Şimdi Ara

Bim Hp Notebook AMD A9-9420 256 GB M.2 SSD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
8.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aceleniz yoksa 1800-2000 lira aralığında daha iyi bir cihaz denk getirebilirsiniz takip ederseniz.

Bim'e gelecek olan laptopun tek artısı ssd olması. İşlemci 3 yıl öncenin Celeron işlemcileri seviyesinde. Eski İ3 seviyesi bile değil yani.

Dediğim gibi, takip ederseniz i3'lü, ryzen işlemcili ve FHD laptop denk getirebilirsiniz. Ram ve hdd sonradan da eklenebileceği için işlemci ve ekran önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar iyi iş yerine almayı düşünüyorum.
    Türkiye'nin Kampanya ve İndirim Haberleri Sitesi
    Bim Hp Amd A9-9420 notebook inceleme ve yorumlar | Kampanyabul.org
    https://kampanyabul.org/magaza-market-kampanyalari/bim-aktuel-cuma/bim-hp-amd-a9-9420-notebook-inceleme-ve-yorumlar.html

• 10 gün önce HP'nin 15-db1001nt isimli laptopunu 2000 liraya almıştık.

Bu bilgisayara göre işlemcisi 2 kat daha güçlü, 8gb 2400mhz ram var, SSD'si NVMe, ekran Full HD, pili daha büyük (41Wh vs 31Wh).

Fiyat biraz arttı ama 2200'e 4GB olanı (model numarası 15-db1000nt) satılıyor hala. 400 lira farka kesinlikle değer:

GittiGidiyor
    HP 15-db1000nt AMD Athlon 300U 4GB DDR4 256SSD 2GB AMD RADEON 530 15.6 DOS Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-15-db1000nt-amd-athlon-300u-4gb-ddr4-256ssd-2gb-amd-radeon-530-15-6-dos-480848916

Ana kanusuna şuradan bakabilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/hp-15-db1001nt-db1000nt-athlon-300u-8gb-256gb-nvme-ssd-full-hd--140328539#140328539

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 18 Ekim 2019; 23:50:12 >

• m2 ssd, pci e x4 hızında mı? SATA hızında mı? :)
  • Şuraya bak 2 sene önce bu fiyata neleri alıyorduk.

• zero-man kullanıcısına yanıt
    hp genelde budget cihazlarına sandisk in dramless sata ssdlerini koyuyor. x400 yada x110 çıkar büyük ihtimalle

ürün parça kodu: HP 865902-017
  • support.hp.com
    HP Notebook - 15-rb013nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği
    https://support.hp.com/tr-tr/document/c06415553#AbT0

laptop'un modeli ve konfigürasyon detayı yukarıda. tek slot ram yeri var. anca 4'ü çıkarıp yerine 8 takılabilir. ne kadar iş görür orası meçhul zira işlemcisi 2016 senesi üretimi eski bir mimari. piyasada çok tutmadı ve forumlarda ısınma sorunlarından bahsediyorlar. ssd ile belki masaüstü performansı çekilebilir hale gelir ama bir kaç pencere vs. açıldığında aksama yapmaya başlar.

evimde i3 işlemci-4gb ram-500 gb hd modelli bir laptop var. param olmasına rağmen sırf ucuz diye bir de 840m gibi fena olmayan bir ekran kartı çipi var diye satın almıştım. şu an çok pişmanım. neden çünkü evet ekran kartı bana battlefield 4'ü medium ayarlarda açtı ama oyunun açılması ve bölüm araları loading süreleri o kadar fazla ki 10 dk oyun oynuyorsam bi o kadar da bekliyorum. bu yüzden yavaş yavaş laptoptan soğudum ve şu an bununla sadece internet'e giriyorum veya tv'ye bağlayıp film izliyorum. o zamanın parasıyla 500 dolar verdiğim laptop şimdi media player gibi bir şeye dönüştü.

bunu neden anlatıyorum, elektronik ürünler alırken ihtiyacınız ne önce ona karar verin;

-çocuğun var, okula gidiyor ama hafta sonları alsın oyun oynasın dersen, üzülürsün. (ekran kartı çok düşük)
    -çocuğun var, üni.ye gidiyor, çizim ve grafik programları kullanacak, üzülürsün. (işlemci çok düşük)
    -çalışıyosun, sürekli hareket halindesin, orta burda bilgisayar lazım oluyor, sevindirir. (işlemcisi düşük pil tüketiyor, ssd var masaüstü ve ofis programları hızlı açılır)
    -annen var youtube'dan yemek tarifi bakacak, sen anlat karadeniz'in son bölümünü kaçırmış onu izleyecek; baban var sabah kahvaltıdan sonra dur bakalım neler oluyor ülkede diye haber okuyacak, balık tutma videoları izleyecek, oltasına makara lazım benim kayınço beni kazıklamasın diye fiyatlara bakacak, sevindirir. (internette gezinme, video izleme vs. gibi standart işleri yapabilir ve bunlar için fiyatı uygun)

alım gücümüz her sene daha da azalıyor, keyfe kedere ayırdığımız bütçelerimiz daralıyor. paramız artık 1 sene öncesinden çok daha kıymetli. bu yüzden paranızı dikkatli harcayın. sırf ucuz diye iş görsün diye ama sonra zamanla evin kenarında atıl duracak bir şeye para bağlamayın. ihtiyacınız daha farklı ya da daha üst ise her keseye göre ürün var. bunu unutmayın.

