Şimdi Ara

BİM - (03 Şubat) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
10.992
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emtue

Elektrikli supurge firsat arkadaslar, dun muadili Felixi 75 e aldim..

Evet elektrikli süpürge uygun görünüyor..
  • Eşim süpürge almak için gitmiş sabah 9:30'da ama kalmamış. Bu hiç iyi olmadı.

4 tane falan gelmiş. Onlarda ilk anda satılmış zaten.
  • Alanlar yorum yapabilirmi süpürge hakkında..
  • Felix daha iyi bir süpürge
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Alanlar yorum yapabilirmi süpürge hakkında..

ben sabah aldım gümüş tepsi ile birlikte
    gümüş tepsi de gerçekten fiyatına göre çok iyi ürün 2 tepsi 16.90 ve tepsiler çok büyük
    süpürge ise beni çok şaşırttı bimde hemen denedim inanılmaz bir çekiş gücü var
    reklamlardaki gibi tavana yapışıp durabilir

BİM - (03 Şubat)

• ben sabah gittiğimde 12 tane vardı
    size 4 tane gelmişse az gelmiş yada depodan hepsini hemen çıkarmadılar mı acaba? sorsaydınız keşke

BİM - (03 Şubat)
  • filitresi bununda yıkanabilir ben arabayı temizlemek için aldım kablosu da uzun
    bence daha fazla para vermeye gerek yok böyle bir amaç için

BİM - (03 Şubat)
  • Ben hb çekleriyle bir felix almıştım inanın artık evde normal süpürge kullanılmıyor.2000lik bosch süpürge var kenarda duruyor.Felixi tavsiye ederim.
    Not:filtresini haftada bir temizleyin çekiş gücünü düşürüyor.
  • Ankara abidinpasa bim ( endustri meslek lisesi yani) hepsinden bolca vardi.Ben atesolcer ve oyun halisi aldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Bu jucy meyve suları neden bu kadar pahalı ? mağazaya gidyorum 2tl civarında fiyatı var. İçmedim ama sadece marka olarak bakarsak olaya 1 tl falan olması lazım değilmi ?

tameğin galba. sadece bim üretiyor
  • 2 tane bime gittim süpürgeden yoktu, benden başka soranlarda oldu sonra bir bimde telefonla konuşuyorlardı eleman bölgede yok dedi (ataşehir, bakkalköy)

bende sordum neden bu kadar az diye, her bime veya bölgeye farklı geliyor dedi ve erkenden bitti dedi, şans işte, normalde burdaki bimlerde ürünler bitmezdi ama bu sefer bence işin tcaretini yapanlar topladı.

gümüş tepsi ve 2 adet kızım için renkli çerçevelerden aldım.

süpürge için akşam kuytuda kalan biri iki bime de bakıcam yolum üstü zaten.

süpürge alıp çalıştıran var mı , memnun mu ?
  • quote:

Bu jucy meyve suları neden bu kadar pahalı ? mağazaya gidyorum 2tl civarında fiyatı var. İçmedim ama sadece marka olarak bakarsak olaya 1 tl falan olması lazım değilmi ?

bim in kola gazoz gibi ürünleri çok kaliteli olmadığından diğer markaların yarı fiyatı. ama bim in meyve suları bence en kaliteli meyve suları. hatta %100 sarı meyveler ve %100 kırmızı meyveleri denemenizi tavsiye ederim. gerçekten çok iyiler. ayrıca 95kr a icetea lari var. nestea ve diğer icetea lerden daha iyi. sadece lipton ile rekabet eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mls777

quote:

bim in kola gazoz gibi ürünleri çok kaliteli olmadığından diğer markaların yarı fiyatı. ama bim in meyve suları bence en kaliteli meyve suları. hatta %100 sarı meyveler ve %100 kırmızı meyveleri denemenizi tavsiye ederim. gerçekten çok iyiler. ayrıca 95kr a icetea lari var. nestea ve diğer icetea lerden daha iyi. sadece lipton ile rekabet eder.

hocam en kaliteliside olsa sonuçta şekerli su.karaciğerinize yazık biraz az tüketmeye çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

2 tane bime gittim süpürgeden yoktu, benden başka soranlarda oldu sonra bir bimde telefonla konuşuyorlardı eleman bölgede yok dedi (ataşehir, bakkalköy)

bende sordum neden bu kadar az diye, her bime veya bölgeye farklı geliyor dedi ve erkenden bitti dedi, şans işte, normalde burdaki bimlerde ürünler bitmezdi ama bu sefer bence işin tcaretini yapanlar topladı.

gümüş tepsi ve 2 adet kızım için renkli çerçevelerden aldım.

süpürge için akşam kuytuda kalan biri iki bime de bakıcam yolum üstü zaten.

süpürge alıp çalıştıran var mı , memnun mu ?

bi ben alabildim galiba başka alan yok
    ben çok memnunum ilk temizliğini yaptı normal süpürge bu kadar çekmiyor ilginç

• Süpürge bulamadım ben de... 4 tane Bim dolaştım saat 9:30-10:00 arasında.

Ama yok yok yok!
  • Bimede ne gelse hemen kapışılıyor bitiyor :) 9.00 da nöbet beklemek lazım kapıda
  • Limango dan beri bim aktüelden birşey almıyorum desem yeridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennuarda -- 4 Şubat 2012; 10:05:37 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.