Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
15
Favori
41.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mektup da geldi bilkent ten ^^ hayırlısıyla gitsek. Bize gelen şifre sadece o formu doldurmak için mi gerekli yoksa ileride işimize yarayacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NephertitiKleopatra

Mektup da geldi bilkent ten ^^ hayırlısıyla gitsek. Bize gelen şifre sadece o formu doldurmak için mi gerekli yoksa ileride işimize yarayacak mı?

hocam ne zaman geldi bana daha gelmedi aramışlardı öğlen ama bakalım ne zaman gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

Orijinalden alıntı: NephertitiKleopatra

Mektup da geldi bilkent ten ^^ hayırlısıyla gitsek. Bize gelen şifre sadece o formu doldurmak için mi gerekli yoksa ileride işimize yarayacak mı?

hocam ne zaman geldi bana daha gelmedi aramışlardı öğlen ama bakalım ne zaman gelecek

Bu sabah. Eskişehir'deyim ben ondan çabuk gelmiştir. Ama önemli bir şey yok internette yazan 2013 kesin kayıt bilgileri yazıyor. Bir de birkaç reklam iş bankasının filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverLining -- 31 Temmuz 2013; 23:00:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

tesekkurler bilgi icin. gercekten cok yardimci oldunuz arkadas bu zamana kadar. bikmadan, yilmadan sorulari cevapliyorsunuz.

Dostum 70 candir, gorusuruz sene icinde, bir sene boyunca biraz zulum gibi gelsede dogu merkez arasi yol ama aradigin konforu cok rahat bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaMean

Yurtların ısınması nasıl malum Ankara soğuk

Ben donuyorum arkadas bi care bulun demistimde, 4 petekli kaloriferi 6 petekliyle degistirmislerdi, iyi olmustu

• quote:

Orijinalden alıntı: aytaru

quote:

Orijinalden alıntı: BenjaMean

Yurtların ısınması nasıl malum Ankara soğuk

Ben donuyorum arkadas bi care bulun demistimde, 4 petekli kaloriferi 6 petekliyle degistirmislerdi, iyi olmustu

hocam siz kulüplere üye misiniz ? üyeyseniz hangi kulüplere ben satranca kesin kaydolacağım ama varsa bana göre bir şeyler onlara da katılırım önerir misiniz başka

• quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

burslu arkadaşlara 91deki ranzalıları tavsiye etmem ekonomik olarak zorlamıyorsa aradaki farkı verip karyolalıda kalın

Hocam bu seçenek diğer yurtlar için de oluyor mu? (Aradaki farkı vererek kalma)
    Bir de bunu kayıt olurken nasıl yapacağız?

Son sorum spor salonları nasıl, ücretli mi, ücretliyse ne kadar? (Hazırlanırken çok kilo aldık vermek lazım )

Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytaru

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

tesekkurler bilgi icin. gercekten cok yardimci oldunuz arkadas bu zamana kadar. bikmadan, yilmadan sorulari cevapliyorsunuz.

Dostum 70 candir, gorusuruz sene icinde, bir sene boyunca biraz zulum gibi gelsede dogu merkez arasi yol ama aradigin konforu cok rahat bulursun

super o zaman. gorusuruz elbet.

ama bakalim yer bulabilecek miyim 70 de.
  • Diger yurtlar icin de olur tabiki

Spor salonu ucretsiz dogudaki kucuk fakat yurtlar spor salonu buyuk

• Ben 91deydim oda arkadasimla kaloriferi kistik sene icinde

• Hoşgeldiniz :)
  • quote:

Diger yurtlar icin de olur tabiki

Spor salonu ucretsiz dogudaki kucuk fakat yurtlar spor salonu buyuk

Gerekli aletler varsa sıkıntı yok hocam...
  • spor demişken, ygs lysye çalışırken yiyip şişip snorlax gibi olduk, göbekliler için uygun bir spor önerisi var mı
  • aynen ya ben de baya bi göbek yaptım... aslında boks falan var mı daha önceden lisenin başında yapmıştım varsa devam etmek isterim veya açılmasını sağlayabilir miyim ?
  • Siz spor merkezine gidin onlar size program hazirlar

• quote:

Siz spor merkezine gidin onlar size program hazirlar

yok biz futbol, basketbol gibi sporların göbekliler için olanından istiyoruz. amerikan futbolu denesek
  • Arkadaşlar ben ve kuzenim aynı odada kalmayı düşünüyoruz.2 kişilik karyolalı odalar nasıldır,imkanları nedir bilen var mı?
  • aasit A kullanıcısına yanıt
    91'deki 2 kişilik karyolalı odalar
     Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler

3 kişilik karyolalı odalar

92'deki odalar yukarıda gördüğünüz odalardan daha büyükler.

• quote:

Orijinalden alıntı: khan303

91'deki 2 kişilik karyolalı odalar

3 kişilik karyolalı odalar

92'deki odalar yukarıda gördüğünüz odalardan daha büyükler.

hocam ben büyük ihtimal 3 kişilik odalarda kalacağım 73 74 91 yurtlarından hangisini tavsiye edersiniz ?

• 73. ve 74. yurt merkezdedir. 91. yurt doğuda. Hazırlık okuyacaksınız 91'deki 3 kişilikleri tercih edin, yok bölüme başlayacaksanız 73 ya da 74'ü tercih edin.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.