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 10:37:45 >
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Bunu bende düşünüyorum, böyle bir laptop almak yerine 6. veya 7. nesil Ipad alsam daha mi iyi olur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • avastos A kullanıcısına yanıt
    O tarz bir ürüne denk gelip de haber ederseniz çok mükemmel olur...Şimdiden teşekkürler...
  • vay be fiyatlar nereden nereye geldi..2013 yılında gene bim den 799 tl ye asus x55 c yi almıştım i3 işlemcili.
    hala kullanıyorum ama iyice şişmeye başladı..bunu da almayı düşünmedim değil.
  • https://forum.donanimhaber.com/minumum-paraya-excel-word-projeksiyon-laptobu-almaliyim--140446284

Şu konuya bir el atsanız bir zahmet.

Bim'dekiler tükenmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/minumum-paraya-excel-word-projeksiyon-laptobu-almaliyim--140446284

Şu konuya bir el atsanız bir zahmet.

Bim'dekiler tükenmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

https://support.hp.com/tr-tr/document/c06415553#AbT0

laptop'un modeli ve konfigürasyon detayı yukarıda. tek slot ram yeri var. anca 4'ü çıkarıp yerine 8 takılabilir. ne kadar iş görür orası meçhul zira işlemcisi 2016 senesi üretimi eski bir mimari. piyasada çok tutmadı ve forumlarda ısınma sorunlarından bahsediyorlar. ssd ile belki masaüstü performansı çekilebilir hale gelir ama bir kaç pencere vs. açıldığında aksama yapmaya başlar.

evimde i3 işlemci-4gb ram-500 gb hd modelli bir laptop var. param olmasına rağmen sırf ucuz diye bir de 840m gibi fena olmayan bir ekran kartı çipi var diye satın almıştım. şu an çok pişmanım. neden çünkü evet ekran kartı bana battlefield 4'ü medium ayarlarda açtı ama oyunun açılması ve bölüm araları loading süreleri o kadar fazla ki 10 dk oyun oynuyorsam bi o kadar da bekliyorum. bu yüzden yavaş yavaş laptoptan soğudum ve şu an bununla sadece internet'e giriyorum veya tv'ye bağlayıp film izliyorum. o zamanın parasıyla 500 dolar verdiğim laptop şimdi media player gibi bir şeye dönüştü.

bunu neden anlatıyorum, elektronik ürünler alırken ihtiyacınız ne önce ona karar verin;

-çocuğun var, okula gidiyor ama hafta sonları alsın oyun oynasın dersen, üzülürsün. (ekran kartı çok düşük)
    -çocuğun var, üni.ye gidiyor, çizim ve grafik programları kullanacak, üzülürsün. (işlemci çok düşük)
    -çalışıyosun, sürekli hareket halindesin, orta burda bilgisayar lazım oluyor, sevindirir. (işlemcisi düşük pil tüketiyor, ssd var masaüstü ve ofis programları hızlı açılır)
    -annen var youtube'dan yemek tarifi bakacak, sen anlat karadeniz'in son bölümünü kaçırmış onu izleyecek; baban var sabah kahvaltıdan sonra dur bakalım neler oluyor ülkede diye haber okuyacak, balık tutma videoları izleyecek, oltasına makara lazım benim kayınço beni kazıklamasın diye fiyatlara bakacak, sevindirir. (internette gezinme, video izleme vs. gibi standart işleri yapabilir ve bunlar için fiyatı uygun)

alım gücümüz her sene daha da azalıyor, keyfe kedere ayırdığımız bütçelerimiz daralıyor. paramız artık 1 sene öncesinden çok daha kıymetli. bu yüzden paranızı dikkatli harcayın. sırf ucuz diye iş görsün diye ama sonra zamanla evin kenarında atıl duracak bir şeye para bağlamayın. ihtiyacınız daha farklı ya da daha üst ise her keseye göre ürün var. bunu unutmayın.
    çok güzel yazmışssın, eline sağlık

• soniquakee kullanıcısına yanıt
    Hocam ağzına sağlık, ne kadar güzel anlattın be :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

O tarz bir ürüne denk gelip de haber ederseniz çok mükemmel olur...Şimdiden teşekkürler...
    Denk geldiğinde unutmazsam size link atarım.

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Ben Hp 1000nt için konu açmıştım. Ona bakabilirsiniz. 2090tl şu anda. Sıcak fırsatlarda konusu var.

• Çok teşekkür ederim arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.