Bu siralar zaten her yerde 2.50-3.00 Lira arasi 15 li koli. Yalniz aman son tuketim tarihine dikkat edelim ve bilindik markalari alalim, malum yaz, cabuk bozuluyor. Marketler disarda tutuyor da biz gene buzdolabında koruyalım.Öyle bir gida zehirlenmesi atlattim yumurtadan, adami gonderir öbür tarafa, tarihi geçmişler doğru çöpe!
quote:
Orijinalden alıntı: madmax50
quote:
Orijinalden alıntı: Mthan
Bu aralar indirim var sanırım, dün Kocatepe Beğendik'te sanırım Şişman markaydı, kaliteli yumurtalar bir kolisi 5TL idi. Ben her zaman demişimdir, yine diyeyim BİM'in ne idüğü belirsiz gıda ürünlerine karşı dikkatli olun derim. Markasız, kötü malı herkes ucuza satar, mühim olan aynı markayı uygun fiyata vermek.
Bim Ankara'da Türe yumurta ürünlerini satıyor. Sizin zihniyette aynı markayı Migros ya da Carrefourdan alıp bilinçli tüketici oluyor. Gülüyorum sadece
kesinlikle katılıyorum bim yiyecek içecekte kalitesiz bir şey satmıyor çoğu insanların bildiği markalar fakat bim ucuza satmak için ismini değiştiriyor ama sağlık ürünlerinde aynı şeyi söyleyemeyeceğim bir diş macunu bir şampuan olsun pek kaliteli değil
quote:
Orijinalden alıntı: drturbulance
Birde burdaki bimde yumurtalar açıkta. Diğer marketler dolaba koyuyor. Bozulmuyor mu yumurta dışarıda. Bizde buzdolabında saklıyoruz hani her dolapta yumurtalık gözü falan var ??
yumurtanın mutlaka buzdolabında saklanması gerekiyor , özellikle yazın çok çabuk bozulur, büyük marketlere dikkat ederseniz hepsi buzdolabinda tutar ve bu işin kuralı budur, ama ben günlük alıp satıyorum diyorsa orası ayrı, o zaman buzdolabında tutmasına gerek yok tabi.
en azından 2-3 koli alıp dolaba atmak lazım. malum ramazan geliyor fırsatçılar yine fiyatları artırırlar..
quote:
Orijinalden alıntı: madmax50
quote:
Orijinalden alıntı: Mthan
Bu aralar indirim var sanırım, dün Kocatepe Beğendik'te sanırım Şişman markaydı, kaliteli yumurtalar bir kolisi 5TL idi. Ben her zaman demişimdir, yine diyeyim BİM'in ne idüğü belirsiz gıda ürünlerine karşı dikkatli olun derim. Markasız, kötü malı herkes ucuza satar, mühim olan aynı markayı uygun fiyata vermek.
Bim Ankara'da Türe yumurta ürünlerini satıyor. Sizin zihniyette aynı markayı Migros ya da Carrefourdan alıp bilinçli tüketici oluyor. Gülüyorum sadece
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme