm

İlgili mesajlarınız;

9 Mayıs 2011; 14:10:03
    quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

Fuji Finepix S2500HD Dijital Fotograf Makinesi
    bu makineyi bim markette e gördüm 449 tl den 249 tl ye düşmüş ürün nasıl bir cihaz 249 tl alınası bir makinemidir ?

9 Mayıs 2011; 14:46:27
    quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

evt eminim yeni bim açıldı beykoz da girdim baktım navigasyon 199 dan 149 bu makineden 449 dan 249 a düşmüş aldım makinanın kutusuna felam baktım kutusunda cihaz ama kutu daha önce açılmış iyice incelemedim ama buna şarzlı pil ve şarz aleti alınca fiat gene fırlayacak değermi almaya 249 birde bimde taksit yok tek çekim olacak fikir verirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: wayofway

"Fuji Finepix S2500HD Dijital Fotograf Makinesi" isimli 9 Mayıs'ta açtığınız konuda Beykoz'da BİM açıldığını, makinayı incelediğinizi ve forumdaki arkadaşların görüşlerini öğrenmek istediğinizi belirtmiş, bahsettiğiniz şubenin adresi ile ilgili sorulan sorulara herhangi bir cevap vermemiştiniz. Bu konuda da, aynı şube açılışından mı bahsediyorsunuz?

http://forum.donanimhaber.com/m_48902570/tm.htm

beykozda 1 hafta arayla 2 bim açıldı ilk bimde 2500hd nin fiyatı 249 tl idi foruma yazdım .gittiğimde ürün yoktu
    görevli yakın bir semt de bim açılacığını söyledi
    açılışta ordaydım 249 tl olan fuji 2500hd 199 tl ye indirilmişti.

şuan için 39 tlye teleskop var ihtiyacı olan varsa stoklarda mevcut idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 14 Mayıs 2011; 19:18:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

offf ankarada olcaktı ki 1500 lirayı gömerdim...böyle bir indirim yok yani çokk iyimişşş...tost makinası 10 liradan hepsini almak gibi bir çılgınlık yapardımm yanii :D

570 tl gömdüm geldim
  • S2500 iyi fiyatmis.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.