Şimdi Ara

Bilkent Matematik bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedef olarak bura veya Bilkent fizik düşünüyorum ama Matematik sevdiğim için Matematik daha ağır basıyor. Neyse soruya gelirsek bilen, okuyan var mı bu bölümü. Üstüne yurtdışında lisans yapılarak iyi bir iş bulunabilir mi, yurtdışında akademisyen veya iyi bir bankada bankacı olarak çalışmak istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ..

• Bankada çalışma olayını yurtiçinde yapıyorlar hocam. Kalifiye olarak belki yurt dışında çalışabilirsiniz bu pozisyonda. Yüksek öğrenim için iyi para lazım hocam spesifik bir ülkede okumak istemiyorsanız.

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Maddi olarak şükür problem yok hocam ama kabul alıp Fed veya Jp Morgan gibi yerlerde çalışabilir miyim yine de bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 7 Kasım 2020; 17:31:11 >
  • Fed falan olur mu bilmem ama jp morgan olabilir belki hocam. Bir şey diyemeyeceğim yani. Bu şirkette çalışanlara linkedln’den bakın bence

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler

• Rahat ol hocam okurken dahi özel derslerden 5k üstü para kazanırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Kimya Bölümü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar olmaz bence hocam Bilkent mat bile okusanız çoğu veli, mezun olmuş veya tecrübeli hoca istiyor benim gözlem yaptığım kadarı ile öğrenciden ders aldıran etrafta 1-2 anca görmüşümdür

• Ders verirsin ama 5k olmaz bence de. 1-2k arası kazanılabilir ama yine de

• Bilkent fizik ilk hedefim ikinci boğaziçi üçüncü odtü bakalım hocam umarım istediğimiz yeri kazanırız

• Walterbıshop. kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam benim bu yıl değil gerçi zaten ama ben Matematik yazarım gibi fizikten bir tık daha fazla istiyorum

• Hocam Türkiye'de istatistik gibi bölümler pek iş görmüyor diye dedim yine de Kanada ABD gibi yerlerde lisans yapıp biraz da olsa çalışma imkanı vardır diye düşünüyorum yani normal biri olarak çalışsam da olsa orada illa para yönetmek değil amacım

• Yanlış anlamadım zaten aşırı zor bir hedef ama yapmak için çabalıyorum işte hocam umut en azından

• Fed veya jp morganda çalışacağım ne demek? Fedde çalışabilmek için iktisat doktorasına ihtiyacın var, elini kolunu sallayıp giremezsin. İktisata ilgi duyuyorsan Ben Bernanke’yi takip edebilirsin. Yatırım bankalarında çalışmak istiyorsan CFA (chartered financial analyst) denilen olayı araştırman gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    CFA sınavına da girmeyi düşünüyorum ama sınavlarında başarılı olur muyum tam bilmiyorum o yüzden aslında ayrıca bir finans ile ilgili bir şey okumak da lazım ünide Matematik ile çap imkanı gibi bir şey varsa yapabilir miyim acaba finans ile ilgili bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 7 Kasım 2020; 18:12:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.