Şimdi Ara

bilyoner android

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • htc evo 3d avea hatlı telım var android bilyoner indirdim giriş yapmak istedigim zaman hatalı kullanıcı adı ve sıfre dıyor mumkun deıl boyle bır sey neden bu tarz bır sey yapıyor olabılır sızce

• Düz mantik hatali yaziyorsundur

Bu arada misli.comun android programini tavsiye ederim cok kullanisli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilyoner android'i ben kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım, skor tahmin seçeneği yok sadece...
  • allah allah arkadaşlar ben google store da bulamadım bilyoner appini linkini atabilecek var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: b-broker

bilyoner android'i ben kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım, skor tahmin seçeneği yok sadece...

0-2 acik veya 0-1 acik bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

allah allah arkadaşlar ben google store da bulamadım bilyoner appini linkini atabilecek var mi?

" Uygulamayı indirmek için telefon tarayıcınızdanhttp://indir.bilyoner.com adresine girebilirsiniz. "

1-0 2-0 açık tahminlerini hiç denemedim telefondan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: b-broker

quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

allah allah arkadaşlar ben google store da bulamadım bilyoner appini linkini atabilecek var mi?

" Uygulamayı indirmek için telefon tarayıcınızdanhttp://indir.bilyoner.com adresine girebilirsiniz. "

1-0 2-0 açık tahminlerini hiç denemedim telefondan..

teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOOGLE PLAY - APPSTORE
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende kullanıyorum her şekilde her yerde kendimce kupon yapıyor maç sonuçlarını kontrol edebiliyorum..

bazı eksikleri var tabi. örneğin bir maça çs siz 0 - 2 veremiyoruz...
    skor tahmini yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: antirikot

htc evo 3d avea hatlı telım var android bilyoner indirdim giriş yapmak istedigim zaman hatalı kullanıcı adı ve sıfre dıyor mumkun deıl boyle bır sey neden bu tarz bır sey yapıyor olabılır sızce

aynı sorunu yaşıyorum bende...
  • yaw arkadas yanlıs yazmam mumkun deıl aynı sekılde laptopdan gırebılırken androıd den baglanamıyorum sınır oluyorum yaa bır arakdas daha aynı sorunu yasıyormus acaba neden yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: antirikot

yaw arkadas yanlıs yazmam mumkun deıl aynı sekılde laptopdan gırebılırken androıd den baglanamıyorum sınır oluyorum yaa bır arakdas daha aynı sorunu yasıyormus acaba neden yaa

ben de mislinin android uygulamasında aynı sorunla karşılaşıyorum.Telefonum motorola atrix.
  • arkadaşlar uygulama sorunun öğrendim.

android sistemlerde bilyoner 6 hanelik şifreleri kabul ediyor.

diyelimki şifreniz 123456789 ya
    androis ile 123456 yı girdiğinizde bilyonere girebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.