Şimdi Ara

Bilisimist dikkat edin mağdur olmayın arkadaşlar detaylar içeride

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadalar bilişimisten 06.11.2015 tarihinde limitsiz hosting paketi aldım.ilk 5 günden sonra hosting kapandı ve 3 gün gelmedi.İade yapın dedim yapmadılar.Sonra dosya yüklemeye çalışıyorum 50mb görünen dosya boyutu 20mb bile yüklenmediğini fark ettim bildirim oluşturdum dosya yüklenmiyor dediler.Neyse hosting paketi bir kapandı bekle allah bekle ne gelen var ne giden iade talebi oluşturdum oyalamaca kandırmaca bende tmm neyse dedim hosting paketi değiştirsem daha iyi olurdedim enayi gibi ödeme yaptım,paket yükselttim code canyondan bir script aldım,sunucuya bakıyorum tüm fonsiyonlar uyuyor kurulumu yatılar birde ne olsun resim yüklenmiyor.Bildirim oluşturdum resim yüklenmiyor dedim kurulum yapıldı sunucu kaynaklı hata düzeltirmisiniz diye ne cevap alim wordpress kurun sorun çıkarmaz Aman arkadaşlar siz siz olun benim gibi saf olmayın dolandırıcılığın yeni yolu böyle demekki benim gibi mağdur olan arkadaş varsawww.tib.gov.tr adresine üye olup şikayette bulunabilir.Yada benim yaptığım gibi Avukat akrabanız tanıdığınız varsa suç duyrusunda bulunup maddi tazminat davası açabilirsiniz.Hosting şirketlerinin kullanım şartları ve kuralları tüketici kanununa göre geçersizdir bilginize....

• Kurumsal olmayan firmalarla çalışmamanızı tavsiye ederim. 20-30 fazla olsun ama sağlam olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techturch

Kurumsal olmayan firmalarla çalışmamanızı tavsiye ederim. 20-30 fazla olsun ama sağlam olsun.

Aynen katılıyorum.Heryerde ifşa ediyorum baya kişiyi mağdur etmiş.mobil ödeme altında dolandırıcılık yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazar35

Merhaba arkadalar bilişimisten 06.11.2015 tarihinde limitsiz hosting paketi aldım.ilk 5 günden sonra hosting kapandı ve 3 gün gelmedi.İade yapın dedim yapmadılar.Sonra dosya yüklemeye çalışıyorum 50mb görünen dosya boyutu 20mb bile yüklenmediğini fark ettim bildirim oluşturdum dosya yüklenmiyor dediler.Neyse hosting paketi bir kapandı bekle allah bekle ne gelen var ne giden iade talebi oluşturdum oyalamaca kandırmaca bende tmm neyse dedim hosting paketi değiştirsem daha iyi olurdedim enayi gibi ödeme yaptım,paket yükselttim code canyondan bir script aldım,sunucuya bakıyorum tüm fonsiyonlar uyuyor kurulumu yatılar birde ne olsun resim yüklenmiyor.Bildirim oluşturdum resim yüklenmiyor dedim kurulum yapıldı sunucu kaynaklı hata düzeltirmisiniz diye ne cevap alim wordpress kurun sorun çıkarmaz Aman arkadaşlar siz siz olun benim gibi saf olmayın dolandırıcılığın yeni yolu böyle demekki benim gibi mağdur olan arkadaş varsawww.tib.gov.tr adresine üye olup şikayette bulunabilir.Yada benim yaptığım gibi Avukat akrabanız tanıdığınız varsa suç duyrusunda bulunup maddi tazminat davası açabilirsiniz.Hosting şirketlerinin kullanım şartları ve kuralları tüketici kanununa göre geçersizdir bilginize....

Bilmiyorum Ama bende bir sıkıntı olmadı ya bana denk gelmedi 2 yılı geçti bu şirketi kullanıyorum dosya wordpress vb. çok rahat yüklüyorum Önceleri Bu Şirketi Tavsiye Bile Ediyordum Ama Bundan Sonra Dikkat Edererim

• Ucuz etin yahnisi yenmez derler 5 liraya hosting almıştım eskiden 1-2 script denemek için pek sorun yaşamamıştım ben ama yinede sağlam bir firma değil.

Firma olarak GüzelHosting öneririm 2 yıldır çalışıyorum kendileriyle şu zamana kadar sitem 1 kez bile kapanmadı ne kopmalar oldu nede başka bir sorun.
    Müşteri hizmetleride ayrı bir güzel seviyorum bu firmayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik ucuz etin yahnisi olayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.