Şimdi Ara

BİM Mutfağım Patates 4.20 Olmuş Oha! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

quote:

Çok sağlıksız şeyler bunlar.

Diğer şeyler aşırı sağlıklı ya

Değil elbette. Ama olabildiğince evden yemek en iyisi. Ben çok çekiyorum bu fast food şeyini.

Yinede pazardan da alsan patatesi içinde zararlı şeyler yine var daha rahat olarak donmuş almak mantıklı bir seçenek bence

Kulaktan dolma bilgilerle konuşan türk insanı.

Arkadaşım gördüğüm üreticiler var dayıyor ilaçları gördüğümü söylüyorum ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok sağlıksız şeyler bunlar.

Diğer şeyler aşırı sağlıklı ya

Değil elbette. Ama olabildiğince evden yemek en iyisi. Ben çok çekiyorum bu fast food şeyini.

Yinede pazardan da alsan patatesi içinde zararlı şeyler yine var daha rahat olarak donmuş almak mantıklı bir seçenek bence

Dostum bak o dondurulmuş patatesleri yapmak için önce margarinle hafifçe kızartıyorlar. Bir kere buradan koca bir zarar aldın. İkincisi 2 yıl bozulmayan yiyecek mi olur? İçine bir sürü kimyasal madde koyuyorlar. Üçüncüsü kızartma zaten zararlı.

• bugün 4.25 olarak gördüm hatırlıyorum belki mecidiyeköyde farklı diyattan iteliyorlardır.3.25 ken evde arkadaşlara stok yapalım dedim ertesi gün gittiğimizde 3.75 olmuştu 3.75 ten stokladık.Rahatız şimdi.Altınla yarışacak zaten bu gidişle.Hasat nisanda falan yapılıyor sanırım.

Bu geçen seneden bir haber: http://www.zaman.com.tr/bolgehaberleri_hasat-donemi-geliyor-ama-depoda-200-bin-ton-patates-bekliyor_2067033.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: murettep

bugün 4.25 olarak gördüm hatırlıyorum belki mecidiyeköyde farklı diyattan iteliyorlardır.3.25 ken evde arkadaşlara stok yapalım dedim ertesi gün gittiğimizde 3.75 olmuştu 3.75 ten stokladık.Rahatız şimdi.Altınla yarışacak zaten bu gidişle.Hasat nisanda falan yapılıyor sanırım.

Bu geçen seneden bir haber: http://www.zaman.com.tr/bolgehaberleri_hasat-donemi-geliyor-ama-depoda-200-bin-ton-patates-bekliyor_2067033.html

O zaman 4.25'dir. Çok emin değilim çünkü 20 miydi 25 miydi diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biliyorum arkadaşım zaten yediğim pazardan alınmış patates fırında yağda pişiriliyor biraz baharatla çok güzel oluyor ben sadece olabilecek mantıklı bir seçenek dedim
  • Burda 1 kg dondurulmuş patates sadece 89 cent türkiyede gıda maddeleri gerçekten pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

2.5 kg dondurulmuş patates Metro (toptancı) marketlerde 6 lira falan. Ben ordan alıyorum hep.

Tavuk sosisi de var, 1 kilosu 8 lira civarı. Ucuz ucuz patates sosis yapıyorum.

BİM Mutfağım Patates 4.20 Olmuş Oha!

Helvanı yemeyelim kardeş

• Bugün bakmadan almıştım. Patatesle beraber kazığı da yedik anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Burda 1 kg dondurulmuş patates sadece 89 cent türkiyede gıda maddeleri gerçekten pahalı

Hangi ülkedesiniz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

2.5 kg dondurulmuş patates Metro (toptancı) marketlerde 6 lira falan. Ben ordan alıyorum hep.

Tavuk sosisi de var, 1 kilosu 8 lira civarı. Ucuz ucuz patates sosis yapıyorum.

BİM Mutfağım Patates 4.20 Olmuş Oha!

aksam aksam olan var olmayan var ss nıye ?

Benim de stoklar bitti, o yüzden, amaç gıcıklık.

Canim cekti cukum siserse napcam gece gece

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

Burda 1 kg dondurulmuş patates sadece 89 cent türkiyede gıda maddeleri gerçekten pahalı

Hangi ülkedesiniz ?

Almanyada
  • quote:

quote:

quote:

Hangi ülkedesiniz ?

Almanyada

Türkiye'de dondurulmuş yiyecekler pahalı, tazeleri ucuz. Yurtdışında da tam tersi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 11 Şubat 2014; 23:29:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

quote:

quote:

quote:

Hangi ülkedesiniz ?

Almanyada

Türkiye'de dondurulmuş yiyecekler pahalı, tazeleri ucuz. Yurtdışında da tam tersi.

Yok taze yiyeceklerde pahalı değil sebze fiyatı aynı gibi et falan çoğu gıda maddesi türkiyeye göre oldukça uygun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.