|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
bilkent math yaz kanka cs dersleri alırsın wlqöeşlqwşleqwşlkeşqw seneye math electivelerinde de babayı alcam muhtemelen sinirlerip çapı da bırakırım. AI infra researcher hayalleri suya düşecek mi acaba xDDD < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F987C698 -- 12 Eylül 2025; 19:32:45 > |
|
|
Yeterli refresh ile dusuremeyecegin ders yok b*lkentte Ortalamanin yuksek olmasi formda avantaj sagliyo bi de, capa da basladiysan hocam capim var uhuhuhu yazarsin onaylarlar. Cs461/4 disinda almasi zorlayacak ders olmaz muhtemelen sana. Onlari da bi ara cozersin zaten daha cok donemin var. 484u 464un bagliyo olmasi lazim onun disinda kafana gore. Opsiyon 2 son sene grad course cekebilirsin (cs550 etc), hocayla anlasirsan duz ug coursedan rahat olur. |
|
i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy s23+ cream, galaxy tab s10+ moonstone gray, galaxy watch6 classic 43mm silver pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
|
|
hocaların hocası gelmiş hocam o değil de unofficial double majorı nasıl 4 senede bitirdin benim hesabıma göre okul 1 sene uzuyor yaz okulu da alsam. üstten de 5 ders çektim ilk senemde ona rağmen işin içinden çıkamadım bi türlü. cs electiveleri alıp kaçsam mı xd |
|
bizim electiveler bi tik daha rahatti, oradan 3 gecirip exchangede tum bolum secmelilerini temizleyince rahatladi. bi de econda deli fazla bolum dersi yok, overlap fazla. math kac istiyor ki ctise? fizikleri filan da istiyorsa additional 16 17ye geliyordur herhalde. ben 3+8le yolumu buldum, kendi kendime 101/2den exemption verdim bi de :p |
|
i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy s23+ cream, galaxy tab s10+ moonstone gray, galaxy watch6 classic 43mm silver pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
|
|
fizik de istiyo hocam. o büyük sıkıntı yaratıyor. math 101-102-225'i verdim zaten. overlap yok bizde bölümler çok farklı. benden önce bir kişi yeltendi o da bırakcam diyordu en son. CS 115 çok canımı sıkıyor. ctis 151-152'yi A ile verdim saymazlar mı 115 yerine. 3 günde öğrenebileceğim syntax için haftada 4 gün lab 4 gün lecture gitmek istemiyorum kafam allak bullak oldu. bi halt yedik de sonu gelir mi bilmiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F987C698 -- 12 Eylül 2025; 20:53:25 > |
|
|
|
aynen cap kontenjanlari dolmuyo bile bazen, minimum econla olsun bisiyle yapacam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanallahim3 -- 13 Eylül 2025; 19:4:24 > |
|