ekstra artış azalma olmaz ücret artsa da gene verecek olanı çok etkilemez gibi tam tersi şu an okuyanlar üni değiştirmeyi düşünüyor |
BİLKENT LOBİSİ (9. sayfa)
-
-
lobi zamdan sonra çatırdamıştır okuyan öğrenciye yapılacak indirime göre tekrar güçlenecektir saygılar okula devam edersek koç law hocam da okulun ilk günü bana bira ısmarlayacaktır bunu da ekleyeyim
-
okul 180 binden fazla olmazsa herkese benden lokal 71'de 2şer bira
-
Ücretli kontenjan artmış ondan bahsediyor. Hem kontenjan arttığı hem de ücret baya arttığı için ücretli sıralamaları düşecektir.
-
bilkent diğer vakıflardan ucuz gözükebilir ama kampüsteki restorandan tesislerden acısını çıkarıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burslu endüstri gelir inş. Yerleştirme 1909, 2200 le kapatmış geçen sene
-
Kocta sanki 5 liraya yemek yiyorlar, o konuda bile ucuz kaliyo hala okul
Hiç alakası yok. Sabancı’dayım şu sıra, bilkent’ten pahalı her anlamda. Ayrıca kadıköy’e gitmek için 42 tl veriyorum, bilkent servisleri ücretsiz. Yemekhane de 50 tl fix menü, ancak bilkent’ten biraz daha kaliteli yemekhane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 21 Temmuz 2023; 11:22:34 >
çatırdadığı doğru lobi endişeli
-
endüstri adına diyecektim de 8 kişi artış az değil muhtemelen dediğiniz gibi olur anormal bir şey yaşanmadıkça
-
servisler paralıya döner mi acaba kart okutmalı sistem vs bunu bekler oldum artık
-
-
Alakası yok bilkentte yemek 32 tl. Restoranların da diğerlerinden pahalı olduğunu sanmıyorum.
Bir sürü sosyal imkan da ücretsiz sunuluyor. Tüm sporlar, salonlar, havuz, sahalar öğrenciye ücretsiz.
-
kampüse gidilince bu konuyu tanıtıma da çevirmek şart gibi oldu
-
hocam artık eskisi gibi değilmiş fazla yoğunluk oluyormuş diye duydum doğru mudur + sakin saatler oluyor mu
bir de bilkent öğrencilerine %50 indirim gibi bir şey vardı sanki. fiyatlar nasıl acaba sitesinde bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam ielts son başvuru tarihi 28 temmuzmuş üniversiteye yerleşmeden ieltse başvurmak biraz saçma geliyor. 4 yanlış 1 doğruyu götürmese paeden çekinmezdim ama bilemiyorum irregularlık da sıkıntılı. ne önerirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle ya pahalı okul
-
En önemli sorum, yurtta ne odada ne mutfakta buzdolabı var, bu nasıl mümkün olabilir? Bir de dışarıdan yemek söylerken niye nizamiyeye bildiriyoruz lol
Evet buzdolabı yok ona da para veriyoruz. Mutfak da iyi değil, hele üst katlardaysan in çık eziyet :D İdare ediyoruz bir şekilde yine çoğu okuldan iyi yurtlar.
-
Hocam hangi yurtta buzdolabı yokmuş ilk defa duyuyorum. Ben de yurttayım biz de var. Yemek söylerkende nizamiyeye bildirme işinide ilk defa duyuyorum çok sık dışardan söylerim hiç böyle bir şey yapmadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X