Şimdi Ara

Bilmiyorum, hiç Bal gibi BAL yediniz mi? Ailenize yedirdiniz mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gözlerinizi reklam uğruna onlarca cümle kurarak yormayacağım. Bir kaç cümle yazarak ürünümün açıklamasını yapacağım izninizle...

Satışa sunduğum bu balın şatafatlı kutusu , kavanozu ve markası yok. zaten kalite özüyle belli olur ambalajıyla değil.
    Saf ve doğal bal arıyorsan, şifa niyetine hastaya organik çiçek balı arıyorsan , bal yemeyen çocuğunun bal yiyeceğine şahit olmak istiyorsan ve en önemlisi bu balı istediğin laboratuvara götürüp test ettirdiğinde bana verdiğin parayı "helali hoş olsun" diye haykırmak istiyorsan işte sana %100 organik doğal çiçek balı, buyur al.... Muğla-Sivas-Konya-Adana-Amasya bölgelerinde arılar dönemlerine göre gezdirilerek otlatılıyor ve bu şekilde temin edilen bir baldır... yani bir tek bölgeye bağlı bir otlatma söz konusu değildir..

Bu bal öyle abartılı bir fiyata da sahip değil kilosu 50 tl (2017 yılı boyunca) ... Lütfen 50 tl ye organik bal olur mu falan demeyin buyrun alın ,bal yiyin ….özellikle çocuklarınıza ve iç hastalığı olan hastalarınıza yedirin.

Sahte bal yok, sahtekarlar var..glikoz ve şeker ile arıların hiç uğramadığı varillerde üretilen adına "bal" denilen şekerlemeler var...lütfen organik bal diye 10 kavonozu 100 tl zehirlerle benim ürünümü asla karıştırmayın... Bir çok insan direkt hakkıyla bal üreten birinden bal arıyor.... garantili bal arıyor ......“istediğin laboratuarda test ettir” garantisiyle vicdanımın rahatlığıyla satış yapıyorum kefil oluyorum.....

Siparişleri hafta sonları gönderebilirim çünkü şehirde yaşamıyorum ..yaşadığım yer kuş uçmaz kervan geçmez kırsal bir yer. Şehre 70 kilometre… hafta sonları şu an için sadece kargo imkanıyla gönderebilirim (cumartesi gönderirim pazartesi gelir)…fakat ilerleyen zamanlarda bir çok şehirde daha hızlı size ulaşmasını sağlayabilirim…. Uygun bir kap içerisinde size gönderim yaparım….Petek değil sadece süzme bal elimde bulunmaktadır….bu organik bal için stoklarım sınırlıdır bunuda bilmelisiniz…. Şimdiden Afiyet şifa olsun insALLAH…..

Fiyatı 50 tl yazarak müşteriye aracısız bu ürünü ulaştırmak istemem tek amacımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ummankara -- 4 Mayıs 2017; 11:20:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.