Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
15
Favori
41.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

buyur

https://stars.bilkent.edu.tr/bildorm/

Çok teşekkür ederim hocam
  • ödemeler nasıl yapılıyor paralı okursak?
  • İNT kurunu geçen arkadaşlar kitapları boşsa bana verme imkanları var mı acaba? (int kitapları lazım yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aasit -- 24 Kasım 2013; 19:33:05 >
  • Aynen varsa çok makbule geçer.. :) Bende PIN kitapları var isteyen öm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 26 Kasım 2013; 17:28:21 >
  • merhaba arkadaşlar 4 ay sonra ygs ye gireceğim ve anadolu teknik lisesinde okuyorum biraz araştırdım bölümü bilkent ctis i istiyorum e %50 burslu gelme gibi bi imkaanım var ygs den ortalama kaç puan yapmam gerekiyor beni bilgilendirebilirmisiniz ayrıca benim obp'em 0,18 ile çarpılıyormuş sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: asafatsa123

merhaba arkadaşlar 4 ay sonra ygs ye gireceğim ve anadolu teknik lisesinde okuyorum biraz araştırdım bölümü bilkent ctis i istiyorum e %50 burslu gelme gibi bi imkaanım var ygs den ortalama kaç puan yapmam gerekiyor beni bilgilendirebilirmisiniz ayrıca benim obp'em 0,18 ile çarpılıyormuş sanırım .

http://u1311.hizliresim.com/1h/v/uy2v1.png
  • dostum bunları çok araştırdım son 2 3 senedir 250 civarı bir puanla alıyormuş ctis ben son sene aklı başına gelen bir arkadaşım :D 3-4 aylık bi zaman kaldı denemelerden 260 civarı bir puan yapıyorum obp de 0,18 li haliyle hesaplayınca 340 lara çıkıyor puanım siz kaç puanla kaçıncı sırayla girdiniz ben onu soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manchester United

Şşşt yeniler! Haracınız niye yatmamış hesabıma?!?

Seni biz alalım şöyle

http://forum.donanimhaber.com/m_45289844/tm.htm
  • Sahne Sanatları'ndan bir ton sorum vardı.
    Bir tane okuyanı yok.
  • Beyler turizm ve otel işletmeciliği bölümü hakkında bir bilginiz var mı? Eğitimi olsun iş imkanları olsun...vs bir tanıdığım burayı istiyor ama kararsız da.
  • Ödev yapmaktan ciğerim soldu yeminle.
  • Bu arada üniversitede kızlar teklif ediyormuş lafı yalan değil. Oda arkadaşıma bir kız gözümün önünde teklif etti. Adam 2.kız arkadaşını yapmış oldu, şimdi de "Şu kızı ayarlayayım öbürlerini bırakıcam." modunda takılıyor
  • jo_be kullanıcısına yanıt
    Selam arkadaslar.

Buradan tanitim kitapcigi formunu gonderdim ne kadar surede geliyor daha onceden isteyip de alan var mi bilgiisi olan?https://stars.bilkent.edu.tr/tanitim/brosur/
    (5 gun oldu)

@jo_be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 17 Şubat 2014; 23:31:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben istediğimde 1 haftada gelmişti muhtemelen toplu şekilde haftanının sonuna doğru yolluyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

ben istediğimde 1 haftada gelmişti muhtemelen toplu şekilde haftanının sonuna doğru yolluyolar

bu mesajı yazdıktan 5 gün sonra geldi :)
    cevap için teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba,
    endüstri mühendisliğinden herhangi biriyle konuşabilirmiyim? sizde okulda yenisiniz ama genel olarak bakış açılarınızı gerçekten merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodiakreagx

arkadaşlar merhaba,
    endüstri mühendisliğinden herhangi biriyle konuşabilirmiyim? sizde okulda yenisiniz ama genel olarak bakış açılarınızı gerçekten merak ettim

endüstri mühendisliğinden anlamam ama okuldaki endüstriciler baya etkin rol alıyor şirketlerle çeşitli etkinliklerle vs. bunu söyleyebilirim
  • Beyler bir sey sorucam kuzenimde bilkentte 2 yildir hazirlikta hala ve hazirlikta kalip atilmak yok sartli bolume geciyorsun diyor salliyor mu dogru mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sallıyor gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.