Anladım. Gidin hocam gidin. Yolunuz açık olsun |
Bilkent ve EE hakkında sorusu olan varsa alabilirim (2. sayfa)
-
-
Hocam odtu işletmeden olanlar kaç kişi aşağı yukarı yani diğer unilere göre sanırım azınlık kalıyorlardir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet yok değil ama azınlık. sayısını bilmiyorum.
-
Hocam merhaba, birinci sınıftan 2 tane machine learning üzerine staj yapma fırsatı yakaladım toplam 7 ay.
Şimdi 2 ye geçiyorum part time bir Machine learning işi olabilir gibi duruyor ama bunların yanında ortalama düşüyor. Sizce değer mi ortalamayı düşürmeye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam iktisat işletmeden daha geri planda mı fark ettiginiz kadarıyla?
ortalama grad. applicationları için en önemli faktör. 2. sınıfta da kayda değer işler için staj bulamazsın bence, gpa'ye önem ver.
-
işletme seçen öğrenci profili daha yüksek diyelim.
-
Y.lisans vs düşünmeyen biri için özel sektör de ortalama > deneyim?
ortalamaya önem veren firmalar istisna, çoğu takmıyor. ama çalıştığım yerde ortalaması 3.9'dan kişi sayısı az.
-
yıllar önce hatırlarsın hocam bu konularda hep sen vardın yine. bu malum şirket ve top yönetim danışmanlığı şirketleri için başlangıç maaşı 2k dolar muhabbeti vardı hep, doğru muymuş o ?
bu arada senede kaç kişi alıyorlar, ofis büyüyor mu ? bunu sormamım sebebi şu, bu kadar küçük ve az sayıda en iyi insanları alan şirketler için tüm eğitim hayatını odaklamak doğru mu acaba gençler için ? sırf daha iyi maaş veriyorlar diye diyeceğim ancak istanbulda yaşayan beyaz yakalı insanların son 2-3 yıldır kira fiyatlarından dolayı eskisi gibi mutlu olduğunu sanmıyorum ben.
gecelere kadar mesai kavramı yılın kaç ayı var ? bu kadar yüksek tempoya dayanmak için yazın en az 2-3 hafta ücretli izin sunmaları hatta sağlam yan olanaklar vermeleri lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 16 Temmuz 2022; 16:4:5 > -
seni hatırlamamak mümkün değil, 6-7 yıldır sürekli görüyorum :D şu an ne yapıyorsun merak ettim, bir ara sabancı için hazırlanıyordun :D
evet yıllar önce forumda aktif olduğum zamanlar konular açıyordum, bahsedilen miktar doğru diyebilirim. ama hepsi için geçerli değil big4 firmalarında maaşlar daha düşük, ege mezunu falan girebiliyor oralara. bizim şirkete senede 10 civarı yeni mezun alınıyor. maaşlar dolarla olduğu için enflasyondan etkilenmiyoruz.
gecelere kadar çalışma olayı çoğu zaman var. bu şirket neden hep 4'e yakın ortalamalıları alıyor diyordum, işe girince anladım, ortalamayı yapanları anca o kadar çalıştırabilirler. tabii karşılığını da alıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 16 Temmuz 2022; 16:30:51 > -
Hocam bu işte ne kadar çalışmayı düşünüyosun peki, sürdürülebilir mi? Çıkış opsiyonları neler?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hacettepe son sınıf.
abd'de ortalama bir okulda phd yapıp sonrasında faang'den birisine kapak atmak daha mantıklı olmaz mıydı hocam ? istanbul gibi bir şehirde beyaz yakalı olarak yaşamak yerine.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X