Şimdi Ara

Bilkom iPhone 4S fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sefer Bilkom'da erken davrandı herhalde.

Gittigidiyor, Sahibinden gibi sitelerden almak yerine daha tercih edilebilir duruyor sanki. Yurt dışı, pasaport vs. kayıtlı cihazlarda benzer fiyatlar. Onlara bulaşmaya hiç gerek yok.

http://store.bilkom.com.tr/iPhone/iPhone-Modelleri-65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 16 Aralık 2011; 23:14:05 >

• evet, bilkom paralel ithalat yapanlara savaş açtı, dikkat ettiyseniz tüm fiyatları uygun gibi.
  • Çok iyi ve yerinde olmuş. Stok sıkıntısı yoktur inşallah.
  • tabii ya 1600-1700liraya kayıtsızla uğraşacağıma ne olduğu belli ürün alırım ki 1400`civarına düşmezse netteki fiyatlar haftaya alıcam bir tane :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apoo143 -- 16 Aralık 2011; 23:47:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoo143

tabii ya 1600-1700liraya kayıtsızla uğraşacağıma ne olduğu belli ürün alırım ki 1400`civarına düşmezse netteki fiyatlar haftaya alıcam bir tane :D

Aynen. 1600 civarı olsa yine iyi, 1900 civarı ortalamada Gittigidiyor'da falan...
  • Bilkom garntilimi oluyor yani bunlar?
    Eger öyleyse genpaya nazaran nasildir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

Orijinalden alıntı: apoo143

tabii ya 1600-1700liraya kayıtsızla uğraşacağıma ne olduğu belli ürün alırım ki 1400`civarına düşmezse netteki fiyatlar haftaya alıcam bir tane :D

Aynen. 1600 civarı olsa yine iyi, 1900 civarı ortalamada Gittigidiyor'da falan...

valla alırsam takip ettiğim kadarıyla bu forumun 2.eline güvenirim onlarda da referansı çok olan üyelerden.. 1600-1700 arası değişiyor 16gb fiyatları ama yine yüksek.. tamam kurlar da yüksek de telefon başına en az 300lira kar ediyor vergi iadesi alıp da satanlar.. bunun biraz düşmesi lazım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bugün Darty'den genpa garantili İphone4s 32gb aldım. Son Hepsiburada.com deneyimimden sonra internetten bir şey almıyorum. 2499 lira verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

Bilkom garntilimi oluyor yani bunlar?
    Eger öyleyse genpaya nazaran nasildir?

valla bir başlık daha vardı.. bilkomdan alan bir arkadaş teleservis demiş, birisi de sormuş mobitel demişler.. kesin değil yanii..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendigelen

Ben de bugün Darty'den genpa garantili İphone4s 32gb aldım. Son Hepsiburada.com deneyimimden sonra internetten bir şey almıyorum. 2499 lira verdim.

genpa ise iyiymiş sanki.. "evo" diye bir firmanınkileri satıyordu darty...
  • quote:

Ben de bugün Darty'den genpa garantili İphone4s 32gb aldım. Son Hepsiburada.com deneyimimden sonra internetten bir şey almıyorum. 2499 lira verdim.

dartydekiler genpa garantili mi hocam
  • quote:

genpa garanti belgesini gördünüzmü ben evo diye biliyorum ve darty gibi kazık uzmanı genpayı hayatta o fiyattan vermez :D
  • Hepsiburada Evo'nun ürünlerini satıyor ama nedir, ne değildir bilmiyorum.

Darty'nin ilk sattıkları paralel ithalattı sanırım, sonrası değişmiş olabilir.
  • Darty = paralel ithalat (%X)
  • Evet arkadaşlar bilmeden yorum yapmış. Ürünler bugün Darty'e yeni geldi. İphone 4s paketine ek olarak jelatinle sarılmış Turkcell yazılı bir paket var.İçini açınca genpa garanti belgesi ve türkçe iphone 4s kullanım kılavuzu çıkıyor. Kentpark mağazasında mevcut.Daha önce sattıkları paralelel ithalatmış.
  • quote:

Evet arkadaşlar bilmeden yorum yapmış. Ürünler bugün Darty'e yeni geldi. İphone 4s paketine ek olarak jelatinle sarılmış Turkcell yazılı bir paket var.İçini açınca genpa garanti belgesi ve türkçe iphone 4s kullanım kılavuzu çıkıyor. Kentpark mağazasında mevcut.Daha önce sattıkları paralelel ithalatmış.

way iyiymiş fiyat 2100 liramı siz inceledinizmi ürünü
  • quote:

Evet arkadaşlar bilmeden yorum yapmış. Ürünler bugün Darty'e yeni geldi. İphone 4s paketine ek olarak jelatinle sarılmış Turkcell yazılı bir paket var.İçini açınca genpa garanti belgesi ve türkçe iphone 4s kullanım kılavuzu çıkıyor. Kentpark mağazasında mevcut.Daha önce sattıkları paralelel ithalatmış.

net bilgi için teşekkürler.umarım stok vardır hala
  • quote:

darty hani 1999 a verecekti noldu 2500 e çıkarmış gene

edit 32gb mış sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 17 Aralık 2011; 1:19:10 >
  • Ben 32gb versiyonunu aldım.Daha önce sattıkları paralelel ithalatmış. O yüzden 16gb'nin fiyatını 1999 TL tutmuşlar. Ben 32gb genpa garantili 2499TL'ye aldım. 16gb'nin fiyatı 2099TL'idi o da genpa garantili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justreal

quote:

net bilgi için teşekkürler.umarım stok vardır hala

just şuan netdeki sitelerinde stok war diyor :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.