Şimdi Ara

BILKENT MATH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nedir? ne değildir? yapay zekaya kaymak kolay mı, buradan yazılım kaymak kolay mıdır?

• Ben bu bölüme ilgim olup olmadığını nasıl anlarım? Lise matematiğim iyidir ama pek benzer olduğunu düşünmüyorum

• ya ben okuyanla konuştum bugün. teori ispat ile uğraşıyoruz yapay zeka istiyorsan cs oku matematikten çok zor dedi. ama 1. sınıfı yeni bitirdi, ne derece yararlı olur bilmiyorum.

• hay a*k s**eyim boyle siralamyi

• la daha sınav belli olmadı belki 15-20k gelecek kafa rahat tıp yazcan

edit: ben geçen sene en kötü odtü ceng olur diyordum şu anki duruma bakBILKENT MATH 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE6B755DC -- 27 Haziran 2023; 1:37:32 >
  • 2022 x 3 gelse bile 15-20k gelmez ayrıca tıp yazmayacağım

• Kaça çeker sizce bölüm öylesine fikir alışverişi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BILKENT ARKEOLOJI
    3 yıl önce açıldı
    ITU MAKINE MUHENDISLIGI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muğla ceng mi yazcan yapacak bir şey yok

• AHAHAAHAHAH BILKENT MATH 

• en kötü citis gelirsin xd

• MATH yazıp 5k da burs eklesem iyi olur gibi

• 1. Sınıflardan mat okuyan çok arkadaşım var oradan biliyorum, 40 kişi başladılar sanırım şuan 32 kişi kaldı dönemlerinde. İlk yıl aldıkları soyut mat dersinde patladı hepsi ki zeki çocuklar yks sıralamaları 1k 3k 4k 6k şeklindeydi. 2 yıl mat derslerini bi şekilde halledersen 3 ve 4. Sınıfta geri kalan bütün derslerin seçmeli neredeyse ve istediğin bölümden alabiliyosun dersleri. Bizim CS 101 & 102 (sadece cscilere verilen ana cs dersi) dersimizi seçmeli olarak alan çok fazla matçı vardı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mathta Bilişim sektörüune geçmek pek kolay değil. Math ı çok sevmiyorsanız yazılacak bölüm değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu temel bilim bölümleri konuya karşı belirli bir merak duymadıktan sonra yazılacak bölümler değiller hocam dikkatli karar vermek lazım

• alınabilecek bir risk değil %50

• Giren 20 kişiden sadece 9'u mezun olmuş btw.

• BILKENT MATH
    BILKENT MATHyokatlas.yok.gov.tr
    İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ - Matematik (202110108) | YÖK Lisans Atlası
    https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=202110108
    BILKENT MATH
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.