Şimdi Ara

Bill Gates'in evinde iPhone yasak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bill de gelişme varmı uzun zamandır sesi çıkmıyo... aldımı dersiniz çocuklarına iphone...

Orjinalden alıntı: karantina61

bill de gelişme varmı uzun zamandır sesi çıkmıyo... aldımı dersiniz çocuklarına iphone...

Yok yok o alamaz apple ürünlerini
    Flickr | Twitter || Elektrik Öğretmeni
  • adamın canına tak ettiş olup alası tutmuş olabilir....

Orjinalden alıntı: karantina61

adamın canına tak ettiş olup alası tutmuş olabilir....

Düşünsene Bill Gates iphone kullanıyor diye bir haberi... Bill Gates'in intiharı gibi bişey olur heralde... Boğaz köprüsünden atsın kendini daha iyi...
    Flickr | Twitter || Elektrik Öğretmeni

• Iphone ile win mobile karsilastiracak akla sasarim. Ki Bill Gates in kiskancligida Iphone un win mobile a karsi ustunlugunu gosteriyor diye dusunuyorum.
    simdiden soyliyim win mobile isletim sistemli telefon kullandim ve iyikide Iphone almisim.

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Nasıl bir mantık ki bu? O zaman Albert Linux da coçuklarına windows kullandırmasın? Enzo Ferrari, mercedes e bindirmesin çocuklarını, Aydın Doğan, Ntv, HAbertürk izlettirmesin çocuklarına, Sabancının coçukları, arabalarında lassa kullansınlar sadece, merak ettim acaba Sabancı nın arabalarının lastiği ne marka?

Albert Linux kim Çok merak ettim?

Linus Torvalds demek istedi sanırım. Bilemiyorum...
  • vah vah vaah..
    çocuklarına cep telefonu almaya parası yok adamın..
    yazık :D

Orjinalden alıntı: bck6579

Iphone ile win mobile karsilastiracak akla sasarim. Ki Bill Gates in kiskancligida Iphone un win mobile a karsi ustunlugunu gosteriyor diye dusunuyorum.
    simdiden soyliyim win mobile isletim sistemli telefon kullandim ve iyikide Iphone almisim.

Bunu söylicek bir cahil bekliyordum. Balıklama atladın teşekkürler. Yani karşılaştırsak bi akıllı sensin öylemi ? vay be :)

İphone umda var Winmobile de var. Açıkcası Winmobile kullanıyorum. Windows mobile 6.5 i bi kullanın sonra gelin yorumunuzu yapın. Apple in ipod ve iphonedan başka birşeyi yok mac e gelince millet güzel güzel diye geçiniyor. Uyduruk sistemlere 4500 tl yapmışlar günlük programları çalıştırmaz etmez. Bi internete giricem iki resim paylaşıcam diye o kadar para verilirmi ?? Artık Herşey windows üzerinden çalışıyor. Windows 7 zaten apple in mac os unu katladı daha leak olmuş sürümleri. Bence apple ın sahipleri windows ürünlerine imrensin :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.