Arkadaşlar lvl 62 için hangi catacomb u önerirsiniz ?
bence Catacomb of the Witch a git 70 e kadar da orda savaşırsın !!!!!!!!!!!!!!!!!
arkadaslar benim su aklıma takildi benim c3 oynarken kendi pc de 4 car birden acabiliyordum gelin gorunkii ustune yenii surumler geldikce sayi dustu su anda 1 galiba final gelince oda yalan olcak ama neden yanii boyle yukseltiyorlar wow halla aynı goruntu motorunu kullanıyor ama oyunun icinde degisiklikler yapiyor yani ilk wow kurup canavar gibi clasitiran makine bugunde canavar gibi calistiriyor ben aslinda hayata kiziyorum
Arkadaşlar A Grade Gemstone nerde bulabilirim ?
müdür onları benim bildigim necropoliste kastıgın tasları red wind ve green stoneleri Ancient Adenaya ceviriosun sonra bunları da blacksmith of mammon da a grade gemstone ye cevirion
tamam yaptım
A grace crystal ile şimdi green stone stage 11 kristal almam lazım ama luxruy shop ta stage 10 a kadar var...?
onu sen lvl atlatcaksın o zaman baium dan die hatırlıyorum ben ondan lvl atlatcan !!!
quote:
Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde
tamam yaptım
A grace crystal ile şimdi green stone stage 11 kristal almam lazım ama luxruy shop ta stage 10 a kadar var...?
Hatirladığım kadarıyla Soul crystali lvl 10'dan 11'e geçiren tek boss baium değil, listeyi bir kontrol et, o bosslardan yakalayabildiğine ya da erişebildiğine gidersin... Diğer seçenek de pazardan satın alman. Eğer yeterli paran varsa (bosslara erişip parti olarak kesme imkanın yoksa) pazardan alman daha uygun olabilir...
müdür iyi diyonda pazar uzun sürer bence kendisi yapsın daha iyidir!!!!! bide ben baium u hatırliyabildiim cunku ben hic yapmadım banada bi ark soylemisti^^!!!!!!!!!!
Off baium kesemem ben ya pazarı bi araştıram en iyisi..
11 ve 12 baium ve zaken
13 icin antharas valakas anakim
NEyden Bas Ediosunuz Hic Bi BişEy Anlamadim
o zaman sana sunu diyorum Are Y0u N00ß? hiç bi zor server oynayıpda silahına seal basmadın????????????*
Ya lailahe illallah yaa, benim mesajlarım nereye kayboluyor?
LifeStone bastığımız silahtan LS yi çıkartmak istediğimizde LS kaybolurmu ?
Ya lailahe illallah yaa, benim mesajlarım nereye kayboluyor?
LifeStone bastığımız silahtan LS yi çıkartmak istediğimizde LS kaybolurmu ?
Evet ya bende sana cvp yazmistim ucmus Galiba DH teknik problemler yasio
Arkadaslar bende sey sormak ıstıorum Bu Fire stone varya bu ve bunun degısık turlerı nerden hangı mooblardan dusuo bılen varmı acaba bana mesela Dark Stone lasım galıba yanlıs yazmadıysam Necroyumda solemesı ayıp sılahıma eklıcem...Cevaplarınızı beklıorum Tesekkur ederım...
cumhur abi fire stonelar Isle of Prayerdan düşer.Grade i yoktur.silaha eklendiğinde fire atacklarınızı 5 artırır.
quote:
Orjinalden alıntı: cumcumx
Arkadaslar bende sey sormak ıstıorum Bu Fire stone varya bu ve bunun degısık turlerı nerden hangı mooblardan dusuo bılen varmı acaba bana mesela Dark Stone lasım galıba yanlıs yazmadıysam Necroyumda solemesı ayıp sılahıma eklıcem...Cevaplarınızı beklıorum Tesekkur ederım...
Bunlar yeni eklenen Gracia bolgesinde dusuo cumhur charomitcte kasiom ben sadece fire ataklari 5 fln arttirmaz. Silaha ve armora basilio max 5 lvl oluo yaklasik 30 tane stone lazim 5 lvl yapmak icin armora bastigin zxaman defans verir silaha basarsan eger mage isen ve clasin ne ise ona gore stone basicaksin atiom sorcerer icin fire sps icin water.
Cesitleri Fire,Wind,Eart,Water,Divayne,Dark
Fire kasicaksin sonra gidip adendeki Blackmistin ciksindaki Traderdan sana ne lazimsa onu alicaksin mesela fire verip wind eaert verip divayne fln alicaksin. Eger daggerci fln san p atkc veir max. 150 armora p defle resist verir eger gene fighter san magelerin setine ozellik vermio.
gorevi falan yok dımı bunun o tarlardan dusurmek ıcın cromatıch hıglands dan kascaz ozaman her moob verıomu kanka...