Şimdi Ara

Bim'de bulunan Le Colayı nasıl bilirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: UnT0ucHabLe

İyi biliriz.

Bunu yazmak için girmiştim
  • Anlamadığım şey su gibi diyenler başka bir şey mi içti acaba? Le Cola , Coca Cola'dan çok daha asitilidir bunu anlayamayanın ağzında kesinlikle sorun vardır..Cola 1.25 , Le Cola ise 0.4 lira..Aradaki fiyat farkına kesinlikle değmez bence..Al hocam sen bir dene o kadar diyorum önyargılı olma yani..Benim de Cola bağımlısı bir arkadaşım alay ediyordu benle Le Cola güzeld dediğim için..Ama bir akşam zorla aldırttım ve adam artık neredeyse her zaman Le Cola almaya başladı Diyeceğim şu ki önyargılı olmayın..Bimden ben nefret ederim içeri adımımı atmaktan utanırım ancak Le Cola için giriyorum

Birilerinin menfaatine ters düşmediğin için seviliyorsan, Bırak nefret etsinler!!!!

Hareket etmezsen, zincirlerini farkedemezsin
  • bu kararı iyi düşündün mü ?

bu karar senin hayatına yön verecek.. iyi düşün, taşın öyle al

• le cola light içtiğim en güzel kola kesinlikle hem fiyatı ucuz hemde tadı manyak. kolaları ağır olma sınıflarına göre ayırırsak sigaralar gibi en ağırı kesinlikle le cola light oluyor. gerçekten kola bağımlısı iseniz kesinlikle deneyin. 1 coca cola yerine 3 le cola light alıp keyfinize keyif katın
  • geçtiğimiz yaz dönemi bir konu açmıştım..aranızdan hatırlayacak olan arkadaşlar vardır..bimden süt aldım bozuk çıktı falan demiştim..:) tüm dh ekibi BİM avukatlığına soyunup üstüme yürümüştü..ben bim in kendi ürünlerini kaliteli ve sağlıklı bulmuyorum..ama şöyle bişey var..uludap gazoz ikram gibi belli başlı markası ve kalitesi olan ürünleri diğer marketlerden hesaplı veriyor..

Orjinalden alıntı: feelulive

kristal koladan iyidir.

Aynen Le-kola'dan nefret edenler demek ki hayatlarında hiç kristal kola içmemişler.Aslında bu le-kolayı sevmeyenlere su niyetine -yani her susadıklarında su yerine- kristal kola vericen sonra bir de le-kola vericen.F/P bakımından iyidir le-kola ama sadece performansa bakarsak asidi kaçmış bir koladan farkı yok.

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Kolasını pek beğenmiyorum fazla asitli. Ama Le'Porta muhteşem

Fazla mı asitli? Ne Le'Porta muhteşem mi Sen şimdi "soğuk olduğu zaman Le'Porta'nın Fanta'dan da güzel" olduğunu iddia edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Nisan 2009; 2:51:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Kolasını pek beğenmiyorum fazla asitli. Ama Le'Porta muhteşem

Fazla mı asitli? Ne Le'Porta muhteşem mi Sen şimdi "soğuk olduğu zaman Le'Porta'nın Fanta'dan da güzel" olduğunu iddia edersin

İddia etmiyorum. Açık açık söylüyorum Kalıbımıda basarım! Fantada neymiş? Turuncu renkli asitli su

• Evet Le'Porta'nın tanımını yapıyorum not alın:

Cebindeki bozukluklardan kurtulmak isteyenlerin,Cebinde 200 TL gibi büyük banknotları olup bunu 40 kuruşluk bir ürün için bozdurmaya kıyamayan veyahut o cesareti bulamayan hatta gurur yapanların, cebinde o an yeterli parası olmayanların ya da yeteri kadar parası olsa pintilik yapanların sadece BİM adlı maviş marketlerde bulabileceği ,ki oradan satın aldıkları, Nazo'nun asitli su versiyonu (kısaca asitli boya).

Orjinalden alıntı: tcn

quote:

Orjinalden alıntı: UnT0ucHabLe

İyi biliriz.

Bunu yazmak için girmiştim

al benden de o kadar

Buz gibi le cola ile coca colanın bir farkı yok , hadi meyve veren ağaç taşlanır.

Geçen gün coca cola aldım uzun süreden sonra yeminle le coladan bir farkı yok atcan iki buz öyle içecen le colayı sıcak kolaların hiçbirisi güzel değilki zaten ?

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • %99 Du Şeker Olan Berbat İçecek (BANA GÖRE)

• quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

Kıskançlık yapmayın oğlum

Buz gibi le cola ile coca colanın bir farkı yok , hadi meyve veren ağaç taşlanır.

Geçen gün coca cola aldım uzun süreden sonra yeminle le coladan bir farkı yok atcan iki buz öyle içecen le colayı sıcak kolaların hiçbirisi güzel değilki zaten ?

Bravo güzel tespit. Sen olmasan kolanın soğuk içilemeyceğini ve tadını alamayacağımızı bilemeyecektik. Sağol. Varol.

Birilerinin menfaatine ters düşmediğin için seviliyorsan, Bırak nefret etsinler!!!!

Hareket etmezsen, zincirlerini farkedemezsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.