Şimdi Ara

Bim 1,25 LT Coca Cola zero 1,45 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
5.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim etrafımda da çok kişi bıraktı.başta kola olmak üzere tüm asitli içecekleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makromarkette 4*1 litre coca cola zero 3.95 TL,
  • zaten tatlandırıcı var içinde ağızda iğrenç bir tat bırakıyor
  • bu konuya ne ara mesaj attım dedim sonra baktım 2 yıl önceki konuymuş. Zaman ne çabuk geçiyor vay be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: racnas

Ne güzel hortlamış konu.

2 senede oranlarsak 250 ml si 0.29 TL ye denk gelen meret, 0.4583333 TL ye çıkmış.

%57 den fazla bir zam söz konusu.

Tabiki plastik fiyatları, işçi ücretlerindeki artış, nakliye, benzin,su, şeker gibi maliyete etki eden kalemler ile beraber içeriğinde bulunan ithal kimyasallarında ithalat ürünlere gelen vergi artışları sebebiyle maliyetleri yükselmiştir.

ilaveten Amerikanın ve İsrailin çeşitli ülkelere saldırıda bulunması, bomba, mermi gibi malzemelerin aşırı tüketimi sebebiyle bu kanallardan yapılan masraflarında bir şekilde çıkarılması lazım.

TL nin dolar karşısında değer kaybetmeside fiyata etki eden bir etken diyebiliriz.

İrdeleyecek çok etken var hatta tez konusu bile olabilir.

coca colanın coğu hissesi arapların elinde olmiyaydi buradan iyi ekmek çıkardı ama kader tabi. 2 senedir bakkalda fiyatlar aynı 1 litre 2 lira , arada yine kampanya oluyor.100 yıl önceki kısmı kampanyaya bakıp maliyet hesabı yapmak sağlıklı değil. Bence ariel falan üzerinden akın orada iyi ekmek var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.